Deníček uživatele Barče

01.04.2013

Ahooj. Zdravíme při zasněženém velikonočním pondělku :a: .

Jejda tolik nemocných to je děs.Malá má taky ATB :( Ale není to nic vážného má kašel a rýmu.Tak snad se všechny dětičky brzo uzdraví.

Holkyyyy, co to tu čtu za hororový zprávy?,

Jak je klukům? Hned nemocnice a ATB, to je děs :O .

Malá má teda soplík a pokašlává a je u babičky (ale jen proto, že si babička stěžovala, že už tam dlouho nebyla a zítra tam stejně jedeme na čarodky :) ), ale snad se to nijak hůř nerozjede?

My tady spolu se sousedama dovybavujeme dvoreček - už tam mají pískoviště, domeček, v sobotu přibyla lavička a postupně taháme ze sklepa nábytek co kdo nepotřebuje, takže minulý týden jsme trávili venku :€s€: a bylo to moc fajn.
V sobotu jsme byly v cirkuse, ale po půlce jsme musely domů, malá se bála, že ten pán ve fraku s culíkama je čert :s: .

A včera nás brácha vyvez do Zoo Lešná. Fakt super výlet, skvělá zahrada :one: .

In reply to by Barče

Ahojky. týjo to budete mít parádní. Takhle dvoreček, Zábavu pro děti. Toje moc fajnéééé.
Sonička se bála pána, to je hezkýýýý.
Týjo toje dost že vás taky někdo vyvez. :///:
My chcem jít tady u nás na čarodejnice, ale snad nebude prčet. Hlási nic moc počasí....

Ahoj holky ...jen tak v rychlosti at víte co se u nás děje ....
Ve čt ,k večeru matymu stoupli teploty na 39 ...v 7 večer měl už 39.5 a začal se celý třepat a třást,tak jsme se zbalili a jeli směr pohotovost .....Zavřeli nás na JIP a zjistili mu zápal plic :( Takže nasadili léčbu ,ATB,kortikoidy .....naštěstí se to podchytilo brzy a nerozběhlo se to až tak moc ....v sobotu k večeru nás pustili domu ....Nesmíme nikam ,ani ven ,nesmíme větrat ....a v UT k dr. na kontrolu a na krev ......
Zatím je to na dobré cestě ,tak snad se to už nezvrtne ....

Marudkum přeji brzké uzdravení :h:

01.03.2013

Huráá, už je tu březen, nevím jak vy, ale já už cejtím jaro :h: .

A Vojtíšek má dnes jeden den. Tož tak vše nej, a ať se ti líbí na tom světě :k: .

Ahoj holky moje :)
Přejeme vám krásné a zasněžené velikonoce ....a klukum at vykoledují hodně vajíček :)
A holkám at je to šupání moc nebolí :)

01.09.2012

KUK!! Jakpak jste se vyspali??

Jéé, Dani, co to máte pořád za choroby?? Achjéé, když se to sere, tak se to sere, co??

Jani, ještě 14 dní a máte taťku doma, to je fajn, se takhle na sebe těšit...

My byli na víkend u našich, včera jsme si zašli na pivko do hospůdky se známýma, tak to byl fajn večer, zahráli jsme kulečník a šipky.... A dneska děda malé sundal kolečka z kola, a ona sedla a jela :dance: :h: :dance: :h: , akorát jak zjistila, že to umí, tak už pak nechtěla jezdit. Hold potřebuje asi pořád nový výzvy :s: .

Holky, máme super sousedy, min.týden jsem zjistila, že jsem se sousedem chodila an stejnou střední, jen on o ročník výš. Už jsme spolu párkrát byli venku s děckama na zahrádce na pivku, oni jsou oba celkem zaneprázdnění, a minulý týden jeden den volali, jestli jim nemůžeme malýho vyzvednout ze školky, druhý den ho k nám dávali večer na hodinku, že se doma míjeli a dneska si přišli pro plínu :s: , tak doufám, že to nebude každý den něco ;-). Ale jsou super, myslím jsme si docela sedli i děcka máme stejně starý, takže fajn....

In reply to by Barče

tak tak když se daří tak se daří ,ale snad už to má vybráno a bude klid ;)
Sonička je šikulka :qu: určitě bude chtít zase :one: a pak že to jen tak nepůjde ,matko ty tomu dítku vůbec nevěříš :s: :P :s: Kubík už jezdí jak čert ,mam i videjko jak stáhnu tak pošklu odkaz ,jen se trochu bojí z kopce ,ale to se doučí ,aspon je opatrny ;)

In reply to by Barče

Týjo Baru vy máte každou chvilku nový sousedy, ne. To tu píšeš každou chvilku o někom. Ale super. Snad vás nebudou nadále tak využívat. :) Ale tak zase víš, že když bude potřeba, tak ti malou třeba taky vyzvednou nebo tak něco.... .) Hlavní že si dětičky i vy rozumíte. :)
Týjo Sonička taky drandí na kole, no já to s malou musím o víkendu vyzkoušet. :) A pak jí to už nebavilo, to je číslo tedy. :)

04.05.2012

Ahojte tety.

Předevčírem jsme se dozvěděli novinu, a to, že se kamarádovi narodil chlapeček o 3 měsíce dřív. Je v inkubátoru a bojuje a snad si i vybojuje to místo tady na tom světě...

Holkýýý, podávám info o chlapečkovi :h: .

Včera jsem ho viděla poprvé, nechci tam chodit, malá začala chodit do školky, a je věčně nemocná, tak ať jim nedoneseme nějakého bacila...
Byli jsme na víkend u známých a tito tam přijeli taky. Malej je úžasnej, hned jak ho vytáhli ze sedačky, tak bylo vidět, jak je zvědavej, všude se rozhlížel, na zemi pak se snažil převalovat, hrál si s hračkama a vůbec vypadal jako normální donošeňátko :h: . Dle korigovaného věku má 5,5 měsíce, vyvíjí se prý tak jak má a jinak je mu 9 měsíců a 10 dní.
Jediné co, tak má nepohyblivou jednu polovinu obličeje (ale nezdálo se mi to tak hrozné), a nosí takovou speciální helmu, že mu špatně rostla hlavička, tak na spravení. A v roce prý dostane brýle - na to, že jim předpovídali, že možná bude skoro slepej, je to super :one: .
Pokud přežijí tuto zimu ve zdraví, mělo by to být snad v pořádku :dance: . Dostává nějaké injekce, aby nedostal chřipajznu, že by to asi znova na respiračních přístrojích nemusel dát, tak věřím, že teď už to dopadne jen a jen dobře!!

Maminy držte se a važme si našich zdravých potomků :h: :k: . :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to je šikulka že to tak zvládl,je to silné miminko a přeji mu moc sil a zdravíčka at je doma brzo s maminkou :h: :h: :h:

03.04.2012

Ahooooj, jsme úplně zapoměli založit duben!!!! :s:
Tak já to napravím :dance: :€s€: :a:

Týjo Baru tak to jste si hezky užili. Je potřeba vypnout a užívat si bez dítka.
Daní no tédy co vy s tou technickou...no snad to do pátku uděláte a pojedete v klidu. Nebo si ještě půjčit auto třeba od rodičů???

In reply to by janča a adélka

ahoj Jani ,no to doufám že se to stihne a pojedeme našim ,máme přece jenom větší auto a vleze se tam toho víc ,ale on taky jede tatka už v pondělí na operaci s tím kolenem,takže nevím jak to vše bude ,bud ho tam někdo zaveze jeho nebo jiným ,musím se s ním ještě domluvit a druzí rodiče mají malý auto tam se nic nevleze :-(

11.03.2012

Ahojda.

Kde je sehnat??

In reply to by veja

Ahoj, a máte prosím zkušenost s kvalitou z Bonprixu??? (u dětského zboží) Já jsem kdysi (tak 5+ let zpět) něco objednala, ale bylo to děsné, nevypadalo to jako na obrázku, tak jsem od nich už nic nekoupila.. Ale ve výberu ty ostružinové legíny oslovily mě :)

In reply to by Hanek

No já osobně měla z bonprixu halenku (na obrázku nádherná, ve skutečnosti ze silonu nebo co) a pak jsem neteři koupila setík legíny a tunika. Tunika jakš takš, ale legíny když jsem je viděla jak se opraly tak nevím. Kvalitou byly dobrý a že se operou, no holt co dneska vydrží :-) :-) Nevím jestli bych do toho šla, ikdyž je fakt, že tam koukám pořád, tak asi jo :-)

14.02.2012

Přidávám pár fotek z posledního týdne...Popisky u fotek :a: .

Maškarní, první dárek, a další.....
Maškarní, první dárek, a další.....
Maškarní, první dárek, a další.....
Maškarní, první dárek, a další.....
Maškarní, první dárek, a další.....
Maškarní, první dárek, a další.....
Maškarní, první dárek, a další.....
Maškarní, první dárek, a další.....
Maškarní, první dárek, a další.....

Jé to je krásná včelička:-)No a už na bruslích jo to je teda šikulka.No a kolo paráda.My budeme kupovat na jaře .

no teda to je krásná fčelička :-D parádní fotky a na těch bruslích to je fakt šikulka ,Baru a to člověče to hraje to normální nebo je nějaký pro děti upraveny ??? kolo je super a koukám tam máte v garáži ten starý modrý kočárek ,to je po tobě ,žejo ??? já měla taky takový ;) :dance:

In reply to by Barče

:one: ty ho máš ale v krásným stavu ještě ty kanýrky tam :one:
já jsem si říkala že tam budou určitě nějaký obrázky ,vím že je Sonička šikulka ,ale žeby si už počítala sama :///:
musím po tom mrknout :one:

01.02.2012

Ahoooj!!
Tak už je to tady, ten zpropadený měsíc 3 narozeninek. Pro většinu z nás jeden z těch "zásadnějších".

Dnes tu nikdo není?
Copak plánujete na víkend?My deme v pátek na ples a v sobotu nevím a v neděli ke tchýni.
Na ples se už těším de nás 14 ty jo no to bude pařba:-D

In reply to by Barula

Ahojky. No týjo tak si to hezky užijte. My bysme měli jet k J. rodičům, ale nevím jak na tom bude adélka s nemocí, tak ještě uvidíme....
Baru tak mě napadlo...jak to vidíte s Bílkem v květnu? že by se to rovnou zamluvilo. Můžem s vámi počítat, nebo se uvidí až podle toho jak na tom budeš s prací a tak....? Bylo by super se zase sejít. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka