Deníček uživatele Andisek

06.10.2014

Ahoj děvčátka, tak jsem se rozhodla založit seznámek červňátek 2015. Zatím by mohl být v této podobě a pokud byste měl někdo jaký nápad, jak jej vylepšit, nebo něco doplnit, budu ráda :-).
Přeji nám všem klidné těhotenství, aˇto společně dotáhneme až do konce :-)

Jméno, věk, kolikáté miminko, termín kontroly, termín porodu

Ahoj holky, vím, že to není zrovna brzo, ale můžu se k vám přidat?:) Čekám druhé miminko a tak nějak jsem váhala, jestli jít do dalšího seznámku, až jsem se rozhodla pomalu dva měsíce před termínem:) Už mám doma jednoho prcka - 32 měsíců a druhé miminko má termín 3.6. i když čekám, že to přijde spíš dříve jako u syna.

Ahoj holky, mohu se k Vám připojit? S přítelem čekáme naše druhé miminko (trošku neplánovaně), ale máme obrovskou radost. Už jsem tu dřív chodila do dubňátek 2013, když jsem čekala našeho prvního syna. Termín našeho miminka je 30.6.2015 a tak bych se s Vámi ráda podělila o tuto radostnou událost. :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to tk vubec nemusi bejt,ze je jine tehotenství neznamena ,ze pohlavi bude jiné:) ja mam taky toto druhe těhotenství jiné ,ale myslim stejnak,ze pohlavi bude zase kluk :s: :a:

In reply to by kakarla

Navíc máme v rodině "věštkyni na pohlaví", která tvrdí, že se ještě nespletla... mám mít kluka... Tak uvidíme. Ono ve finále je to asi jedno - hlavně, že vše bude probíhat už jak má a bude prcek zdravej. :-)
Co Vy by jste chtěli?

06.10.2014

Ahoj maminky, snažilky a těhulky, ode dneška je zložený klubík pro čerstvé těhulky, které mají termín v červnu 2015. Tak se přidávejte. Jdu popřemýšlet o seznámku :-)

26.03.2014

Dneska jsem si dělala těhotenský test Dr.max, v limitu se čárka neukázala, ale když jsem ho chtěla odpoledne vyhodit, byl tam duch. Testy DR.max jsou hodně spolehlivé, proto se chci zeptat, stalo se to někomu, že jste měli ducha na testu a nakonec se o těhotenství nejednalo?

Ahoj, moc bych na výsledek po limitu nespoléhala. Taky se mi to stalo-u mammatestu to bylo těhotenství, ale u jiných značek to byl vždy jen omyl. U Dr. Maxe jsem myslím nikdy výsledek neodečítala.

01.08.2013

Ahoj Holky, potřebuju radu. Mám kočárek Jané slalom pro, verzi tuším 2008. Včera jsem si všimla, že mám už sjeté zadní kolečka na výstuž pláště.

Stačí vyměnit jen pláště.....byla jsem u nás v kolech. Pláště jsou o malinkou užší, ale pokud vyměníš obojí najednou, tak nikdo rozdíl nepozná. Cena za 1 ks byla asi 45,-
Vyměnit jsem zvládla sama...upustit duši vyjmout staré a nasadit nové a zase nafouknout. Trochu mi dalo zabrat správné usazení ....u boku mi to vyskakovalo, ale 2x jsem to vyfoukla, pošoupla a zas nafoukla a srovnalo se to.

21.02.2013

Ahoj holky, chci pořídit na léto sprťák, abych se nemusela tahat s trojkombinací a zalíbil se mi kočárek babydesign sprint. Máte s ním některá zkušenosti?

Ahojky já ho měla u Ondráška kupovala jsem ho nový jak měl rok. Nemůžu si stěžovat, lehký, snadno se ovládá, prostorný, jediné mínus byli pěnová kolečka zapíchávali se mi tam kamínky, nevík z čeho se dělají ted. Byla jsem moc spokojená ještě jsem ho pak super prodala :) :a:

Ahoj my ho meli taky byla jsem s nim spokojena.Da se sundat cely i ta striska jen se musi cela vysunout.Ted jsem ho teda prodala koupila jsem si golfky.Musela jsem neco skladnejsiho mame felicii kratkou a kdyz jsem tam dala kocarek tak uz se do kufru nic jinyho neveslo.Jinak byl super dal se ridit i jednou rukou.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jé, díky, zeptám, nebyla jsem si jistá, jestli to byl ten kočárek o kterém jsme se bavily. A jak je tobě?? Už je to lepší?

24.01.2013

Ahojky všichni, tak zase po dlouhé době něco píšu. 7. ledna nám bylo půl roku. Tobiášek se už přetáčí ze zad na bříško i naopak, péruje na kolínkách a pomalu už po kolenou leze. je to náš smíšek.

ahoj ..no teda toot leti ja ti asi neporadim ja jsem kojila do 8 mesice ciste...a pak az prikrmy... ale je jeste malickej.. klidne bych mu treba za noc 2x to mlicko dala...ja si v roku pak ale rekla nee... hochu mas dosrt v noci uz nic nebude... :)))

20.11.2012

Ahoj holky, mám doma 4,5měsíčního chlapečka, který je na UM. Malý mi už asi měsíc špatně spí.

náš Jindříšek se od 3 do 6 měsíců ve dne v noci budil na kojení ve dvouhodinových intervalech, 3 hodiny vydržel jen výjimečně. Příkrmy skoro od prvního dne dlabal ve velkém. Přibíral krásně. Do půl roku byl kojený plně, na UM jsme přešli po prvních narozeninách. Do roka a čtvrt vstával ráno ve 4:37, výjimečně vydržel do pěti. Spát ráno aspoň do 6 se naučil až v 15 měsících, kdy místo třech půlhodinovek začal spát přes den jen jednou.

Ahoj, já bych počkala... mě to přijde, podle toho, co píšeš, že ho něco trápí - bříško, zoubky... nevím...
Počkej 2-4 týdny, zda se to neupraví a pak bych zkusila na nos kaši... nebo lépe sytící mléko.
Pa

In reply to by Kytiii

No právě, že když se vzbudí kolem té čtvrté hodiny, tak je právě klidný, chce si hrát, povídat atd. Kdyby ho něco trápilo a budil by se kvůli tomu, tak by plakal, nebo by byl nevrlý, ale to on není :-(. Já tedy ještě chvíli počkám a uvidím, jak se to bude vyvíjet. Lépe sytícího mléka se bojím, protože nám trvalo, než jsme vybrali mléko, po kterém ho nebolelo bříško. Nakonec nám dr. doporučila HA mléko a na něm je spokojený a bříško ho netrápí. Kdyby se to neupravilo, můžu tedy za nějakou dobu začít příkrmy kaší?

13.11.2012

Ahoj holčiny, už tady moc nechodím, ale konečně jsem se zase dokopala tady o nás napsat alespoň pár řádků ;) .

Už nám jsou 4 měsíce
Už nám jsou 4 měsíce
Už nám jsou 4 měsíce
Už nám jsou 4 měsíce
Už nám jsou 4 měsíce
Už nám jsou 4 měsíce
Už nám jsou 4 měsíce

Andí Tobísek je vážně fešák :-)
A šikovný, podle toho co píšeš :h:
Přeji, ať mlíčko stačí ještě dlouho, já s malou začínala příkrmy v pátém měsíci a myslím, že jsem měla ještě počkat, i když to snášela dobře a byla dost žravá :-) Ony se toho ty dětičky za život ještě nají dost, tak proč jim ta střeva a celé trávení zatěžovat dřív než je nutné? :-)

In reply to by Elukiv

Je to náš šikula. kamarádka má o 3 týdny mladší holčičku a když srovnám její malou a Tobíka před 3 týdny, tak je asi fakt trošku popředu. malá ji ještě nezvedá hlavičku, na hračky jen kouká, nehraje si s něma, spíše ještě neví, jak pracovat s ručičkama.
No já si taky říkám, že se ještě nanervuju u krmení, jak mi to bude plivat, odmítat apod. Pak si ještě ráda vzpomenu, jak jsem mu jen vrzla falšku a byl rázem nakrmený ;) . Takže si to zatím budu užívat na flašce, i když to jsou pálky jako blázen :-(

17.08.2012

AHojky mainky, těhulky a snažilky, konečně jsem se dostala k tomu, abych vám tady popsala můj porod. Vše začalo před 6 týdny 6.7.

Jak Tobiášek na svět přišel....7.7.2012
Jak Tobiášek na svět přišel....7.7.2012

Andísku obrovská gratulace. Malý je nádherný.jsi statečná a zvládla jsi porod na jedničku. Konečně máš malýho u sebe.
Posíláme pozdrav

Ahoj mamino,velikáááánská gratulace k Tobískovi :h: Je nádnherný,moc moc si to užívej strašně rychle to utíká.Našemu Honzíkovi je už 20 měsíců a je to pěkný zlobidlo,ale za nic na světě bych ho nevyměnila.Ještě jednou velká gratulace :a:

10.05.2012

Ahojky těhulky, snažilky a maminky, dneska jsme byli s Vojtíškem v poradně, sestřička mi vzala odběry, tlak, moč v pořádku a od minulé kontroly jsem přibrala 1,5kg, takže už mám nahoře 6kg :€O: .

Vojtíšku Vojtíšku, že ona ti mamča četla o našem Oskarovi... je mi líto Andí, žes dopadla na UTZ stejně jako my, ale tak brzy už se malého dočkáš live :-)

In reply to by Elukiv

Oni se určitě s Oskárkem domluvili :-). Ale je pravda, že ještě tak dva měsíce a uvidím ho live. A už ho nemůžu dočkat, jak jsem ho dneska viděla na tom utz a pan dr. se snažil zachytit ho ve 3D, to byla paráda. Až jsem litovala, že jsem si ten utz nepřiplatila.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka