Deníček uživatele beruska233

05.06.2012

Ahojky, chtěla bych se Vás zeptat, kdo jste nechal očkovat letos 2012 miminka Prevenarem, kolik jste u lékaře dopláceli? Naše dr. chce 460,- za jednu vakcínu. A jak miminka snášeli toto očkování?

Ahojky, tak vloni jsem platila první dvě dávky po 350,-, tu třetí už 410,- a minulý měsíc poslední 465,- :///: . Malá to snášela naprosto v pohodě, bez teplot, bez blbé nálady...:)

02.12.2011

:a: Ahojky spolutěhulky :s: ,

Ahojky spolutěhulky :)

ahojky tak gratuluju k chlapečkovi,my v dubnu čekáme holčičku,malej je teda pořádnej macík :s: ,my máme 410g,tak krásný a zdraví těhotenství :a:

19.10.2011

Ahojky tetičky :a: , jdu Vám napsat jak jsem dopadla na další včerejší KO. Minule před 14 dny jsem nějak nestihla písnout.

Tak tu mrchu streptokoka mám taky. Spíš se divím, že ti to léčí takhle. Mě to v těhotenství nijak neléčili, pouze mi museli při porodu zavést ATB do žíly. U druhého to bude jistě stejné. Ale podle mě, to se stejně nikdy nevyléčí, pokud je tam jednou, už tam bude vždycky. Aspoň tak mi to tvrdili. Jinak ten penicilin mimču nevadí.

Streptokok je svinstvo. Já ho měla x-krát, v 7. třídě jsem díky němu měla zápal plic. Nicméně jsem ho měla na stěru u obou těhu (takže nepředpokládám, že by se mi vyhnul tentokrát), tzn. při pravidelných 5ti minutových kontrakcích (tj. u mě v podstatě hned - cca během hodiny) do porodnice na penicilin do žíly... Každopádně ať jsi brzy fit ;)

Tak gratuluji, ze je male v poradku. S tim streptokokem si nic nedelej, me zase vysel nakej hajzlik v moci, tak to posilaji na kultivaci at vedi co je zac :#o: ale ptala jsem se doktorky, tak pry na mame to zadny vliv mit nebude a take budu nejspis nejaky cas na ATB. No hlavne ze ti nasi :ooo: jsou v poradku. Hezky den :k:

23.09.2011

Ahojky Dubňátka,

včera jsem byla na screeningu v 1.trimestru. Šla jsem k Dr.až odpoledne a tak jsem se celý den bála.....už ráno jsem nemohla dospat.

Screening vyšetření 1.trimestru

Mooooooooc gratuluju!!!!! Verim, ze to musi byt hrozna uleva..ja byla na krvi minuly tyden a na ten screening jdu pristi stredu..mam hrozny strach. Doufam, ze mimisek bude v poradku. Mas moc krasnou fotecku. Jsem uplne nadsena, kdyz vidim, jak ma nekdo takhle pekne prosperujici tehotenstvi..hned me to nabiji takovym impulsem duvery v to, ze to i u nas bude dobre :) Tak uzivej tehulkovani a pohlazeni :€O:

07.09.2011

Ahojky, moc Vás zdravím po další kontrole, která dopadla dobře -mám už i fotečku a dodatečně Vám vkládám i fotku testů.

Ahojky Dubňátka !
Ahojky Dubňátka !

Moc pěkná fotka. No abych řekla pravdu, taky se těch protilátek bojím, docela mi to hrozí. Ale já si zase říkám, že jde jen o větší hlídání, že to nic hrozného pro nás nebude. Oni už si s tím umí poradit v dnešní době. :)

Jéééé, krásná fotečka. :qu: Vím, že to moc nejde, ale zkus na ta rizika nemyslet. :j) Mysli pozitivně, ať jsou teď pozitivní i ty zprávičky. Určitě budou ... :€s€: Držím pěstičky a přeji klid a pohodu...

Moc gratluju k první fotečce, úplně závidím :c: a určitě další testíky dopadnou dobře a ty si budeš v klidu užívat :cc): pohlaď :€O: a opatrujte se

24.08.2011

Ahojky holky :a: , tak jsem včera byla zase po týnu na KO...již 3 v pořadí.... Konečně tam byla moje :*8*: Dr.

moc moc gratuluju a přeju pohodové těhu :-) moc ti přeju at už se konečně dočkáš vytouženého miminka ,úplně s tebou cítím já o mimi přišla 3x a už mám doma 2,5 letýho klučinu a ted jsem zase těhule :-) sice zase problémy ,ale taky věřím že to vše dobře dopadne ,utrogestan taky zavádím ,myslím že je to lepší ,účinnější ,tak se opatruj pa :-)

Gratuluju k srdíčku a uvidíš,že bude tentokrát už vše v naprostém pořádku :) ... A na ten screening se musí i v 1 trimestru? myslela jsem ,že je až v druhém. Držím pěstičky ať je vše v pořádku a ty si užíváš :€O: ... Co se týká těch veder,tak jsou opravdu neskutečný, vůbec nic se mi nechce dělat , nejradši bych zalezla někam mezi lednice a trávila tam celý den :s: Paa a pohlaď :€O:

In reply to by ppajinka

Děkuji :-)
Na screening se nemusí chodit, ale buď tě tam Dr.pošle se žádankou, nebo si to sama zaplatíš, ale je lepší a přesnější než v 2 trimestru. Kdyžtak se o něj přihlaš, ať ti ho napíše, že by jsi na něj ráda šla.
Já když jsm byla po 3 těhu, tak jsem na něj šla a pak na ten druhý jsem nešla...to jsem těhu dotáhla do 20tt.
Držím palce.
Papa

Ahojky, moc gratuluji k srdíčku:) chtěla jsem se zeptat, já dnes byla taky na kontrole.. podle posl.ms jsem 8+2, utz mi dělal, mimčo má 1,5 cm ale nezmínil se o srdíčku a já se ho zapoměla zeptat. Ale říkal, že je vše v pořádku. Jak ti na to srdíčko koukal? děkuji:)

16.08.2011

Ahojky holky, tak dnes jsem přišla na KO a sestra, že mi má prý prvně vzít krev než mi Dr.bude dělat UTZ, že Dr.chce vědět hodnotu HCG, tak já OK.

ahojky holky, je tu taky nějaká snažilka? :-) jsem ráda, že jsem našla tyto stránky a můžu se podělit s někým o nové poznatky a zkušenosti ohledně těhu :-) s přítelem začínáme pracovat na mimi, tak snad se to brzy podaří a budu taky jedna z vás :-)

jé tak to moc gratuluju k :heart: a přeju pohodový těhu at vše dopadne konečně dobře :-)
ale teda pořádně tě napínali :-(

Ahojky:) Veliká gratulace a držím palečky
Já jsem podle ms dnes 7tt, KO mě čeká ve čtvrtek tak snad :h: taky bude:)
Romi a Samuel :-)

03.07.2009

Ahoj Holky,
chci se Vás zeptat, kolikrát jste potratili a proběhla revize a co se stalo a proč?
Ať si nemyslím že jsem v tom sama, jsem smutná. Potratila jsem a byla na revizi už 4x.

Ahoj, jsem tu nová v neděli po revizi už 3x 5/2007 nebylo vůbec srdíčko, 12/2007 zase nebylo srdíčko pak byla pauza a teď 5.7. v neděli v 10+4. Srdíčko krásně při poslední kontrole tlouklo a za týden už bylo všechno špatně jen sjem o tom nevěděla. V sobotu mě bolelo bříško a v neděli začla špinit a už si mě tam nechali, takže jsem s tím už 14 dní chodila neměla tušení že není něco v pořádku. Nemám teď sílu ale mám naštěstí doma 5 letou holčičku tak mě drží nad vodou. Přeju hodně a sil a snad bude všechno lepší

Ahojky beruško,to je mi moc líto.Ale nezoufej..Já potratila 2x.nikdy nenašli příčinu,až teď po skoro deseti letech.Jsem skoro v šestém měsíci a měla jsem od začátku problémy,nakonec mě poslali na genetiku a zjistili,že mám genetickou vadu tzv. trombofilii od obou rodičů.Existují tři formy mutací,já je mám bohužel všechny..takže mi bylo řečeno,že tohle je ta příčina"porucha srážlivosti krve".To,že jsem mimi udržela do pátého měsíce byla prý jen náhoda.Nechci tu nikoho strašit,ale jak jsem zjistila ,všechno je možný a kdybych tohle věděla dřív,nechala bych si udělat test na trombofilii.Sice si musím každý den píchat injekce do břicha,ale teď už vím,že jsme oba v pořádku,přitom stačilo málo . vzít mi pouze krev.Držím moc palečky,ať jsi na tom líp jak já...papa

poprvé v únoru 2008 v 6-7.tt ... asi se nezžilo s mojí dvoudenní devětatřiceti stupňovou horečkou v době, kdy jsem ještě ani nevěděla, že jsem těhotná, anebo to byla nějaká ta přírodní chybička, co se jich dneska tolik stává takhle na začátku, příčinou se žádný doktor nezabýval
podruhé v říjnu 2008 v 18.tt ... šla jsem úplně normálně na kontrolu a miminku netlouklo srdíčko, jen "díky" tomu, že to bylo skoro v polovině těhu, napsali mi v nemocnici doporučení na všechny možný vyšetření no a 23.12. mi řekli, že já ani manžel žádný medicínský problém nemáme, někdy na přelomu února a března přišly výsledky vyšetření miminka, nějakej latinskej název pro to, co se mu přihodilo, sice mají, ale stává se to tak strašně výjimečně, že nikdo neví proč a tudíž se ani neví jak tomu předejít anebo jak to léčit, ale statisticky se to prý nikomu nestalo dvakrát ... jenže je tolik jiných věcí, co se můžou potento... :(

Ja byla na revizi dvakrat a to loni.Poprve v unora v 7tt a podruhe v cervnu v 7+3tt.Nikdy se neudelalo srdicko,plod se prestal vyvijet :( Podstopili jsme geneticke vysetreni,tam nasli mutaci genu MTFRH.Pak jsme podstoupili vysetreni v Praze Podoli-imunologicke,tam mi byla zjistena spatna bunecni imunita-moje telo kazdy plod vypudi.Po 4mesici brani kortikojdu a pouzivani kondomu mi byla imunita srovnana :) V breznu 2009 jsem otehotnela a vse je vporadku,mimi hezky roste,nyni jsem v 15tt :e):

Ahoj, to mě moc mrzí...tolik neštěstí a smutku. Já byla na revizi v květnu v 11tt kvůli zamlklému těhotenství. Byl to velký šok a do teď nás to moc mrzí a mrzet bude. Důvod nevíme. Prý asi špatná genetika či infekce? A další odpověď je, že se to stává často :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka