Deníček uživatele Balsonek

13.07.2010

tak sem konečně můžu vložit můj porod ...video je na rajčeti pod heslem jen vás chci upozornit abyste si ten začátek opravdu hodně stišili celou dobu tam vážně řvu tak aby se někdo ne

Nádherná vzpomínka, tečou mi tu slzy a vzpomínám na svoje dva porody a jak píší holky, pomalu jsem taky tlačila s tebou. Ten pocit hned jak se miminko narodí...pro ten bych rodila tisíckrát.. nedá se ničím nahradit :h: :h: :h:

Ahoj, moc gratuluju, je to kluk jako buk!!! Já jsem teprve na začátku, ale totálně mě to dostalo, bulela jsem jak želva. Pořád si řikám, že to snad tak hrozný nebude, ale asi jo. Video je krásný a taky se k němu snad odvážím, je to krásná památka na celý život. Tak ať se vám daří. Adél

teda super pamatka :-)moc gratuluju k malemu :-)sem si uplne zavzpominala na sebe :-)take premyslim u druheho o videjku,tak snad si tonerozmyslim :-)prejeme hodne zdravicka Valča a Vivien

18.05.2010

Ahojky tety, když sem viděla že sem Alenkas dala svůj porod chtěla bych vám ukázat ten můj...

Ahojky, já zrovna včera koukala na nějaké porody na youtube, ale člověk musí být zaregistrovaný, aby si to mohl pustit, takže se určo neboj, že to uvidí kdekdo... Navíc je to krásné, přivést na svět mimi, tak proč se o ten zážitek nepodělit s ostatními, kteří by to rádi viděli.
Jinak by to tam mělo jít dát i pod heslo, které pak řekneš pouze těm, kterým to chceš pustit.. :a:

no já ti teda neporadím, napadá mě jedině dát to na you tube, pak sem a hned to z you tube vymazat.. Nevím.. Teda holky vy se máte že to máte natočené.. Já mám 2 děti a nemám natočené nic z porodky.. :r: Ted mě to mrzí, protože je to strašně krásný pohled podívat se jak přišlo to :cc): na svět..

08.04.2010

Ahoj tety, prcek spinká tak vám popíšu svůj asi vyvolanej porod :ww: 30.3.

můj... asi vyvolanej porod

Maly je krasny!!! Z bradavkami to zkusim taky... my uz mame jednou nohou naslapnuto k porodu, tak uvidime, kdy se pohne prdelka ven :cc): .Katka

Gratuluju ke krásnému mimískovi :°O°: Ty bradavky zkouším taky už druhý den :s: , a je fakt že to zabírá a děloha reaguje, ale asi už musí být tělo opravdu na porod připravený, aby ho to vyvolalo. Vždycky při tý stimulaci jsem měla stahy tak po pěti minutách, ale jen pár a pak to ustalo. Je fakt, že jsem ty bradavky teda spíš mnula, takže dneska to zkusím jako ty - mačkat a tahat :s:

Moooc gratuluji k Románkovi, je nádhernej, hlavně přeji Vám oboum zdravíčko!!!!!! :c: :one: To tedy zkusím dneska taky, natahovat a mačkat:-)))))))) Myslíš, že ti to opravdu pomohlo, nebo to byla náhoda?? Těžko říct, že?? :s: :s: :s: :s: :a:

05.04.2010

Ahojky všichni, tak Vám jen v krátkosti chci oznámit že naše ratolest si na svět pospíšila a místo dneška kdy sem měla mít termín se nám náš Románek narodil 31.3.2010 v 6:20 hod.

Moc ti gratuluji ke zdravému synáčkovi :-)
Nedivím se, že už dýl nepočkal, však při takové velikosti se tam už musel tísnit ;-) tak až budeš mít chviličku, určitě přilož fotky :-)
To si tu teď napsala věc :-D to zítra bude bolavejch bradavek ;-D ale jdu do toho taky :C]]:
Určitě by bylo fajn, kdyby jsi sem rovnou hodila odkaz, kde jsi o tom vyvoláni četla :///:
:one: :a:

In reply to by Já a mé mimi

bylo to v nějaké diskusi kde to tam psala ženská co možná tak porodila taky to už nevím každopádně mě to zaujalo tak sem to skusila, ale zárověň tam bylo že se to má dělat až od 39 tt to ovšem nevím proč?!

28.03.2010

Ahojky holky, chci se Vás zeptat jaký mte názor na mediky u porodu? V pátek sme byli v Bobhunicích na ozvách všechno bylo ok.

Já si mediky nechám u 1. porodu ujít. U dalších je snad snesu, ale první se bude točit dle mne a ne dle zvědavých načučování a dotazů a toho, že by se víc věnoval personál jim než mně. Ale kdyby jeden jedinej člověk, medik, byl se mnou nonstop celý porod + pa/doktor, tak jednoho jediného asi snesu, ale nerada. :a:

že opravdu se není čeho bát, normálně to dr. řekni, že tam mediky nechceš... já si pamatuju, že když jsme taky coby medici byli na praxi na porodnickém, tak se teda těch rodiček ptali, jestli jim to nevadí a nikdo se nezlobil, když řekli, že jo... každý jsme jiný a je to tak potřeba brát a u porodu bych brala tak max. 1 medika, bohužel zrovna v Bohunicích probíhá praxe docela často a navíc na fakultě teď studuje daleko víc lidí než třeba za mě, takže mediků je milion a je to oboustranně nepříjemné - jak pro ně, páč pořádně se nic nenaučí, tak pro pacienty, protože upřímně řečeno zas tak extra příjemné to není, když do tebe šahá kdekdo... takže fakt to řekni

Já jsem žádný papír nepodepisovala a přesto jsem tam medičku nebo co to bylo měla. Nemám strach z píchání injekce a nebo braní krve, ale tohle jsem se fakt bála. Ráno když mi tabletou vyvolávaly porod tak v místnosti bylo asi 10 lidí koukaly mi snad až do krku a byl to dost nepříjemný pocit. A když dr. zjistila, že bude muset udělat akutní císař tak se tam lidí seběhlo snad ještě víc. Já jsem stydlivka, takže kdyby to šlo klidně bych podepsala papír, že tam nechci víc lidí než je nutný.

Já byla v nemocnici už tolikrát a snad pokaždý ke mě chodili i medici a hlavně sestřičky na praxi, ty jsou snad nejlepší ze všech, takový milejší, vstřícnější. U porodu jsem měla jednu medičku a vůbec mi nevadila. Ale záleží to jenom na tobě...

Tak u mého porodu byla jedna holka, která se jen dívala a taky jí vše vysvětlovali. Bylo mě to docela jedno při té bolesti. Kdyby jich bylo víc, tak by mě to možná vadilo. Ale někde se to naučit musej. Takže jestli budu rodit po druhé, tak mě to vadit nebude. Pokud jich nebude víc a nebudou to mladí kluci

16.01.2010

Ahojky,

Ahoj já jsem si pořídila spostu věcí přes internet.........Aukro, nebo e-butik, byla jsem vždy moc spokojená a také jsem platila předem.
Kočárek je, ale už dražší záležitost a já bych to neriskla. Raději bych si pro něj jela osobně, pokud o něj moc stojíš, nebo se snažila zjistit, kde všude mají prodejnu a raději to řešila takto.
Tak ať dobře dopadneš :a:

Vetsinou kdyz jsem neco kupovala chteli platbu předem...zatim teda musim zaklepat ze to bylo vzdycky v poradku,ale clovek nikdy neví jak to dopadne.Je to risk musis duveřovat a nebo se domluv a připlat si za dobírku...

Ahoj, a kde si ho chceš koupit? Já vždy platím předem, v dnešní době je to běžné..pokud ho kupuješ na MMB, tak bych si určitě nejdřív přečetla její hodnocení..

12.12.2009

prosím Vás celou dobu sem v domění že si budu moc vybrat na jak dlouho půjdu na mateřskou a budu pobírat rodičák buď 2 roky 11 400 kč,,3 roky 7600 kč a nebo 4 roky 3800 kč

ahoj. Já bych na tom byla stejně, ale díky tomu, že jsem do konce šestinedělí na neschopence, tak po šestinedělí zažádá o rodičák přítel, jen na víkend, - o tříletou variantu- a pak nastoupím na rodičák já. To už se nemůže daná varianta měnit, takže budu pobírat 3 roky 7600Kč. Blbý je, když nemáš ani neschopenku, tak to bys byla 6 týdnů před a 6 týdnů po porodu bez peněz :\/: a to je fakt na houby :n:

In reply to by Lenis

malej se má narodit v dubnu 1 nebo 5 týho mám termín... a mateřská se přece chodí vyřizovat měs. před porodem...teda aspoň sem to tak měla u prvního dítěte to snad znamená že v dubnu nebo březnu dostanu první rodičák nebo ne? o těch 12ti týdnech sem neslyšela...a na neschopenku nastoupit nemám jak práce sem měla vždycky samí brigády ...tento měs. sem dostala poslední almužnu z pracáku a pak snad dá něco sociálka nebo ne?

jj bohuzel to tak je,ja to musim mit taky tak...je to na prd no.Tech pnez pak moc neni a je to myslim do 18mesicu ne do 20 ,nonezbyva nam nic jineho nez to nejak prekousnout..

Ahoj,pokud jsi nikdy nepracovala a nepobirala jsi nikdy materskou od zamestnavatele,po narozeni miminka se ti automaticky zacne vyplacet rodicovsky prispevek a to na 4 roky.Myslim ze do 20 mesicu miminka je to 7600 Kc a pak do 4 let ditete 3800 Kc.Hezky vikend Andrea :)

10.12.2009

Ahojky tety,

holky děkuju!!! Nemůžu už ani spát furt jenom brečím...strašně toho chlapa nenávidím...mamka mi volá vždycky když není doma MÁ SE S NÍM DOBŘE proto nechce od něj odejít... a včera sem jí prozvonila protože sem jí chtěla říct jak to teda bude na vánoce a ona semnou před ním mluvila úplně odměrřeně a tak aby to bylo co nejrychlajší a dneska mi volala večer taky a to už na mě bylo moc ... ten čur.k byl asi v jiné místnosti a když slyšel že mluví tak začal něco hučet do telefonu a matka se semnou okamžitě loučila ,tak ahoj, ahoj , ptala sem se jí jestli semnou pojede do tesca pro nějaký dárky a ona mi řekla že uvidí jak bude mít čas a v pozadí se ozval on a řval zítra čas rozhodně nemáš tak mi matka řekla znovu ahoj a zavěsila...zítra í řeknu že nemám zájem, ale ořvu to nebude to totiž bez ní ono :r:

Její partner pravděpodobně žárlí na tebe a tvoji rodinu, maminku se snaží připvlastnit sám pro sebe. Maminka je asi hodně ovlivnitelný člověk, když se sebou nechá takto manipulovat. Je to mooc těžké, ale nechala bych maminku být, vůbec bych se s ní nesnažila kontaktovat a přerušila bych styky. Pokud je rozumná vrátí se sama.

Bože, to je ale kretén... jen nechápu, co na něm tvá maminka vidí... já bych jí asi napsala dopis, v něm to všechno popsala, jak to je a jak to vidíš ty a na závěr bych dala, že tě strašně mrzí, že jsi ztratila tu bezva kamarádku a maminku, kterou jsi měla... a dál to bohužel musíš nechat na ní... to je stejně jako s dětma, když si vyberou špatného partnera a nechají se ovládnout... můžeš to říkat tisíckrát, ale dokud si nenabijí čumák, tak neuvěří a budou si myslet, že jim to jen nepřeješ...
Tak jen doufám, že maminka dostane rozum a že se jí otevřou oči... je škoda, že vnoučátka tak kvůli nějakému blbci přijdou o babičku a ty o maminku... ale nenaděláš s tím nic, pokud ona sama nebude chtít... tak jen přeju, aby se to co nejdřív urovnalo...

ahoj je smutné to co právě prožíváš, je mi tě hrozně líto, protože ve své mamě vidím taky svou nejlepší kamarádku. Nedokážu si to predstavit, nejsem ve tvé kuži a opravdu nevím co bych dělala. Vím že bych brečela jak malá, možná bych se to snažila nějak mamce vysvětlit. Jak se ale znám tak bych se ji neozývala dokud by se neozvala ona mě, možná že časem uvidí pravdu... Je mi tě opravdu líto, držím palce ať se to co nejdříve vyjasní.

naboj ,ja si myslim že když ji daš trochu času tak ona pochopi o co přichazi -koukat se jak rostou špunti , jak se jim vede.......
no a stoho co pišeš je ten chlap asi tak trochu žerlivec :spid: a sobec ale stim ty nic nenedělaš na to musi mama přijit sama ;)

15.10.2009

Ahojky Tety, chci se vás zeptat jestli někdo nevíte jak se to děla když moje první dítě má moje příjmení a v rodným listě je uvedený jeho otec, teď už s ním nejsem čekám druhé dí

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a? jak to dopadlo? M yasi možná zvolíme variantu těch dvou příjmení

a neuvažovala si nad variantou, že bys měla zdvojené příjmení - nechala bysis původní a k tomu přidala to nový - tím pádem bys ho měla společný i s prvním dítkem i s novým chlapem

Pokud by s tím otec dítěte nesouhlasil,musela bys žádat o změnu příjmení soud,tam bys musela zdůvodnit z kterého důvodu o změnu žádáš,na netu se dají vyhledat přímo odkazy,zhruba před rokem jsem se po tom pídila,není to tak,že otec dítěte s tím musí souhlasit,musíš ovšem podat žádost o změnu příjmení,pokud budeš mít pádný argument tak ti vyhoví

02.10.2009

Ahojky mamany, vždycky jsem si mylslela že se mě to netýká, ale bohužel jsme ve 14 tt zjistili že mám poz.streptokoka :\\: ...

Ahoj,
na P10 řádil streptokok mezi děckama.. já sama jsem v ohrožení, ale to řeknu dr. až v pondělí. 14tt už vcelku jde, jsi za hranicí rizika, si myslím. My se tedy hádáme, já chci kluka kvůli němu a on chce holku kvůli mě. On má 3 holky a já 1 kluka. On nemá kluka, já holku. Máme u sebe jen kluka, holky mu nebožka nedává. To jde zjistit tak brzy? To je super. To já budu chtít vědět.. Abysme se nehádali..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka