Deníček uživatele Avani

17.06.2013

Dobrý den prodám antikoncepci v krabičce 9ks,cena 150kč.Záruční doba do 2015...Měl by někdo zájem?

Prodám antikoncepci...

In reply to by luciekres

100% je pouze sexuální zdrženlivost, ale pokud nic nemůžeš, poraď se s Dr. třeba to není nejhorší řešení, i když spíš jen pro občasné použití ....počti si příbal. leták:

jedná se o lokální (místní) kontraceptivum se spermicidním účinkem (ničícím oplozovací schopnost spermií).
Globule začnou účinkovat po 5 minutách a od tohoto okamžiku poskytují kontracepční ochranu po dobu nejméně 4 hodin.

INDIKACE:
Vaginální globule Pharmatex jsou určeny pro lokální (místní) kontracepci. Jejich použití se doporučuje zejména v následujících případech:
dočasná nebo trvalá kontraindikace orální kontracepce
kontraindikace pro používání nitroděložního tělíska nebo jeho nesnášenlivost,kontracepce v období po porodu nebo potratu a v období před menopauzou, kontracepce při náhodném (epizodním) pohlavním styku.

30.01.2013

Moje víla oslavila na Vánoce 3roky...

Víla :)
19.12.2011

Ahojík jak se těšíte na Vánoce?Dodržujete všechny zvyky?Já se těším hodně pač Terezka bude mít na štědrý den 2roky.Utíká to rychle...U nás bude klasika salát ,řízky,kapr a polívka....Jo a dortík :€s€

Jak se těšíte na Vánoce?

my se tesime strasne mooc,na stedry den narozky???teda to bych asi nebrala :)
zvyky vedeme,ryba se salatem,polivka hraskova,a hlavne zivy stromecek :one:

13.04.2011

Ten čas tak rychle letí...Máme od včerejška vysoké teploty a málo papáme tak alespon že mi maminka dává svoje mlíčko :-)

Ahojík mám 15.měsíců a jmenuju se Terezka
Ahojík mám 15.měsíců a jmenuju se Terezka
Ahojík mám 15.měsíců a jmenuju se Terezka

Sluší Vám to holky! A už víš proč je má? Nějaká chřipka? Tak ať je brzo fit, je to nepříjemné když prckové marodí, znám to :-)

26.07.2010

Ahojte holky už jsem tu asi psala ,že mám problémy naučit Terku na příkrmy...tak v sobotu měla 7.měsíců a stále nechce papat..Takže furt kojim a je to jediné co chce...Jenže naučit na

Jak naučit na příkrmy?

Ahoj, mě malý zeleninu taky nechtěl. Aby si zvykl na něco jiného, udělala jsem mu kaši s jablíčkem. V mléce. Mrkev mi plival, tohle jablíčko mi snědl. Pak jsem dala tady na rady, a dala jednodruhovou zeleninu. Mrkev a pak brokolici. Mrkev ještě snědl, ale brokolici mi vyblinkal a teď ji v ničem nesnese. UDělala jsem chybu, neměla jsem mu to tak dávat. Krmila jsem pak ovoce i zeleninu od začátku a nemáme jediný problém s jídlem. Teda až na tu brokolici. Jíme různé ovocnozeleninové kaše domácí výroby, skleničky Hami (nechávám v lednici i 3 dny otevřené, nic tomu není), přesnídávky, kaše..... Nám se na začátek osvědčily sladké chutě, žádné zeleniny! Třeba rozmixovaný banán v MM.

ahojky tak my jsme na tom byli stejně do teďka mi nechcou zel.příkrmi kromě mrkve ,ale já to nehrotila až chtěli tak jsem jím začla dávat zkus to třeba zase za dva týdny

12.07.2010

AHojte holky tak mám problémy ,že jsem zkoušela dát malé sunar celou dobu kojim ,ale chci aby papala i sunar..problém je ,že jsem zkoušela od hippu,Hami a Nestle Beba žádný ji nechutnal..C

Ahoj, my ted presli z Nutrilonu na klasicky Sunar od Hera...maly vypada spokojene...ma ale 2 mesice a na UM je od narozeni.

Moje kojené dítko odmítalo všechna UM - teď jsou jí dva a pije normální mléko. Upřímně řečeno se jí ani nedivím, ona jsou ta UM pěkně hnusná:))

zkus UM "bio babylove" prodává se v drogeriích DM a zatím si všechna mimča pošušńávala :) milým plusem navíc je cena (krabice 600 gramů stojí asi 130 kč)

05.07.2010

Ahoj holky tak Terezka má už 6.měcíců ,ale mám problém s příkrmy..Pořád kojím a chutnají ji jen přesnídavky a když ji dám zeleninové tak nechce...ani kaše nechce..tak jsem zoufalá

Příkrmy?..

tak jetli baští jen sladké přesnídávky tak to jedné dej trohu té zeleninové a časem přidávej až pak bude papkat zeleninový....a nebo to zkus jak už píšou podemnou prostě vynech přesnídávky úplně a pak zkus zeleninu-a zkoušej to každý den třeba ti pomalu začně papkat,ale s přesnídavkama si udělejte teď pauzu a pak opatrně....

no tak treba jeste nechce,nenut ji za tyden to zkus znova,doma varenyma prikrmama(chutnaj lip)a uvidis
a presnidavky bych zatim nedavala ti kdyz ti nebasti aspon trochu tu zeleninu
:a:

A začala jsi nejdřív zeleninkou? Zkus na pár dní vysadit ovoce a uvidíš jestli začnš baštit. My začali ovoce až za měsíc po zelenině a malá se zase šklebí na to sladké.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka