Deníček uživatele bau.v

17.04.2012

Moc vás tady všechny zdravím a ráda bych se přidala mezi vás.V lednu jsem prodělala samovolný potrat a před týdnem a něco jsem podstoupila přerušení těhotenství v 7 tt ( dle menstruace v 11.tt),jeli

Ahojky,je mi to líto...taky mám za sebou 2 potraty (7.tt a 11.tt) a otěhotněla jsem hned po 3.MS a teď mi spinká v postýlce 7.měsíční zlatíčko.Nečekala bych tak dlouho jak ti řekl dr.Jsou i holčiny,které jdou do těhotenství hned po 6ti nedělí. :)

Já o miminko přišla v lednu ve 20tt. Dr. mi řekl, že když bude vše bez komplikací, máme počkat 3 cykly a můžem se začít snažit. :€s€:

Ahojky. Já jsem byla na revizi v prosinci (také přestalo být srdíčko) a v únoru jsem byla opět těhulka a už mi tady běhá naprosto zdravý, čilý (někdy až moc :-) )2,5 roku starý chlapeček. Vše bylo během těhu naprosto v pořádku. Tak držím palce, ať se brzy zadaří.

01.12.2008

Tak děkuji všem za radu.Dnes jsem byla na kontrole a doktorovi to řekla a on mi jen zkontroloval čípek,ani UTZ mi nedělal a že prý se nic neděje,že je to normální.Tak to se mi ulevilo,jen

30.11.2008

Zdravím všechny těhulky a prosím o radu.Už se Vám některé stalo,že máte normálně pořád na omak bříško měkké,jako jinou část těla a někdy,třeba 2x,3x za den tvrdé jako kámen

Vůbec se neboj, bříško mi takhle tvrdne několikrát za den od 19 týdne. Doktor mi řekl, že je to normální a nemám si toho všímat. Jen to nesmí být pravidelně třeba po půl hodině. A mě to někdy i bolí. Stává se mi to hlavně v noci a když ležím na zádech. Od 19 týdne mi to navíc přibývá, takže ze 2 až 3 denně je to teď víc. Ale do 15 za den je to fakt úplně v pohodě. Tak neboj a užívej těhuuu papa I.

Ahoj, je to úplně normální. Okolo 20.týdne to začíná a tak do 15-ti tvrdnutí za den se to považje za normální. Nemělo by to ale být bolestivé. Preventivně užívat magnezium nemí v tuto chvíli nutné, pokud je to 2-3x za den a nebolí to.

28.09.2008

Ahojky těhulky ,chtěla jsem se vás pozeptat,jestli mažete bříška už od začátku.Jedna chytrá těhulka tu radila,že se má mazat od začátku,tak mažu a mažu,zatím jen obyčejným tělo

Jen mazej mazej, ale lepší je nechat si mazat...zapoj přítele...mě ho můj přítel maže od začátku a vyžívá se v tom a s tím, jak tě začnou časem bolet záda a tak, připojí masáž i zad, je to příjemný, mě to teda dělá moc dobře....ted ti myslím stačí jakýkoliv krém, ale časem si kup nějaký pěstící olej pro těhule, třeba v drogerii DM mají babylove za 50 kč, krásně voní a je fakt super, má stejný složení jako eucerin...a je o 3 kila levnější...
jo a mazej i stehna a zadeeeeeeeeeeeeeeek...tam to taky praskááááá a kozičky :-)

ahoj,můj názor je ten že mazat se můžeš čím koli co je mastný,jde přece o to aby kůže dostala elastičnost.Tu získáš mastným krémem,takže je úplně fuk jestli mažeš přímo krémem na strie nebo obyčejnou indulonou.Já osobně se mažu 2x denně (ráno,večer),jsem 23tt a zatím nikde nic.Tak snad to bude i nadále v poho.Mažu se např. niveou,indulonou nebo pleťovým krémem na celé tělo.Tak striím zdar! :a:

určitě se mazej, ať si tělo pekně zvláčníš. Při prvním těhotenství jsem se mazala ElastiQ a nepomohl mi. Mám popraskané břicho. Pak mi znamá doporučila olejíček Avirildětský olej, tak se mažu tím a ještě se mažu Bonella krémem. ;)

Ahoj, já jsem teď ve 13tt, čekáme dvojčata a mažu se krémem proti těm jizvičkám, ale na prsou mi to pěkně popraskalo, zvětšení o jednu velikost. Pupík se zatím statečně drží, ale podle toho jak rychle mi roste si myslím, že za chvíli ty jizvičky budu mít i na břichu. :§) :§) :§)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka