Deníček uživatele AnetaMB

02.11.2009

Ahoj, pokud jste tu taky tak mlade maminky jako ja(19) napiste mi:) rada bych vedela jaky jste meli porod a jestli se mam hodne bat:)

ahoj já sem rodila v dubnu a srpnu mi bylo 20.přítel mě přivezl v 9:45 do porodnice a v 11:26 se nám narodil Míša u porodu semnou místo přítele byla mamka.porodu sem se vůbec nebála říkala sem si,že to zvládla každá tak proč ne já vůbec mi nedocházelo že to může trvat třeba 12 hodin,ale měla sem štěstí.malí mi vylezl jako jeden z mála obličejem na horu takže mě celkem potrhal ikdyž mě nastřihli takže porod bych si dala znovu,ale šití už ani náhodou,ale každá to má jinak,někdo šití vůbec necítí.už druhý den bych šla klidně domů:)tak se určitě neboj a ikdyby to trvalo déle než si představuješ tak to stojí za to,věř mi.Přeji hodně štěstí.

rodila jsem ted 6.8.09 v 19ti letech... 13 dní jsem přenášela porod rizikový, ale čekala jsem, žwe to bude horší... do poslední chvíle jsem si to užívala... klido bych sla znova stoji to za to. ted mame doma skoro tri mesicni holcicku a je to nepopsatelny....

Ahojik...já rodila tedka v 19ti...malinké jsou 4 měsíce.Muj porod trval strašně dlouho a nakonec mě museli stejně vzít na akutního císaře.Já se taky strašně bála,ale utešovala jsem se tímhle...moje mamka zvládla 5 dětí proč já bych nezvládla jedno! :||): Takže se neboj....a přítel u porodu dělá hrozně moc...mně pomohl maximálně....Sice nechtěl jít ale nelitoval....

In reply to by tea

Me taky ten muj pomohl moc, bez neho bych to asi jen tak nezvladla. On chtel jit spise kvuli me, ale porod byl tak hrozny, ze i kdybych nejaky dalsi nekdy mela, tak nevim jestli by tam sel. A kdyz jo, tak urcite ne s radosti. Bylo to pro neho psychicky strasne narocne.

01.11.2009

Ahojky, pokud je nekdo z MB. napiste mi a muzeme pokecat:-) Budu se tesit Ahoj

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka