Deníček uživatele Balusta

04.04.2013

:a: vsem,tak uz nam je 14dni a je neuveritelne,jak moc to leti! A musim uznat maminky je to opravdu zaprah s tema dvouma detma.

Tak nam uz je 14dni :)
Tak nam uz je 14dni :)
Tak nam uz je 14dni :)
Tak nam uz je 14dni :)

No vy jste krásná trojka :h: tatínek z vás musí mít holky radost :one: Na Rozárce je vidět jak je z malé nadšená :€s€: Opatrujte se a užívejte co to jde :a: :a: :a: :a:

24.03.2013

:a: maminky,snazilky a tehulky,
jelikoz jsme jiz doma,tak jsem si nasla chvilku na to,abych Vam popsala svuj porod....!

Moc gratuluji..koukám že jsme to měly skoro na chlup stejné...bolesti od 23:30 taky jsem vydržela do 2 ve 4 prdnutí vody..bolesti a hrozná hysterie a v 6:10 miláček 3400g a 49 cm na světě :s: ať ti obě krásně a ve zdraví rostou :€s€:

18.03.2013

:a: maminky,snazilky a tehulky, tak dnes jsem jela na kontrolu,hlavne kvuli pretrvavajicim nevolnostem. Dnes jsem dle UTZ 39+5 a dle PM 39+3 a byl mi udelan po vzajemne dohode Hamilton.

Preji pekny a pohodovy porod. Jen nechapu, ze lekar muze napsat koktejl, v mnoha diskuzich, odbornych i ne, je popsano, jak chudak dite v brisku pak vzdoruje a nedela mu to dobre, kolikrat je pak i komplikace u porodu.....nezkousela bych to.
Tak drzim esti, at to mas so nejrychlejsi:)

Ahoj a zdravím,
držím moc palečky ať to výjde a hlavně ať jde vše hladce a bez obtíží. To si asi přejeme každá.
My jsme dnes 39+0 a taky už na to čekáme jak na smilování :s: neb se strašně těšíme a už chceme taky rodiiit. Ale zatím máme jen bolestivé poslíčky...Dejte vědět jak se Vám daří ještě do konce týdne :€O:
:a:
Hodně štěstí :dance:

In reply to by Medunk_a

:a: tehulko, i ja tobe preji,aby jsi to mela uz,co nejdrive za sebou a byl to pro tebe jen prijemny zazitek :one: ... Urcite dam vedet. Uvidime, urcite bych radsi prijala ten samovolny porod,nez vyvolavacku,ale touha po te male cacorce je tak velika,ze je mi to snad uz i jedno :s: ! Takze i tobe hodne stesti a pohlad :€O: pa :a:

Ahojky! Moc držím palce,at to jde co nejrychleji a samo...:-)...já už jsem maminka a mám skoro roční holčičku...taky jsme šla loni v dubnu na vyvolání z důvodu že byla velká... :///: ale nějak to na mě nešlo a tak se narodila dcerka akutním císařským řezem ...Tak at máte miminko co nejdřív u sebe... :one: papa Lucka s Kájínkou

13.03.2013

:a: maminky,snazily a tehulky, tak dnesni kontrola mi neprinesla moc noveho jsem jiz 39tt dle UTZ a dle PM 38+5,takze v podstate to ocekavam kazdym dnem.

Holky, já už chci taky rodiiit :s: pořád ještě mám přesně týden do termínu ale už to chci mít za sebou má 3300g drobeček akorát..bude to až to budem nejméně čekat :///:

In reply to by Pavlinka.K

:a: Pavli, neboj dockame se.... preci jenom ven musi to je zakon,ktery se tezko porusuje :s: . Ja byla dnes na kontrole a byl mi po vzajemne dohode s Mudr udelan Hamilton,tak uvidim,zda mi to k necemu bude...!!! A pokud se nic nebude dit,tak me posle na vyvolani v patek,takze tento tyden,bychom uz mohli mit dcernku na svete :///: ! Tak drzim pesticky,at to mas,cop nejdric za sebou :a:

tak s takovýmhle nálezem jsem já porodila až 41+1 :00: Tak snad ti ten Hamilton příští kontrolu pořádně zabere... :a:

In reply to by Jurajda

:a: , no to ja prave u prvni dcerky taky.... :n: celych 10dni po terminu,takze doufam,ze se to rozjede a nebo,ze mi pomuze ten Hamilton :s:. Tak uvidime,ale uz se nemuzu dockat vsechno me boli, s malou uz to nejde moc odpocivat snazim se s ni chodit nekolikrat denne ven aspon na zahradu,aby se unavila a ja si mohla na chvili natahnout nohy,ale mrska,jak kdyby to vedela a na potvoru uz odpoledne neusne :///: ! Ale moc dekuji za podporu pa

03.03.2013

:a: maminky,snazilky a tehulky, tak pomalu zaciname 38tt, dle UTZ jsme dnes 37+4 a dle PM 37+2,takze uz se vlastne pomalu blizime k te pomyslne cilove pasce :one: !

Krasy a strasti 38tydne tehotensrvi :)
Krasy a strasti 38tydne tehotensrvi :)
Krasy a strasti 38tydne tehotensrvi :)

to je divné že ani tvá mudra neví... nechala bych se prohlídnout znovu, to není normální. A máš tam dole nějakou hrčku nebo tak něco? Nebo to jenom bolí? Mě se udělal zánět bartholiniho žlázy, takže taková boulička která se plní hnisem, museli mi to propichovat. Jinak vůbec netuším co by to mohlo být... když tě to bude stále zlobit, zkus jiného doktora. Drž se!

In reply to by Hany.83

Moje gynekolozka si mysli,ze to je od trisel,ale to je podle me blbost,pac me to boli jen na te leve strane,kde se konal nastrih a vubec se to netahne po celem trisle,ale jen par cm... Ale muzu vam rict holky, to je bolest takova,ze bych radsi rodila 1édeti za sebou nez toto :///: ! Kdyz neco delam,tak ok,ale kdyz si pak lehnu,tak to je konecna. Moje Mudr je super a vetsinou mi vzdycky pomohla,ale ted si nevi moc rady. no ve stredu jdu na kontrolu,takze to jeste budu urgovat,ale moc dekuji za reakce :a:

Ahoj! A nemohly by to být křečové žíly? Já ze začátku taky myslela, že to je nástřih, ale pak jsem si vzala zrcátko a byly tam :( Sice maličko, ale bolí to jako blázen, hlavně když třeba dýl ležím a pak se zvednu. Doktorka mi řekla, že to je fakt málo a že některý ženský mají dole hotovou paseku a že to po porodu zmizí. Měla jsem to i u prvního těhotenství, ale až tak od 8.měsíce, teď už asi od 6.

In reply to by En11

Ahojky, no ted jsem byla na kontrole ve stredu a to me uz trapilo nejaky ten patek,takze si myslim,ze by mi to Mudr rekla,kdyby tam videla krecove zily,takze o to je to vetsi zahada :///: Ale moc dekuji za reakci, kazdopadne to budu jeste urgovat :one: !

In reply to by Balusta

No mně to dr.taky neřekla, až když jsem se jí zeptala, čím to je, že jsem taková bolavá a oteklá, jestli to třeba nejsou křečový žíly, tak řekla že jo, ale že jen trochu a že to je normální, že se řeší, až když je to hodně, že některý ženský je mají třeba úplně vyhřezlý ven... No divila jsem se co mi to postihlo, protože na nohou je zatím nemám...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka