Deníček uživatele andule

03.02.2009

Tak doma vaříme malé stravu.je to celkem zajímavé.Vymýšlíme různé arianty,ale zhledově je to vše stejné.Na dvakrát né zrovna nejhezčí.A jak vy,vaříte či kupujete.Mi oboje.Podle toh

:cc): Nóóóó,pěkné :one: !!!Já se chystám taky vařit ;) ,chci začít 10.2.,devátého bude mít Matýsek pět měsíců :h: zkusíme co poví na mrkvičku :) .A pak pojedeme dál.Mám od švagrové půjčenou knížku o příkrmech a polévečkách,tak inspirace je dost :s: ,jen aby to malý jedl :hu: .Kupovat bych chtěla jen pak nějaké to ovoce tuším od Hippu a sušenky.Ale uvidíme,jak bude Maťulkovi od maminky papu šmakovat :!k: . :a: :a: :a:

02.02.2009

http://data.idnes.cz/g/eko/infografika_kojeneckavyziva.html

Vy co už přikrmujete Vaše dítka kukněte.

ty příkrmy malé chutnají,jen jsou celkem hodně mixované.a tak se kouskama dávíme.I domácí ji chutná.

Ahoj,
teď jsem se na ten test podívala, tak je dobře, že jsem nešlápla při výběru značky vedle. Kupuju malému Hami a z ovocných přesnídávek Sunárek.
Pa :a:

na to ptala našeho taťky, že jestli si myslí, že to platí i když jsou dobroty pro děti dělané z domacích či bio potravin a napsal mi tohle:

no je to takhle kojenecký výživy obecně mají hodně striktní předpisy na obsahy "škodlivejch látek" (je zajímavý, že nezkoumali biovýživy - asi už je to starší výzkum), no ale přesto se stává, že v nich někdy něco objeví. No a obsah těchlhle látek (typu dusičnanů, reziduí pesticidů a bůhví čeho) je danej surovinou, kterou použiješ - tzn. čím kvalitnější surovina tím menší pravděpodobnost že tam bude nějakej hnus - tzn, když se bude používat zelenina, která nebyla pěstovaá s použitim dusíkatejch hnojiv je předpoklad, že tam obsah dusičnaný (ty sou vážně nejhorší - můžou dítě fakt udusit) bude nižší

02.02.2009

Tak i já mám dotaz.Kolikrát za den či noc má aše dítko mlíčko.Loty je na umělém,ale od malinka jí mlíčko moc nejede.Máme ho jen ráno když se vzbudí.Spí celou noc a večer má kaši.

Ahojky, nám bude 16. sedm měsíců a mlíko pijeme jen ráno po probuzení. Přes den vůbec a v noci spí. Ve dne jí už tuhou stravu lžičkou. Takže bych v tom nevyděla problém. Papa :a:

s tím mlékem ti nějak neporadím,ale co vím tak Loty je už kus pořádný ženský co :///: :///: je to kočka a příjde mi že je celá ty.. :///: :one: Jak se máte?pusu Lotynce Radush a Sofus :s:

22.01.2009

Jak se chovali vaše dítka když jim rostly zoubky?Taky špatně papali,byli protivní,ufnukaní,ubrečení,špatně jedli???Jak to bylo u Vás????

u nás to bylo podobné, nechtěl jíst, jinak byl v pohodě a trvalo to jen dva dny.. naštěstí (ťuk ťuk)..

Ahojky jojo toto co píšeš jsou klasické příznaky rustu zoubku plus rymečka někdy nebo teplotka.Malá už má dva to jen nejedla nějak extra ted asi zas nějaké zlobípač taky moc nejí a v noci se dost budí a skučí a v noci se prořezavají nejvíc nněkdy to prořezání trvá i díl jak měsíc.Takže doporučuji se jen obrnit trplěivostí

17.01.2009

I takhle se dá přebalovat.Lotynce rostou zoubky a tak kakáme několikrát denně,ale strašně to smrdinká.A tak to taka vyřešil po svém. :jawdrop: :00: :s:

12.01.2009

Dobré ránko,
tak si tak říkám,co už umí vaše děti?

Ahojky, tak Adámkovi bylo teď 9.1. už 7 měsíců. Od vánoc se staví (s oporou) u všeho a ke všemu, leze po kolínkách, otáčí se na bříško a zpět,a hračky - chytí je, otáčí, háže je na zem :00: Opravdu ti závidím. Starší kluk byl línější a byla to pohodička - ale teď :00: Každý kabel a smítko ho zajímá, hlínu z kytek by asi i baštil - a to jsem se těšila, že bude klíďas - v bříšku teda byl :c:

tak to jsme holky podle vás ouplní břídilové.Nic neumíme.Ale snad to brzy doženeme.Trénujeme jak se dá.Předčítám to tady Lotynce a domlouvám ji.Ona se jen směje.Má to ale život.aspon v tomhle je pohodář.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky