Deníček uživatele bar76

12.07.2011

Všechny zdravím!!!

Až se mi zatajil dech!!!!!!!!!!! To je hrozný.
Pravdou je, že jsem také řidič, takže když jsem zrovna chodec s kočárkem, chovám se velmi opatrně (až moc)
Pokud přecházím silnici, kde stojí na straně auta a přes ně nejde vidět, dávám kočárek k boku a vykouknu do silnice já, abych se podívala - nikdy nevystrčím kočárek. S tímto mě některé maminky štvou, že narvou kočárek do silnice a děj se vůle boží. (nemluvím v žádném případě o tobě)
Když chci přejít frekventovanou silnici, ač přes přechod, tak někdy dělám, že přejít nechci. Raděi stoupnu opodál a rozhlížím se, až to bude bezpečné. Ale to fakt jen na rušných silnicích :-)
Jinak přeji hodně zdravíčka maličké...ať je brzy fit. A ty se také drž mamčo, musíš mít nervy na pochodu. :k:

Moc děkuju za podporu!!!
Určitě jsem "tam" nevstupovala bez rozhlédnutí a neopatrně. Taky jezdím autem i na kole a zrovna tam často...Tak to tam znám...
No, snad je to za námi a s novým kočárkem to bude snad i lepší! :a:

Ahoj, to je děsný hlavně že už jste obě v pořádku.
Mě se stalo něco podobného ale ze strany ridiče. Jela po frekventovaná ulici necelých 30 km/h páč je dost děravá a hrbolatá a najednou se z poza rohu domu vyřítí důchodkyně která čumí do země a automaticky vlezla na přechod, já jsem hamtla na brzdu a ridič proti mě taky, byli to jen centimetry od toho aby ji jeden z nás neporazil a milá důchodkyně se tam na nás začala rozčilovat a nadávat nám do :pig: já jsem radši sedla do auta a odjela protože bych ji tam musela jednu vrazit -s prominutím krávě starý. Já čekám na dobu kdy si chodci uvědomí že nemají žádnou absolutní přednost na přechodu.
Já když jdu s kočárem tak zastavím metr před a čekám do doby než auto úplně zastaví a nebo žádné nejede.

hlavne ze se "nic"nestalo,mala se urco brzy zotavi :k: ale bude te hoodne potrebovat,mozna vas opravdu jen pozde zaregistroval z nejakeho duvodu :(
osobne chodim prez cestu jen kdyz je auto dost daleko,nebo kdyz vydim ze opravdu brzdi a nebo stoji,klidne cekam i 5min
preji hooodne sil a hoooooooodne zdravicka a psichycke pohody :k: :k: :k:
:a:

04.07.2011

Ahoj, všem Květinkám!!! Podobně jako plno z vás jsme v jednom kole, takže sem jen tak nahodile vlítnu a jsem ráda, že přečtu alespoň něco...

Aninka 8 týdnů

Máš krásnou holčičku! A já pořád říkám, kdyby nebylo bolení bříška, jak by byl život s miminky jednodušší, že? Ať se vám oběma daří, holky!!

03.05.2011

Zdravím všechny Květinky!!!

Ahojky, tak to máš také pestré těhu :€m: no koukám, že mi s tím CS7 a porodní brankou na 1-2prsty budeme nakonec rodit jako poslední :€): já mám tentýž nález a mimi se mě drží jako klíště. Pokud to je možné, tak zátka mi také odchází postupně (včera toho bylo trochu víc), ale nemůžu to přesně určit, protože jsem také prvorodička, tak nevím jak co vypadá :00: Tak hodně štěstí a posledních pár dnech :a: a jinak vítej mezi náma-škoda, že jsi nepřišla dřív-je tu sranda :€):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka