Deníček uživatele beluša

05.06.2014

Tak ta naše princezna má dneska rok, ani se mi nechce věřit, jak rychle to uteklo. Včera jsme byly na prohlídce a má rovných 9 kilo a 79 centimetrů. Zatím nechodí, ale zvedá se o nohy nebo gauč a po čtyřech valí jako čert. Velkým úspěchem je, že k ostatním slabikám se konečně přidalo mama, z čehož sem měla obrovskou radost :a:

dneka máme roček
dneka máme roček
dneka máme roček
dneka máme roček
03.06.2014

tak už týden mi bylo nějak divně, MS bych měla dostat až zítra, ale zkusila jsem :-)

že by další kulíšek?

ty jo, takovj proužek už před ms!!!! :s: :s: :s: To vypada aspoň na dvojčátka!! :°°//: :°°//: Gratuluju, to jedno je tam učo. :one:

28.03.2014

Ahojky, kdy vaše dítka poprvé řekli máma? malá má 10 měsíců, jde jí táta, dada, dokonce i lily, což je náš pes ale máma ani tuk. vždy jen takové jakoby eeemhh. :)

04.03.2014

poradíte prosím, jaký používáte u 9 měsíčního dítka? my zkoušíme učící od MAM, NUK a ted jsem zkoušela jenom dírkový z Ikea a zatím se teda k pití moc nemá

Ahoj,
máme doma 2 učící hrnečky a nechce mi pít ani z jednoho. Náš prcek teda pije vodu i čajíčky a to hodně - vypije i přes 1l za den. Ale musí to být z klasické lahvičky s dudlou. Jak mu dám učící hrneček, tak ho to nebaví. ;)

koupili jsme postupně asi 6 různých hrnků, flaštiček,... Teď má 3,5 roku a stále se k pití nemá, takže hrnkem to není. Přeju hodně trpělivosti. Prostě jen pořád běháme s pitím za ním a pořád dokola napij se, napij se.

03.03.2014

Ahoj, potřebuju to někomu říct nebo bouchnu. Možná mi některá z vás řeknou, že jsem blázen, některé mě možná pochopí. Děsně mě štve přítelova mamka. Chodí za malou, což je v pořádku, co ale podle mě v pořádku není, je to, že zavolá a řekne, přijdu ve středu, ale vůbec se nezeptá, jestli jsme doma nebo máme čas. Prostě přijdu ve středu. Tak chodila tedka poslední asi tři týdny.

tak jsme se zařídili tak, že prostě máme své plány a nebudeme se nikomu podřizovat a že prostě nabídneme volný termín a když máte zájem přidte, když ne, tak nechodtě. Ted jsem se dozvěděla, že mě prý pomlouvají a roztrubují, že je nenávidím a dělám jim naschvály, takže asi tak :-)
přítel stojí za mnou a to je to hlavní, takže už neřeším, ale jedno mi to uplně není

proč se to tu tak nafukuje - prostě když zavolá, tak řeknu, že je mi líto, ale mám jiný program. Ale jestli chce, může se třeba zastavit ve tři v pondělí (nebo prostě jiný termín). Když jí to nebude vyhovovat, tak že do konce týdne máme program, ať zavolá ten příští, a že se jistě domluvíme.
Víc to nerozebírat, tchýně možná bude držkovat, ale zvykne si.
Lidé si k tobě dovolí jen to, co jim dovolíš ty sama.

No jé je, znám to. A nejen s tchýňkou. Měla jsem to tak i se švagrovou. Už jsem tu o tom kolikrát psala.
Bohužel jsem to utnula až se narodila malá, tudíž až po cca 4 letech co jsme se jim podřizovali. A vzhledem k tomu, že tyto osoby berou buď všechno (tj. ideálně by s námi jezdily na dovolenou, chodily do kina, na koupák, na chatu ke známým, švagrová za mnou přijela k našim, když jsem tam odjela na týden na dovolenou se slovy, abych se tam nenudila ://: ), nebo nic, tak je to teď tak, že se pro jistotu nestaví vůbec. Minulý týden mi muž oznámil, že se domluvili, že už ani nebudou slavit narozeniny. Takže dnes čekám tchýňku, páč teda vnučce chce popřát, ale předpokládám, že přijde s obálkou mezi dveře, zdrží se hodinu (minule přijela a hned se zvedala, protože kdyby se zdržela déle, tak už by jí neplatila jízdenka a musela by si kupovat novou....), nedá si ani kávu, se synem si zajde během té hodiny 2x zakouřit a odjede zpět ke svému TV přijímači....

Být tebou, tak se pokusím domluvit na nějakém kompromisu, ale asi to bude dost těžké. Alespoň u nás se to nepodařilo. :a:

30.01.2014

Ahoj maminky. V úterý jsme byli s naší malou princeznou na kontrole na kardiologii a čekal nás obrovský šok. Dučej se stále nezavřela, navíc to vypadá, že ji to budou muset zavřít. Pojedeme na vyšetření do Prahy do Motol a pak se uvidí.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

moc děkuju za uklidnění, to je dobře, že u vás vše dobře dopadlo :one:
ona má taky ještě jednu dírku, kterou zatím neřeší, že to má prý plno lidí, tak snad to bude v pořádku i u nás

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

8 měsíců, ale prý se to musí pořešit, že je tam velký tlak na plíce, tak aby se do budoucna nepoškodily

In reply to by beluša

asi máte tu dučej větší, my jsme zatím stále ve sledování, pokud nenastanou komplikace, tak na operaci nemusíme..jen musíme každý sebemenší zánět v těle (např. při píchání uší, trhání zubů atd) pokrýt atb a samozřejmě hlásit u každého dr. srdeční vadu :-(

26.12.2013

ahoj holky, našla jsem doma dvě plátíčka lindynettu 20 expirace 7/2014, nemáte některá zájem? za cenu poštovného, je mi líto to vyhodit, stálo to přes 400 :-)

15.11.2013

Ahoj maminky, babička chce malé na Vánoce koupit jídelní židličku, je jí 5 a půl měsíce, takže asi nějakou polohovatelnou. Spíše bych asi chtěla plastovou než dřevěnou. Poradíte?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka