Deníček uživatele andilek.mimi

11.02.2009

Dneska to bylo opravdu zajimavé. Již při vstupu k sestřičkám,první co bylo,je: "Vy,ale máte malinkaté bříško." Abych řekla pravdu tak v tom okamžiku jsem nevěděla co si o tom myslet.

No tak já sem 34tt a bříško teda veškerý žádný tedy oproti ostatním těhulkám co tak koukám třeba v poradně tak takhle ke konci už jsou bachory přeci velký a já furt jen takovej baťůžek malej :-) ale jsme tak velký jak máme být tak aspoň budeme mít méně co shazovat :-) nahoře jen 8kg. Pá

In reply to by knedlíček

Jj, přesně jak píšeš :-) Já má mám nahoře asi pět kilo,tak uvidíme. Já taky kukám v poradně na ty maminky a vždy si říkám, že to snad ani není možné:-) Ale nadruhou stranu,vůbec nepociťuji bříško,ale jen tu naši malou princezničku,když se vrtí či mě kopká! A to za ten pocit stojí:-) Je to andílek! Taky říkám,malá se tam vejde a je spokojená :-) Tak i Tobě přeji,ať Ti to i nadále tak vydrží a krásný zbytek těhotenství! Ještě si to užívej a pak "pozdravuj" miminko. Papá

takhle te desit! male brisko, ale miminko se tam krasne vejde,tak vetsi nepotrebuje. Me taky vyskocilo az pozdejc... tak drzim palecky at i nadale mas tak skvelou naladu a rozdavas ji na vsechny strany :h: preju ti krasne tehulkovani :///: :a:

11.02.2009

Ahojka,

Mě to čeká 3.3.tak jsem moc zvědavá jak to dopadne.Určitě s toho má strach každá mamina.At ti to těhu jde takhle pořád dále.A hodně štěstí.

In reply to by andilek.mimi

Moc dík a s toho,že máš malé bříško si nic nedělej hlavně,že je miminko v pořádku.Mám taky docela malé bříško nebo spíš mi to každý říká že si myslí že by mělo bejt větší a tak a to jsem 23+3tt.Asi si všichni myslí,že tam nosíme nákladák ne?Měj se hezky.Pá

In reply to by Mája 2

Jj, každý mi taky říká,jak mám malé bříško. Ale podle mě to záleží i na tom,jak ten člověk vypadá či já nevímv (tak mi to odůvodnil pan doktor:-)) Jak říkáš,nenosíme tam náklaďák,ale naše andílky a to je to nejcennější! A jak se jinak má nastávající maminka? Ps: Dnes mi maminka mého manžela oznámila,že asi čeká miminko (její přes 40),tak to byl pro nás šok:-) Si s manželem říkáme,že alespoň bude mít naše malá "mladou tetu":-)

In reply to by andilek.mimi

No teda tak to koukám docela ji fandím držím ji palce at je vše v poho.Já bych už tak pozdě měla strach,ale když se cítí dobře tak jen do toho :w: :w: :w: díky za optání cítím se moc dobře čekala jsem,že to těhu budu složitější,ale mooooooc si ho užívám vždycky pookřeju když uvidím mimiška na ultrazvuku tak se těším k Dr.

10.02.2009

Ahojte, mám na Vás takový menší dotaz. Chtěla bych se zeptat nastávajících maminek či již maminek, co si myslí o prohlášení,které se podepisuje při nástupu do porodnice ve Zlíně.

Jaképak rozhodování???
To je snad samozřejmé, že když půjde do tuhého, necháš lékaře dělat svou práci...rodila jsem ve Zlíně, ten papír jsem samozřejmě podepsala.

In reply to by Verča82

Tak jedná se o toto: U přirozeného porodu mohou někdy nastat komplikace (to všechny víme). A v tomto papíru souhlasíš s tím,že jsi byla poučena o rizicích spojených s porodem a souhlasíš tam,aby v případě ohrožení tvého zdraví nebo zdraví dítěte byly provedeny nezbytné operační úkony,aby tomu zabránily.

In reply to by andilek.mimi

tak to mi přijde naprosto v pohodě, v praze se to myslím podepisuje taky... Je to přece jasný, že když se něco přihodí, tak to necháš na doktorech... Třeba když se náhle omotá pupeční šnůra, tak udělají akutního císaře - tím se jen jistí - já bych to podepsala hned :-) Verča

06.02.2009

Chtěla bych Vás poprosit o radu,jestli je dobré si již nyní,jako součást výbavičky koupit odsávačku na mateřské mléko a pokud ano,jakou by jste mi doporučily?

Ahojky,no mě tu holky radily,ať si ji koupím,,až po porodu,až budu vědět,že ji potřebuju.Samozřejmě jsem ji potřebovala a potřebuju ji nadále.Než nás přítel přivezl domů z porodnice,koupil mi první odsavačku na kterou v obchodě narazil.Canpol Babies.Je pěkně na ho!!!!!Je pravda,že jsem ji používala fakt jen prvních čtrnáct dní,než se tvorba mlíčka upravila.Jenže než jsem začala s příkrmama,tak jsem si musela pořídit novou,pořádnou,protože jsem chtěla dělat kaše ze svojeho mlíčka :) Mám teď Medelu Harmony.Měla jsem ji půjčenou i v porodnici.Odsávám s ní denně 150 ml mlíčka na kaši a je fakt dobrá :one: Koupila jsem ji na mimibazaru,byla jen dvakrát použitá,zakže jako nová.Stála mě pětikilko :one:

In reply to by Michaluska

A to je právě to rozhodnutí co řeším... Koupit či nekoupit před narozením... Raději si jej asi koupím, však uvidím jestli ji použiji či ne,kdyžtak prodám. Děkuji za informaci,že jsi spokojená s Medelou,právě o tento druh odsávačky se zajímám. Rozhoduji se defacto mezi ní a ještě jednou,tak uvidíme. Ale asi vyhraje MEDELA:-)

Jinak,přeji hezký víkend (snad slunečný:-)

Ahoj, já mám Medelu klasik. Měli jí i v porodnici. Já ji používám, když se mi nalijou prsa nebo malý usne u pití a nechce se vzbudit a prso mám pořád plný.
Mám odsávačku, bo ručně to odstříkat neumím. Jsem prostě gramloň :s:

In reply to by Lara78

Ahoj,
moc děkuji za odpověď. Tak na tom si myslím,že budu asi stejně,takže si ji raději pořídím:-) Právěže na výběr je několi odsávaček a já nevím pro kterou se rozhodnout,takže děkuji za radu,určitě po ní kuknu:-)

24.10.2008

Přeji hezký večer, hezké ráno či hezký den. Můj je na noční v práci,a já jsem sama doma,takže nějak nedovedu pořád usnout. Tak jsem si řekla,že přispěji trošku svými písmenky.

Ahojky těhulko... gratuluji k miminku.. musí to být nádherný pocit.. Také se těším, až jednou tohle všechno zažiju. Snad už to bude brzy.. :)
Přeji Ti pohodové těhu a ať už je vše v pořádku.. Mějte se krásně.. I.

In reply to by IvkkaaP

Ahojky.

Moc Ti děkuji za krásnou zprávičku. Hlavně jsem Ti chtěla napsat,že věřím že ten pocit zažiješ opravdu brzy! Moc,moc Ti To přeji a držím Ti pěstičky! Určitě dej vědět,jak to u Tebe probíhá... Co víš,třeba už toho "mrňouska" nosíš pod srdíčkem,a nebo v nejbližší době budeš... Moc,moc Ti to přeji.

Přeji TI krásný den a hezký víkend.

Blahopřeji ke krásnému miminku. Já taky krvácela nejdříve v 7 týdnu a pak v 15. týdnu, měla jsem obrovské hematomy, ale snad už je vše ok. Já jdu na UTZ ve čtvrtek s přítelem a už se nemůžeme dočkat, jedeme na genetiku a tam mají dobrý ultrazvuk, tak už budeme vědět co nosím pod srdcem. Přeji krásné těhu :-)

In reply to by bonynka

Ahojka,

chci Ti moc poděkovat za zprávičku. Věřím,že na ultrazvuku dopande vše dobře a že Ty i miminko jste zdravé. A ohledně toho pohlaví: hlavně Vám přeji ať je miminko zdravé! A určitě dej vědět,jestli je to holčička nebo kluk! Budu moc držet palečky,ať Vám to vyjde!

Krásný den a víkend!

Ps: I Tobě přeji krásné těhotenství!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka