Deníček uživatele Baruna

13.01.2009

Ahojda holky,tak jsem vcera byla u Dr.

Baru, neboj, bude líp! Nic se nejí tak horké, jak se uvaří (mě už se to potvrdilo několikrát!), sice nevím, jaké máš nebo nemáš vztahy s EX, ale pokud je to opravdu ex, tak se na něj vykašli a užívej si současného partnera (manžela?) a mysli na to, co ti řekl Dr. buď ráda, že funguješ, tak jak máš! to je to hlavní, a neboj těhu na sebe nenechá dlouho čekat! nenech si nikým a ničím zkazit radost z blížícího se těhotenství! Měj se pěkně :k:

In reply to by Lenis

to je prave ten problem my to totiz s ex manzelem dali zase dohromady ... ale po tom co mi vcera rekl jsem uplne v haji :r: pripada mi ze mi roky ubejvaji a ja se placam porad od nikud nikam asi mam fakt depku :jawdrop: ale zase bude lip jak pisete diky moc :a:

Baruno, neboj bude líp a ty si budeš nejen užívat baráčku, ale i :cc): a přítel to jistě brzo pochopí...musíš věřit, že se vše v dobré obrátí...

07.01.2009

Bre ranko holky, tak jsem se snad vcera uklidnila musim si najit nejakou cinnost a uvazuju ze zmenim zamestani, po dvou letech jsem vytahla dvd se cvicenim a blbnula jsem pred televizi a asi hodinu js

Dobré ráno Baru, tak to je fajn, že už je ti líp ;) ... to zná asi každá z nás, nějakej ten splín občas přijde k nám všem :( ..... ale ty už ho máš za sebou, takže jak říkáš, myslet pěkně pozitivně :one: .... :a:

06.01.2009

Holcicky moje, pripada mi ze se vam vsem dari vsechny jste vesely mate // a ja se jen utapim v cislech poctech ovu testech a "nucenem" sexu :jawdrop: uz z toho vseho blaznim :r:

dopřej si pauzu a pak se do toho vrhni s novým elánem :one: bez počítání, testování a nucení to půjde líp, moc ti přeju :cc):

fakt neblbni.... je nás tu moc, co se jim to nedaří, nesmíme blbnout. Já se na to už vykvajzla. Sice měřím BT (semtam) :dog: a piju bylinky, ale už je mi všecko jedno........ :k: Je to fakt lepší. Mimi bude, určitě... u Tebe, u mě i u nás všech snažilek tady, jen to chce asi fakt trochu sklidnit... a žít, páč na to my zapomínáme. :r:

ahoj,nebut smutna.ono se to jednou musi povect.sami se snezime uz 8 mesicu,je to strasne dlouhy,obcas to na me taky vleze,takova beznadej,aaaale povede se ,urcite,me,tobe i vsem ostatnim.jen vydrzet a myslet na to jen v dobrym.....,ju?

Poslechni holky, sexík má být pro radost, my se snažíme teprve 3 měsíce, zatím na to nijak nemyslím.Je fakt, že záleží na tom, jak dlouho se snažíte, co třeba polevit a užívat si jeden druhýho jen pro radost. Já vím, lehko se radí, ale těžko dělá.. Přeji ti, ať přijdeš na jiný myšlenky Hanča

Tak se na to na všechno vyprdni, protože jestli to budeš brát tímhle systémem, tak to může být opravdu na dlouho.

06.01.2009

Ty jooo holky me pripada ze se vam vsem dari vsechny jste vesely ... a ja se uz jen utapim v cislech grafech ovu testech a "nuceneho" sexu :jawdrop: normalne z toho blaznim :r:

Moooc držím pěsti, aby se to co nevidět povedlo. Blíží se jaro....takže to určo pude jedna radost ;) Hodně štěstí!!!

nechci tě naštvat, prošla jsem si tím také, a dokud jsem se na to nevyprdla, nezadařilo se nám...zkus ty grafy, ovu atd.vypustit , soustřeď se na něco jiného...vím, že se mi to radí, ale snažili jsme se přes rok, tak vím, o čem mluvím...držím palečeky

Neboj nejsi v tom sama, ale řekla jsem si, že změním přístup, protože to, že jsem se trápila a sex byl jenom kvůli miminku stejně k ničemu nevedlo. Jde to těžko, ale hlavní je něčím se zabavit. Hlavu vzhůru rok 2009 má být lepší než 2008, tak věřím, že hodně z nás bude hlásit //.

05.01.2009

holciny, mozna si budete myslet ze jsem asi prastena, ale uz z toho pocitani hrabe, a ted jsem se do toho tak zamotala ze nevim jak si mam spocitat periodu :? to jsem ale jedno velky BUUUUUU co?

příklad... mám cyklus 28 dní
poslední ms mi začala 25.12.
další ms je 25.12.+28 dní což je 22.1.
22.1. mi začne další ms
ovulace je u mě asi 13.- 16.den cyklu...což je 25.12. + 13-16 dní to vychází na 7.,8.,9.1.
je to srozumitelný?

jestli je to komplikovaný zadej si do vyhledávače výpočet ovulace a na těchto stránkách tu kalkulačku taky najdeš

http://www.tehotenskytest.cz/

kačenka

In reply to by -Kačenka-

diky to ja vsechno chapu, taky si dokazu spocitat kdy mi MS ma dorazit, hlavou mi ale vrta prave to cislo toho cyklu protoze je rozdil kdyz se pocita od zacatku MS po prvni den dalsi MS nebo od posledniho dne MS do nasledujici MS ... to me hroze mate: me posledni MS zacinala 4.12 a ted dorazila 4.1 coz je cyklus 31 dni a nebo 25dni??? diky za trpelivost

In reply to by Baruna

od prvního dne do prvního dne se počítá.. protože délka ms může být pokaždé jiná a tak by to bylo nepřesný.. no jestli počítám dobře, tak máš normálně cyklus 28 dní akorát jsi měla tři dny zpoždění.. Jako měla jsi to dostat 1.1. Ale tak to já mám dycky výkyv dva dny plus nebo mínus.. Další ms bys měla mít od 1.2. a ovulaci někdy kolem 18.1.
No ale já znám jen cyklus 28 dní a pokud vím, tak je třeba to průměrovat, ale asi to může mít každej jinak. Ale 100% vím, že se počítá od prvního dne ms po první den následující ms.

:-) jsme se do toho pěkně zamotaly... kdyby tak v práci věděli co tu dělám :-D

ahoj Baru vubec nejsi veliky buuuu...., ale to vis obcas uz hrabe :!k: perioda se pocita od zacatku MS do dne predtim , nez ti MS zacne . Mej se a drzim pesticky v dalsim snazeni

05.01.2009

Ahojda holcinky,tak jsem prezila vanoce a zase do pracovniho procesu a navic prisla ta cervena potvora :r: a opet jsem to obrecela jako mala ...

Děvčátka, já s tímto cvičením včera začala! V sobotu jsem měla návštěvu, známí nám přišli oznámit, že čekají mimi, málem jsem sebou šlehla, nejraději bych v tu chvíli někam utekla!!! Tak jsem si včera zacvičila jednu sérii těch cviků, některé si pamatuju ještě ze základky.
Taky jsem kancelářská krysa a mám pocit že je to tím sezením, protože OVU probíhá ukázkově, tak nevím, v čem by měl být problém.
Jen se chci zeptat, všude píší, že se to musí cvičit s terapeutem a taky že se musí provádět ta mobilizace, nevíte jak se to dělá? Kamarádka měla zlomenou kostrč a dělali jí mobilizaci přes konečník, to bych asi nedala...
Díky kakulík

Ahoj,
tak to jsme na tom skoro stejně. Taky jsem od rána nevrlá. MS sice ještě nedorazila, ale BT pěkně klesla a mám to dneska dostat, takže to na 100% dostanu :(. Já pro změnu přemýšlím o Mojžíšovo metodě, protože mám pocit, že u mne bude problém někde v oblasti zad. Achjo :(
Držím Ti pěsti, ať je to příští měsíc jinak a mrcha nedorazí :)

In reply to by KackaTP

Já na ni začínám chodit od 7.1. jsem na to zvědavá, kámoška se kterou jsme začli se snažením stejně už otěhotněla a právě chodila na tu Mojžíšovou, tak mi to zařídila. Je lepší chodit k terapeutovi určí ti cviky, které jsou vhodné přímo pro tebe a hlavně kontroluje, jestli se stva lepší a upravuje ti podle toho cviky. A taky dohlíží, jestli to cvičíš dobře.

22.12.2008

Ahojte, tak jaky byl vikend pred vanocema?ja ho mela celkem narocny byla jsem u segry chtela jsem si uzit sveho synovce ale srazila jsem se tam s mou babickou ktera mi dela posledni dobou ze zivota pe

ta moje je taky někdy pěkně hustá a pak měj úctu ke stáří... na mě to taky doléhá ze všech stran. tak přeji brzké vyjasnění a ať se chmury změní v úsměv na tváři

Baru nesmutni a vyprdni se na ni. Třeba jí to do tý doby přejde a návštěva proběhne v klidu. Já byla včera u přítelových rodičů a byli tam všichni příbuzný a když jsem nadhodila že bysme už jeli tak se se mnou nebavili ani futra :s: tak mě to rozbrečelo a málem jsme se zhádali i s mužíčkem. No a s mojí matkou se pro jistotu už 14 dní nebavíme vůbec. Tajně si bere dceru od jejího otce abych o tom nevěděla :qu: Ale to už jsem nad tim... Když se chce chovat jak malý dítě... Takže hlavu vzhůru a nenech si kazit Vánoce a volníčko.. :one:

jeee holky to jste me potesily :a: hned mam lepsi naladu ... a budu se snazit si ji nenechat nikym pokazit :one:

Ahoj Baru, nesmutni a hoď to za hlavu... vím, že je to těžký, ale takový příbuzný mám taky a z vlastní zkušeností vím, že je nejlepší je poslat do háje a je to.. ;) i když u vlastní babičky je to asi o to těžší a o to víc to zamrzí :( tak hlavu vzhůru a mysli na něco pozitivního.... :)
jinak u nás taky další těhule a já už cítím příznaky ms, takže mám taky pěkně blbou náladu a nic se mi nechce a na všechny jsem protivná..... :O ... no snad se to zlepší, mrcha brzo dorazí a bude líp.... :a: :one: :dance: :c: :\x:

19.12.2008

Zdravim devcatka, predstavte si ze jsme si 3x delala ovu test a je mozny ze mi pokazde bysel pozitivni?

Ahojik, ten ovu test ukazuje zvýšení hladiny LH, a to se navýší těsně před ovulací, během ní je vysoko a pak klesne, takže je klidně možné mít 2-3 dny pozitivní (možná různě slabá-silná druhá čárka), hlavně využít toho a pak s naději čekat :) :k:

a nemůžou být třeba trojčata? :s: :s: :s: :k: Nejsi kopýtko... já bych to taky nevěděla. Ještě, že se tu máme :)

já ovu testům vůbec nevěřím- jednou jsem si je dělala celý měsíc od MS až do konce a nevyšla mi ani jedna ovu- takže sem akorát byla streslá že nemám ovulaci a že to teda asi nikdy neotěhotním a zrovna ten cyklus sem byla těhu... takže krom toho že sem do nich vrazila snad pětikilo tak informační hodnota nulová...

16.12.2008

Ahoj holky, tak jsem vcera byla darovat krev a odmitli me jsem nejaka nachlazena a mam moc bilejch krvinek :( pak jsem dosla domu a ridila se vasema pokynama a uklidila si cely byt a jak jsem byla

No vidíš jaká jseš šikulka,jak se umíš odreagovat od myšlenek na mimi :e): ,výjde ti to neboj Barunko naše :) ;)

Ahojky,tak to jsi měla náročný den i noc,ale aspon jsi se chvilku nesoustředila jne na :cc): vid?Ovulace to může být,tak ted jen,aby si ta správná spermijka počkala na to vajíčko a snad nám brzy budeš hlásit dvě //.Tak je to správný... ležet u pohádek a dopřávat bříšku jen to nejlepší :one:
Máme s miláčkem v plánu to samí :qu: tak zatím beruško a pěkný dnešní den :a:

15.12.2008

mily denicku a holky,porad nad tim premyslim jestli jsme neco neprosvihly udelali to dobre ..., pozoruju se bojim se cokoli zvednout ohnout se zakaslat ..., porad pocitam ze pokud mam tu NEJ ovu dnesk

Ahojky přesně vím jak se cítíš..já si tohle prožila předminulý měsíc.Od začátku měsíce jsme se milovaly obden.Koupila jsem si ovu testy a když vyšli,hned jsme na to vlítly,taky jsem pila kontryhelový čaj a beru vitamíny a tak jsem si říkala,udělala jsem všechno pro to,aby to vyšlo,ale taky mi pořád vrtalo hlavou,jestli tam ty spermijky vydrží,jestli se jim podaří oplodnit to vajíčko ap.Pak jsem měla pár dní zpoždění a už měla naději,ale ms nakonec přišla.Tak jsem se ted na to vykašlala,i s čajem jsem skončila,připadá mi,že mi tu ms akorát rozhodil,protože i ted jsem měla zpoždění a jen jsem špinila a až dneska dorazila.Ono to asi na každou někdy přijde,že to z tý hlavy nejde a nejde..ale počkej a uvidíš a třeba budeš příjemně překvapená ;) A i kdyby ne,doufám,že to příště už trochu vypustíš,tak jako se to jakž takž daří mě :)

myslim,ze podobne postizenych je nas tady vic,ale uz jsem pochopila,ze to skutecne nema smysl takto silet a pokud jsi pro to udelal vse,tak ted uz to na tobe nezalezi a muzes jen cekat,takze tyto znicujici myslenky jsou jen umlacujici..Rikej si,ze jsi udelala vse a vic jsi udelat nemohla...Pamatuji,ze takto jsem to kdysi delala i kdysi hooooooodn davno pri mature..Dala jsem tomu co mi sily stacily a pak v den D jsem byla snad nejklidnejsi ze vsech,protoze i kdybych to neudelala,tak jsem vedela,ze jsem pro to udelala vse a nastesti to dobre dopadlo.. ;) Kazdopadne ti moc drzim palce,aby ti to vyslo,ale hlavne se snaz byt v klidu a vim,ze se to dobe rika,ale je to proste tak... :a:

Baru já se přidávám, zkus to vypustit z hlavy, bude to tak lepší... jsme na tom teď přibližně stejně, takže vím, jak se cítíš, ale zkus na to vůbec nemyslet a pěkně relaxovat.... určo se povedlo :a: :one:

Ahoj, určitě všechny takovýhle myšlenky hned pusť z hlavy a věř že se to povedlo a nechej to na přírodě.

Néé holka to nesmíš takhle dělat,už to vypust z hlavy ;) peč si cukrový,uklid si nebo si pust nakou pohodovou hudbu co máš ráda,prostě na to tak nemyslet,vím,žré se tolehko říka a hůř děla,ale aspon to zkus broučku hmm :) Neboj dočkáš se :w: :w: :w: :°:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka