Deníček uživatele andy

31.07.2008

ahoj holcicky preju vsem krasny den :dance: nemam ted moc casu mala me docela uspesne zamestnava :00: ale obcas sem juknu :h: zitra bych mela termin holky ja jsem tak stastna ze uz to mam za sebou

vychutnávej si princeznu, já taky :a\|: , ale tak rychle roste :§) :girl: :cc): přejeme ti vše nej nej nej :h: :k: :c: :a:

ivka222

ahojky andýskuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :h: :k: :h: :k: :h: :k: :h: :k: :h: prý jsi měla porod dlouhý jako seriál dallas?????povyprávíš??nebo mi už něco uteklo,bylo to tady bez tebe dlóóóóóóhý :dance:

In reply to by ivka222

ahoj iviku byl to masakr a to jsem si naivne myslela ze s nikcou jsem si zazila peklo tak u druhyho to bude parada ale prvni porod byl proti tomu raj ale ted uz jsem redy a mala je zlaticko :dance: :dance: :dance:

22.07.2008

ahoj holcicky tak mam konecne chvilicku tak se vam ve zkratce pokusim popsat muj porod 13.7.jsem mela rano takovy bolesti ze jsem to vubec nemohla vydejchat tak jsme vyrazili smer porodnice tam me ud

fakt statečná a silná mamina !!! Mocinky gratuluju ke své jmenovkyni :///: a přeji vám hlavně zdravíčko :h: Už se těším na fotečky :girl:

:cc): :cc): :cc): Jsi moc šikovná :k: a statečná :qu: a krásně jsi to napsala :one: !!!Přeji celé vaší rodince ještě jednou vše nejlepší :k: :k: :k: a hlavně hodně zdravíčka :h: :h: :h: !!!Na fotečky Lucinky se móóóóc těším :qu: !!!Mějte se moc krásně :c: !!! :a: :a: :a:

janka.82

Ahojky Andy, ještě jednou gratuluji a přeji zdravíčko :h: :h: :h:

ahoj Andy, strašně moc ti gratuluju k Lucicce :girl: :cc): a přeju vám oběma hodně zdravíčka a štěstíčka :) :k: . No ten porod byl teda mazec, ale si šikulka :one: :c: Vendula

20.07.2008

ahoj holcicky moc moc vas vsechny zdravim a strasne moc moc vam dekuju za gratulace dneska nas pustili domu sice se tam musime zas ve stredu ukazat skrz zloutenku ale hlavne ze uz jsem doma az budu mi

12.07.2008

ahoj holcicky tak dneska jsme zacali 38tt od rana mam krizove bolesti pred chvilkou jsem vylezla z vany ale porad je to stejny boli me i se nadechnout zakaslat myslite ze se porod blizi?

Ahoj, já začla mít křížáky o půlnoci a kontrakce začly tak v devět, ale ty křižáky byly silnějši a bolestivější než kontrakce až do hodiny před porodem, který byl o další půlnoci.

Ahoj, já začla mít křížáky o půlnoci a kontrakce začly tak v devět, ale ty křižáky byly silnějši a bolestivější než kontrakce až do hodiny před porodem, který byl o další půlnoci.

Ahojdá Andy, tak že by se už princeznička drala ven??? No možný to je, já křížový bolesti neměla, takže nevim, u mě to začlo kontrakcema!!!Každopadná pokud to bude neúnosný asi bych zajela do nemocnice, za to nic nedáš...teda dáš devadesát korun :00: Každopádně dej vědět kdyby něco :w:

09.07.2008

holcicky ja mam takovej vztek jak jsem tady psala meli jsme jet na matriku vyridit to ohledne prijmeni pro malou tak ja trubka jsem se pripravila vsechno dala do kabelky aby mi nic nechybelo a cekam p

Ahojdá Andy, naprosto chápu tvojí nasranost...člověk si příjde jak debil co :n: hlavně jde o to že jste se na tom asi domluvili a on to zazdil, tak to nase.. :w: Ale určitě to zvládnete, když né před porodem tak snad aspoň po, ale to už je trošku složitější jestli chceš aby mělo mimčo jméno po něm, :w: tak tam vyrazte po obědě, je úřední den tak tam musí být určitě do 5 hodin ne??

In reply to by Ditousek

ahoj ditousku presne tak pripadam si jak debil on od kazdyho vyzaduje dokonalost ale sam u sebe na ni nejak zapomina ja z nej kolikrat rostu on nekomu slibi ze prijede ve dve a ve tri tady jeste tady sedi semnou a vubec nechvata a jeho slova jsou oni si pockaj ja jsem vsude radeji o pul hodiny driv a on je muj pravej opak asi opravdu neco na tom bude ze protiklady se pritahuji :///:

In reply to by andy

No tohle by mě taky dost štvalo, jsem ráda když si něco domluvím tak to platí na nějakou hodinu a né jindy, hlavně v době mobilních telefonů!!! Naštěstí můj chlap s tímhle nemá problém což jsem ráda, ale je to asi deformace z naší práce :!k:

09.07.2008

ahoj holcicky moc moc vas vsechny zdravim :a: za chvili jedem s pritelem na matriku skrz prijmeni tak se chci jen zeptat jestli mam vsechno beru si sebou tehotenskou prukazku,obcanku,rodny list a roz

my už to máme taky za sebou a určitě toho máš dostatek :j) nás se zeptala na jediné a to jestli už spolu nějaké dítě máme a chtěla po nás jen občanky (samozřejmě jsme toho měli taky víc) ;) tak hodně štěstí :one:

08.07.2008

ahoj holcicky moc moc vas zdravim doufam ze se mate ok me vcera rano odesla hlenova zatka vecer jsem mela bolesti ze uz jsem myslela ze vyrazime smer porodnice ale ustala jsem to akorat se citim porad

ahoj Andy,no nekecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vždyt máme termín po sobě!!já jsem uplně v pohodě,změnila jsem lékaře,konečně budu ok s těma mrchama kvasinkama,hlavička teprv lehce naléhá,ještě není sestouplá ozvy v normě..tak co blázníš???? :00: :00: :00:
samozřejmě kdyby to na tebe přišlo,tak bude už vše v poho :one: :one: :one: :one: :qu:
jéé mimi na obzoru :||): :||): :||): :||): :||): :||): :||):

Tak z Tebe už bude za chvilku také maminka..... :qu: :qu: , toto letí.... :n: . Já mám s Majdalenkou pěkný rodeo, ale je to prostě NÁDHERA mít Své miminko... :h: :h: . Tobě tedy přeji at to přijde brzo a at to máš brzo za Sebou a malou zdravou brzo u Sebe.... :a: :a:

In reply to by Danka

moc dekuju kocicko snad uz se taky dockam :||): uz jsem jak kolos unavena protivna vsichni a vsechno me stve tak si rikam uz aby to bylo :h: uteklo to opravdu neuveritelne kor ted ke konci mi to strasne leti ;) mas krasnou ikonku mala je nadherna :one: :one: :one:

01.07.2008

ahoj holcicky moc vas zdravim a preju krasny den :a: ja jsem posledni dobou nejak unavena dneska jsem dokonce spala do pul jedenacty a tyhle hicy to je teda neco pro me :jawdrop: ale chci vam napsat j

To máš pravdu, že s tím nic nenaděláš. Zamrzí to, ale jsou horší věci. Já si tenkrát šla taky pro větší hotovost a jen jsem se modlila, aby tam nebylo moc lidí, když jsem šla sama. Dvakrát to přede mnou přepočítala (nevycházelo ji to) a já ještě po ní pro jistotu.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky no ja mela nejvetsi vztek sama na sebe jak jsem pitoma ze jsem misto toho mohla koupit neco maly ale stejne uz s tim nic nenadelam takze ponauceni pro priste ale ja jsem vubec blbec jak rikas s tim ze kdyz nekomu neco pujcis a on ti to pak nevrati ja jsem nedavno kamosce pujcila krom jineho taky penize protoze je rozvedena ma dve deti brecela mi tady ze nema uz penize ani detem na svaciny tak jsem ji v dobre vire pujcila jenze jsem se pak dozvedela jak chodi po diskotekach a nalejva se deti samotny doma a to me teda nasralo kdyby to tem detem mela na jidlo tak neceknu ani slovo ale aby ze me delala idiota a pak to misto jidla pro deti prochlastala tak to me teda nasralo v tomhle ji podporovat nehodlam

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

presne tak ja to taky nechapu na prvnim miste jsou prece deti a pak az to ostatni nejsem zadna svetice mam taky chyby ale pro svoje deti bych udelala vsechno na svete jenze bohuzel kazda neni jako my ale jak rikas cloveku se v hlave potom rozsviti

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka