Deníček uživatele Barous

16.02.2011

Tak jsme se včera vrátili z "genetiky" v prvním trimestru. Dopadlo to naprosto skvěle.

Třetí kontrola - screening v Podolí, 13 + 2

Ahojky, tak hlavně gratuluji k negativnímu screeningu a máš moc krásnou fotečku. :qu:
A psala jsem ti odpověď v seznámku, ale tam mi to už přijde tak nepřehledný, že ti to píšu ještě jednou sem. :a:

No já jsem z Cerhenic to je směr Praha cca. 10min. vlakem.
Já u dr. Šedivýho (je kousek pod finančákem) jsem taky spokojená, hodnej, citlivej, pečlivej, jen s tim vysvětlováním moc nenadělá. Ale na co se zaptám tak v pohodě odpoví.
Co čekáme nevíme a přítel chce překvapení, tak se to dovíme až na konec. Já zítra stejně začínám 17tt a pokud bych chtěla tak by mi to řekli až na UTZ ve 20tt. V Podolí sem se ani nezkoušela zeptat. A dr. mi od 2 trimestru UTZ na kontrole nedělá. Ale já slíbyla překvápko, první sem chtěla vědět co to bude, tak bylo po mim a teď vyhovim zase taťkovi.
Jinak až se venku to počasí umoudří tak se můžeme v Kolíně sejít a pokecat kdybys chtěla.
Teď půjdu v pátek nebo v pondělí na odběry krve, uvidim jak mi bude, chytla sem totiž chřipajznu, tak to asi radši nechám až na to pondělí. Tak kdybys zrovna měla cestu. :a:

In reply to by Barous

Vyloženě 3D UTZ, kterej si platíš a sama objednáváš. Berou 1000,- Kč za video na DVD a 450,- Kč za fotku. Takže já si beru jen video a doma si z něho pak udělám fotky.
http://www.nemocnicekolin.cz/o-oddeleni-14/
http://www.nemocnicekolin.cz/ambulance-14/
tel.: 321756462
Čekací doba je tak 2 měsíce. Já se objednávala 9 února (to sem byla 15+0) a objednala mě na 31. března. To budu zrovna 22+1.
Na ten velký UTZ ve 20tt mě objednává doktor (nebo mi dá žádanku a já se pak objednám), ale každopádně ten je jen klasickej, žádný 3D.

GambrinkaX

ahoj tak gratuluju ze je vse v poradku. docela ti to zavidim ze to mas za sebou a ze je vse v poradku me to ceka zitra a jsem nervozni a docela mam i strach tak si rikam uz abych to mela za sebou dneska jsem 13+2 tt tak snad to dopadne dobre jinak obrazek je uzasnej :s: :a:

12.01.2011

Ahojky všichni, tak jsem se dneska stala taky moooc šťastnou čekající maminou. Ne tedy dneska samozřejmě, ale mám to poprvé oficiálně potvrzeno a i jsme poprvé viděli prcka :-)

První kontrola a první fotky Brouka :-)

Ahoj, moc, moc Ti gratuluju :qu: :qu: :qu: Já jsem dneska 5+5, potvrzené těhu mám, ale příští týden jdem na další kontrolu a snad i pro srdíčko :) Držím pěsti, ať je všechno v pořádku :k:

11.01.2011

Ahojky všem maminám i budoucím maminám :-) Jsem tu nová a vlastně vše kolem mě je teďka nové. Jsem 10 týdnů od poslední MS, ale jsem zvědavá, jak by byl teoreticky prcek vůbec starý.

Ahojky pokud jsi 10tt od poslední ms, tak bys už měla zajít k dr, protože v tom případě už bys byla alespoň ve 12tt tak se to počítá od poslední ms a je čas ne vyšetření a odběry, abys něco neprošvihla... :))Siaaara

In reply to by Siaaara

Můžu se zeptat, jak se to počítá? 10 týdnů jsem napočítala od začátku poslední MS, někde jsem se dočetla, že se to počítá od počátku. Myslela jsem, že jsem otěhotněla až po ní (během ní vím, že ne), takže bych byla cca v tom 8 - 9 tt. Každopádně minulý týden jsem volala dr. a říkala, ať todarím tento čtvrtek, tak uvidím, co mi tam řekne. Moc díky za jakýkoli info, hodí se všecko, jsem úplný začátečník :-)

In reply to by Barous

přesně jak píšeš, tehotenstvi se počítá od prvniho dne posledni ms, takže budeš 10-11tt, miminko je přibližne o 14 dnu mladší, ale počíta se o takhle. srdíčko už bude vidět určite. v tomhle termínu se už opravdu chodi na nektere odběry, případne genetická vyšetření.

In reply to by sycatko

Tak jsem si došla k dr. hnedka dneska, byla moc fajn, vysvětlovala a vysvětlovala. Mimiska jsem i viděla a mám jeho první fotku, je veliký 13 mm a bylo mi zapsáno 7 + 5 tt. Za dva týdny jdeme na další kontrolu, tak snad bude pořád všechno ok :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka