Deníček uživatele AndyPan

07.03.2008

Pa,pa vám s Šárkou přejeme

06.03.2008

Chtěla jsem dnes poděkovat všem,kdo mi včera radili s tou opruzeninou,určitě něco pomůže, zdá se mi to malinko lepší, tak uvidíme.Díky i za Šárku.

05.03.2008

Moc prosímo radu,jakoukoli..........malé se udělala šílená opruzenina, mazala jsem Bepanthenem,jak radili v porodnici a dopracovali jsme to k šílenému stavu...už dvakrát jsme byli u doktora

Mohla by mit treba alergickou reakci na ty pliny, tak zkus dat obyc latkovy bavlneny. A jak pisou holky. Odvar z dubovy kury nebo jeste lepsi repikovy nate. Ja si tim hojim siti, ktery se mi rozjelo a kdyz to nekolikrat denne macham, tak je videt vysledek, jak se to hoji. Hermankova mast je taky dobra.

Jj to známe,taky to máme,ale už je to lepší.Taky jsem zkoušela Bepanthen,ale nic.Zkusila jsem obyčejný Aviril baby a je to ok ;)

Ahojky. Mám zkušenost, že na opravdu ošklivé opruzeniny (až do masa) se nejvíce osvědčila genciána (fialová vodička), nechat to zaschnout a pak přes to opatrně nanest v tlusté vrstvě rybilku. Jinak pomáhají i koupele v heřmánku nebo řepíku a pak nechat nějakou dobu zadeček větrat. Ale pokud máte uporné opruzeniny může to už být plísňová infekce (mykoza) a na ní je moc dobrý pulmicort mast. Obsahuje sice kortikoidy, ale v malém množství a miminu neuvěřitelně rychle pomůže (někdy až zázračně, když maminky chodili s opruzeninami měsíce a pak dostali tuto mastičku a během tří dnů má mimčo kůži skoro zahojenou. Pulmicort je jen na předpis. Jenom jsem chtěla poznamenat, že pokud tam infekce je, tak není důvod tvrdošíně odmítat mastičku s kortikoidem, opravdu pomáhají. A pythiol bych z vlastní zkušenosti nedoporučovala, nikdy mě nepřišlo, že by dětem nějak pomáhal a doopravdy by se měl používat jen v dospělosti (ale je pravda, že někteří starší doktoři je doporučují). Držím palečky, pa pa.

Ahoooj me moje mala taky opruzeniny... vyzkousela jsem toho taky hoooodne moc, pomohla mi, az mast z CR... Ondrejova mast.... ;)

Omývala jsem heřmánkem a používala mastičku Aviril ( červená tuba v drogerii, vyrábí Zentiva) Po všem jiném se mi holky strašlivánsky opruzovaly. Pomohlo nám až tohle

08.02.2008

to jsou moje holky

07.02.2008

koupeme se

ty miminečka jsou náááááááááádherné, zlatoulinké.Hodně štěstíčka s plaváčkem :girl:

01.02.2008

Ahij, holky, chci vám jen ukázat náš výtvor. narodila se 29.1. v 1.45 a máme z ní velkou radost.

27.01.2008

Ahoj, holky, chci vás jen pozdravit, radši si občas čtu než píšu...není na to moc času, je nás doma moc na obstarání. Jen jsem chtěla napsat, že cítím se všemi,ktewrým se to blíží, já mám termínv pátek a mámpocit, že to nebude a že to už nevydýchám :) :( :jawdrop:

21.01.2008

Dobrý večer, ahoj, holky, nemám tokomu říct. tak vám aspoň. Od rána mám stahy,každou chvíli,ale protože už to mám dvakrát za sebouz, vím, že z toho mkjraku nezaprší...jen už jsem utahaná, je to protivný.

14.01.2008

Dnes jsem byla prvně v porodnici a docelajsem bylazklamaná, žádný monitor, nedověděla jsem se nic, takový švic, vyplázlajsem sedm sšet za taŤku u porodu a dozvěděla se, že epidurál já nedostanu ani náhodou :sick:

In reply to by Monča K.

já nevím kde bude rodit,ale tady v Motole už to můžeš zaplatit hned jak začneš chodit do poradny do nemocnice a když by nikdo u porodu nebyl tak to vrací,takže i tak to já vyřeším,že to zaplatím hned jak půjdu poprvé do Motola,protože pak se nebudu nervovat jestli to stihnu,v noci tam třeba nikdo není a oni nikoho nepustí kdo nemá zaplaceno,proto to udělali takhle ,že má každý dost času

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka