Deníček uživatele Ba_Market

25.04.2019

Stalo se to, ceho jsem se tak moc bala. Od zacatku tehotenstvi jsem byla v neustalem strachu. Aby bilo srdicko, aby krevni testy byly ok, aby miminko rostlo, jak ma, aby screening dopadl dobre, kdyz byly tyhle zacatky za nami, oznamili jsme tu radostnou novinu. Moje strachy ale nezmizely, kolem 14. tydne jsem citila pohyby, pak jeste v 15. a pak to zacalo byt divne, byla jsem polosilena a kazdy vecer lezela a snazila se neco citit, jakykoli pohyb strev jsem brala jako pohyb miminka, mluvila o tom, jako by to byla pravda, kdyz to reknu nahlas. 1.4.

Kamila (neověřeno)

Moc mě mrzí Vaše ztráta.Vím že člověk nikdy nezapomene a jak taková ztráta bolí.U druhého těhotenství nám byla zjištěna vrozená vývojová vada,tak jsme se s manželem rozhodli těhotenství ukončit.Taky jsme nepočítali,že bude něco špatně,tak jsme to po třetím měsíci řekli rodině.Pak takové překvápko.Na mimi jsem se chtěla podívat a bylo mi to umožněno,za což jsem ráda.Probíhalo to podobně jako u Vás.V hlavě jsem si to nastavila,že bude lepší tato varianta,než abychom se potom trápili všichni.Za tři měsíce jsem otěhotněla znova.A vše v pořádku i když nervy to byly celé těhotenství.A před 14 dny jsem porodila naše třetí štěstí.Teď v zimě to byly 4 roky,co jsem byla na ukončení.Na zahradě jsme zasadili strom,v termínu,kdy by se to malé narodilo a do kořenů vložili fotky z ultrazvuku.Vidím ten strom z kuchyňského okna a už je velký.Nezapomenu,nikdy.Ale jsem ráda,za dnešní medicínu,že je na tak vysoké úrovni.Snad jsem alespoň trošku dodala naději.Přeji mnoho sil.

In reply to by Kamila (neověřeno)

Moc Vam dekuji za ta slova. S tim stromem to je krasny napad. Mam tu v krabici hracky, knizku, deku, co jsem z nadseni poridila, pridala jsem k tomu o fotky z ultrazvuku a stale nevim, co s tim. Mame velkou zahradu a myslim, ze by to bylo krasne rozlouceni. Po celou dobu vyvolavani a i po porodu jsem se s nim v duchu neustale loucila, ale necitim, ze by to bylo ukoncene, mozna by mi neco podobneho pomohlo. Porad si jeste obcas pohladim bricho, je to strasne smutny. Vam moc gratuluju ke zdravym detem, je moc povzbuzujici slyset, ze se pak zadarilo a vse bylo v poradku. Jeste jednou dekuji.

08.04.2019

Vzpomněla jsem si na tuto stránku, kde jsem si psala pár poznatků z prvního těhotenství a bylo moc hezké si to přečíst a věřím, že i dcera si to jednou ráda přečte, tak jsem se rozhodla, že je potřeba dohnat resty a druhé miminko o tyto řádky neochudit.

08.10.2014

Tak od posledně už není pochyb o tom, jestli malá kope nebo ne, jsou to rány, až mi kolikrát lítá celé břicho :s: Manžel si to užívá a je z toho vždycky vyvalenej jaký to jsou rány.

Na kontrole ve 30. týdnu jsem zjistili, že malá je velká tak jak má, takže to vypadá, že vše krásně dohnala, odhad váhy byl 1350g. A také se už otočila hlavičkou dolu.

Ahojky, já jdu na kontrolu ve 30 tt v úterý a už se moc těším až mimčo zase uvidím na ULT, kope teda šíleně, mám někdy pocit že mi vyskočí z břicha, to u první dcerky nepamatuju. Kočárek máme po první dcerce Quinny Buzz a oblečení mám něco málo také po dcerce, pořád čekám až mi opravdu dr. potvrdí holčičku, na 4D a jiná dr. mi tvrdí možná, schovává se potvůrka, no ráda bych už začla pořádně nakupovat a chystat, nerada bych nakoupila vše holčičí a pak zjistila že v bříšku je klučík, co pak s tím že :s:
Měj se krásně a opatrujte se s mimčem :a:

Jéé to je milej příspěvek :-). My čekáme třetí, doma máme dva kluky a ted dr. říkají že čekáme slečnu :-). Což jsme si oba moc přáli, termín mame 29.12 jsem 28+2tt. A už se moc těším, i když s těma dvouma mam pekny zahul, jednomu jsou 4r, a druhemu 18m, jinak malá kope pěkně.. ale manžel se vrací domu až večer kdy se koupou děti a pak jsem oba tak urvany že to ani moc nevnímá :-D.. ale těší se taky dokonce jméno vymyslel on Mariánka a kluk by měl být maxmilián.. moc jim neverim ze je tam opravdu holka, v 16tt mi jeste tvrdil dr kluka ale pak otocil i s dalsima dvouma doktoroma ze tam pindik neni :-D.. no co kdyby náhodou :-D.. tak preju pekny zaver tehotenstvi a at se kočárek líbí :-)

15.08.2014

10.8. Manžel poprvé cítil kopání naší malý. Měl obrovskou radost. Snažil se už týden, ale má asi necitlivý ruce - osvědčila se mu metoda, přitisknout na bříško pusu nebo ucho :€O: .

30.07.2014

22.7. (20+2) jsem cítila první pohyby - tedy poprvé jsem si byla jistá, že je to opravdu miminko, nyní je už cítím pravidelně, vždy večer cítím dvě až čtyři dloubnutí do bříška v oblasti podbříšku či kolem pupíku

22. týden
22. týden
22. týden

Ahoj, vůbec se toho neboj a nezkoumej. Kdyby bylo něco špatně, tak Tě doktor žene na na další vyšetření,neriskoval by..Nám taky lítaly týdny +- jeden, dva..každé miminko roste jinak, navíc ani to ultrazvukové měření není přesné. Buď v klidu a užívej těhulení ;)

06.05.2014

7.4. 2014
už třetí den bolest v podbříšku - myslela jsem si, že mám asi kýlu, je to 38 den cyklu - u mě nic překvapivého, cyklus předtím 44, 32, 37 a teď - // - hned jsem šla k paní doktorce a miminko potvrzeno
11.4.2014
pálivá permanentní bolest v podbříšku - raději jsem šla na pohotovost - potvrzeno, že je vše v pořádku - miminko vypadá na 4tt+6 - prý je menší
14.4.

Čekáme miminko :) (deníček průběhu mého těhotenství)
Čekáme miminko :) (deníček průběhu mého těhotenství)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka