Deníček uživatele bee25

18.06.2010

Ahoj včelátka,

Včelátko Eda
Včelátko Eda
Včelátko Eda

In reply to by bee25

Bee taky látkujete? No my jo a už mě fakt hrabe z těch plínek....Večer nic a ráno, už zase něco straší na šňůře něbo v koši na žehlení :s:

26.02.2010

Ahoj včelky, přidávám fotky našeho drobečka, narodil se 20.2.2010, s váhou 3,14 kg a 51 cm. Porod byl rychlý a hlavně bez problému.

Včelátko Eda
Včelátko Eda
Včelátko Eda
Včelátko Eda
Včelátko Eda
Včelátko Eda

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mě připadá že mu sluší všechno :c: , to víš zamilovaná mamka :h:

ukázkový porod :) a gratuluju k odvaze mít 3 cvrčky :) at se tomu nejmenšímu tady líbí a všichni 3 tě milují,tak jako ty je :)

14.12.2009

Včelky už jste přihlášené do nějaké porodnice, nebo je ještě čas ? Chtěla bych se zapsat až po novém roce, TP mám 14.2.2010.

Masticka

Někde se hlásit nemusíš. Já jsem pro jistotu volala a bylo mi zděleno, že ve 36 týdnu mám naběhnout i s papírama od gynekologa.
Záleží opravdu na porodnici

ja budu rodit v Benesove a tam neni potreba se registrovat predem, jen 34tt jim budu vola t a domlouat se na navsteve a vypsani tech predporodnich papiru :*8*: . Po telefonu byla sestricka velice mila a ochotna zodpovedet vsechny me vsetecne poznamky :C]]:

já jsem sice taky z Prahy, ale registrace ve 14tt. mi nějak unikla a pak mě už všude odmítli, tak jsem si vybrala porodnici v Neratovicích - což není zase tak daleko - našla jsem si o nich spousty infa na netu.... Pak jsem tam zavolala a na všechno se vyptala (kdy a kde se registrovat apod.). Stačilo jim, abych poslala email s údaji (jméno, datum nar., atd.) a oni mi ho do týdne potvrdili, že jsem registrovaná, ale není to u nich prý také nutné - spíš tak pro jistotu. Já bych tedy doporučovala najít si co nejvíc info na netu o obou porodnicích, které jsi si vybrala a pak bych si tam zavolala a vyptala se.

Záleží na tom odkud jsi. V Praze se musíš nahlásit hned jak jsi 14+0 nebo nemáš místo v porodnici, jinde se hlásit třeba vůbec nemusíš. Ale myslím, že kolem 30. týdne se předává maminka z péče gynekologa do péče porodnice. Ale jak říkám, zatim jsme to podrobně nezkoumala, já to mám za dlouho.. :///:

03.12.2009

Tak se včelky taky přidám se svou dnešní návštěvou v poradně. Miminko je v pořádku váží asi 1300 g a já přibrala už neuvěřitelných 14 kg ...fuj...

máš toho víc než dost, ale stejně věřím, že se ještě prďolíno umoudří a otočí se, já mám taky KP (minule bylo hlavičkou dolů) no a dr. řekl, že uvidíme, že důležité je to, co bude před porodem :)
Taky pohlaď bříško a opatruj se :a:
Jo a na kila se vykvajzni :s: Já se sice taky bojím váhy, ale to se shodí.

In reply to by Andělína

děkuji moc za povzbudivá slova, ale poloha miminka je bohužel dána mojí zlobivou placentou , která se rozhodla, že se usídlí v dolní části dělohy a překrývá z části děložní hrdlo. A teď tam kluk nemá místo a i kdyby měl tak placenta se má porodit jako poslední, první jít nemůže, to by bylo zlé :( . Takže při jakémkoliv krvácení či náznaku porodu mám šupajdit do nemocnice.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka