Deníček uživatele a_n_y

04.06.2010

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=34652340&tab=0

holky kouknete na odkaz panenky... ja cumela jak puk :jawdrop: je to nadhera :dance:

30.03.2010

vice foto poslu mailem a na cene se domluvime :-) ke kocarku je sportovni sedacka,hluboka korbicka,nanozniky,slunecnik, pumpicka a taska na kocarek!

kombinovaný kočárek
sportovní korba

nabizim krasny kocarek!!
27.03.2010

kdyztak pisnete :-) domluvime se :-)

tehulky nechcete?

holky takze je to kocarek baby smile twister
kombinovaný kočárek
sportovní korba
výškově nastavitelná rukojeť
sportovní sedačka jde dát do lehu
otočná přední kolečka s aretací
rozměry: sportovní korba:
šířka sezení: 34cm
délka zádové opěrky: 48cm
hloubka sezení: 22cm
délka opěrky nohou: 28cm
hluboká korba: 80x34x19cm
šířka kočárku: 35cm
rozteč př.kol:25cm, zadních: 30cm
váha povozku: 13kg, váha sport.sed. 3kg, hluboká korba:3kg
Ke kočárku lze zakoupit atosedačku s adaptérem v barvě kočárku

ja mela k tomu autosedacku cam ale nikdy jsem ji na to nedavala.. nejak nebylo potreba! a poku by jste chteli na cene by jsme se domluvili takze pokud by jste chteli napiste osobni zpravicku :-)

Ahooojky :) a jaka je prosimte presne znacka, jak dlouho jste ho pouzivali a jakou si asi predstavujes cenu? A nemas k tomu cirou nahodou i sedacku? Myslim vajicko.... Konec vyslechu :) pa

09.02.2010

HOLKY PORADITE PROSIM JAK UVARIT JAHLY? CO JSEM CETLA MELY BY SE VARIT V MLECE... ALE MALA MA PUL ROKU TO JI ASI NEMUZU VARIT V POLOTUCNEM MLECE NE? POTREBUJEM ZMENU TAK DIKY ZA RADY :)

ahojky , vim že to sem nepatři ale zajimalo by mě jak to dopadlo s tou tvoji kamaradkou - ma miminko u sebe nebo poslechla mamu ?

Anetko, tak já malé místo plnotučného mléka dávám mléko co dělám z Bebilonu. Uvařím jáhly, když je voda vyvařená, přidám mléko z bebilonu, prohřeju a rozmixuju. Přidám trošku másla, můžeš posypat i ovocem. to můžeš pro malou rozmixovat též. Přidávám do toho nastrouhané jabko nebo i bílý jogurt

ahoj tak nam je sice devet mesicu ale to nic nemeni..jahly malymu pridavam do polivky..nebo sem delala jahlovou kasi videla sem to v tv-)jahly se maji zparit a pak normalne varit v kojenecky vode ..to s tim mlikem moc nechapu ale kdyz tak myslim ze se da varit s kojeneckyho mlika :nutrilon sunar a tak...ahoj

Mňam tak já si je dělám tak jak krupičku v mléce ,ale miminku nevím jestli můžeš použít mléko snad tu ňáká mamča poradí .

04.02.2010

tak to jsem ja jen tak pro predstavu :)

taky se vam ukazu chcete? :)
taky se vam ukazu chcete? :)
taky se vam ukazu chcete? :)
taky se vam ukazu chcete? :)
taky se vam ukazu chcete? :)

ahojky , nejsem sice stpnačka ale musim řict že jsi pěkna slečna :one:
a jak to dopadlo s tvoji kamaradkou necha si nakonec miminko?

03.02.2010

Holky ja jsem nestastna... kamaradka vcera porodila miminko a vzdala se ho hned po porodu.. vi jen ze to byla holcicka... dneska jsem za ni jela.

jsem nestasna :( odlozila holcicku :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Vím, že píšu pozdě, ale chudák chlap... Takových je málo, aby plakali (teda podle mých zkušeností..) :h:

Ahoj, největší škoda je to pro tu malinkou krásnou holčičku....matka si to uvědomí ale bude pozdě....někdy jsou ty lidi na nafackování. Jo stvořit život je někdy lehký dokázat se postarat to je umění a velikej dar. Navíc kolik je mezi náma snažilek které by dali nevím co za takové štěstí. Přeju té malé panence vše dobré a halvně aby opravdu našla tu nej rodinu...Jana

18.01.2010

Ahoj holky doufam ze mi nektera z vas poradi... jde o to,ze jsem nezletila a mam 5 mesicni holcicku normalne jsem pobirala PPM a ted po 28.

Pokud si stále vedená jako studentka, tak by s pojištěním neměl být problém - to ti stále hradí škola. A s tím rodičákem to bude asi opravdu muset být napsáno na zákoného zástupce, tudíš na jednoho z tvých rodičů.

Ahoj. Kdyz ma sestra porodila,tak ji bylo 17,nevim jak je to ted,ale pred tim,to bylo tak,ze jelikos byla nezletila,tak vse musela napsat na zakonneho zastupce,coz je jeden z rodicu. takze veskere davky dostavala mamca. Az sestre bylo 18,tak se to prepsalo na ni,takze uplne bez problemu..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka