Deníček uživatele Anna1983

01.07.2010

milé nehtařky, přidávám fotku mých nových nehtíků, bohužel jsem si je udělala ZASE krátké :00: vždycky si říkám, že je nechám delší, ale pak je zase moc zkrátím.Tak snad pří

moje nové nehtíky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak potom fotečky, jo ? :one: a hodně štěstí s nehtíkama :///: :s: :a:

náhodou sou super žlutáky sem taky měla a byli fajn a délka je taky akorát aspon pro mě tedy...

In reply to by evitka

mrzí mě, že je líp digitálem nevyfotím, že je to rozmáznuté. Vždycky jsem měla barevné tipy nebo třpytivé nehtíky ale ne na francii a malování francie jsem se bála, ale i tou levou to celkem šlo.Barva je sice psaná žlutá,ale jsou žlutooranžové a ve skutečnosti moooc hezká barva.

21.05.2010

Nehtařky prosím napište mi, jaký používáte jednofázový čirý gel-značka, cena a jestli jste spokojeni + Odkaz na stránky pokud to půjde.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuji moc, podívám se na všechny odkazy a uvidím. No mě se gel odchlipuje na bocích nehtu a pak se urazí celý. Jinak jsem chodila ne nehty dva roky, a vždycky v pohodě.Tak chci zkusit jiný. :+^*: :a:

16.05.2010

Ahojky, tak jsem dnes sobě dělala poprvé nehtíky, je tam spousta chyb, ale snad se to naučím.

Moje první nehtíky
Moje první nehtíky
03.05.2010

Ahojky, tak jsem našla dobrý návod na gelové nehtíky, ale nemůžu najít kurz na modeláž v okresech Břeclav a Hodonín, všechno je jen Brno :€\€:

17.10.2009

Jsem si trošku hrála a ty podzimní rámečky jsou moc hezké.

po dlouhé době nové fotečky Adama a nás
po dlouhé době nové fotečky Adama a nás
po dlouhé době nové fotečky Adama a nás
po dlouhé době nové fotečky Adama a nás
po dlouhé době nové fotečky Adama a nás
po dlouhé době nové fotečky Adama a nás

Holky znate jeste nejake stranky, moc se mi to libi. Kdyz jsem to ale ulozila do pocitace na tom loonapix.... tak je to jenom maly rozmer a ja bych to chtela vyvolat alespon 10x15 :) dik

In reply to by Heluska11

Dole mám napsané 3 tipy na netu,kde dělat fotky.JJ,je to různý rozměr a když jsem si nechala dělat tyhle upravené fotky ve fotku,tak je buď upravily do požadovaného formátu nebo udělali výřez.Takže to zkus. :a:

moc krááásné fotky fakt. Jsi šikovná. Mohla bys mi prosím napsat kde jsi sehnala tak krásné podzimní rámečky? chtěla bych taky něco podobného vytvořit babičce. moc díky Zuzik

krásný fotečky,taky si ráda hraju na imikimi ;) a super je pak,když manža mě ty fotečky z kopčí na fotopapír tak je to supeeer,ale ta spotřeba téé barvy :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka