Deníček uživatele Amísek

23.11.2010

Ahojky hoky, tak se zase hlásím z poradny, ale dneska jsem tak nějak vykulená.

Já jsem na prst otevřená už 14 dní...nebo možná i déle, jen mi to před 14 dny MUDr. sdělil při vyšetření a jsem teď 37+3. Já myslím, že to není tak horké. Samozřejmě, kdybys začala mít bolesti a kontrakce, tak to asi k něčemu směřuje, ale jinak si myslím, že v tomhle týdnu je to tak akorát. U mě si MUDr. naopak pochvaloval, že na prvorodičku se to pěkně chystá. Takže asi tak :a:

Já jsem na prst otevřená už cca měsíc, myslím, že zas takový vliv to na rychlost porodu nemá. Mě teda mudr řekl že je vše OK a že se porod zatím nechystá.

Ahojky,jsem taky otevřená na prst a Dr řekl,že porodím do termínu.Pěkně se to chystá.Jsem 39 týden. :)

ahoj ja sem tež otevřená na prst a dokonce po dnešní ko krvácím a šel ze mě hlen krvavý zada bolí břicho tvrdne sem tam hodím vanu a uvidíme co bude jo a jsem 37+2tt

In reply to by hanelleora

jj, záda - to je síla, taky nevim, jakou polohu zaujmout, aby se mi alespoň na chvíli ulevilo...., po dnešní ko také krvácím, u mě ale normálka, to já vždycky...Břicho mě bolelo týden zpátky a to docela dost, ale teď právě úplně klídek, žádný bolesti, únava minimální, cejtila jsem se opravdu dobře, až na ten spánek teda. Takže mě to trochu překvapilo. Už to nějak zvládnem :), docela jsem se uklidnila :+^*:

19.11.2010

Dobré časné ránko, je tu některá, co taky nemůže spát?

Já ti trpim asi tak od začátku října, tenhle týden je to teda o něco lepší, ale i tak spim jak na vodě, a ještě před týden jsem se budila mezi třetí čtvrtou a tak hodinu až tři nemohla znovu zabrat, načež mne v sedm probudil ten náš dvouletej mrňpus, no krása, asi nácvik na šestinedělí :s:

Ahoj, já jsem si ještě před 14 dny pochvalovala, že spím, jak jezevec, ale zjevně jsem to nějak přechválila. Večer se převaluju, pořád si představuju, jak porodím, jaké to asi bude, jaká bude malá a tak. Pak se v noci budím, nevím jestli mě bolí břicho, vždycky to zaspím, ale je možné, že to jsou fakt poslové. No a dnes jsem se probudila v 6 ráno a do 8, kdy jsem měla budíka, protože jsme měli v plánu nákup, už jsem nezabrala.
Jinak k Tvému partnerovi, nechci Ti psát, že je sobec, to Ti moc nepomůže a myslím, že Tě to ještě víc rozesmutní. Ale je fakt, že aktivit má teda docela dost. Hele, ale možná Tě uklidní, že my doma máme dohady o tom, že jsem sama, na denním pořádku. Manžel pracuje do dlouho, dvakrát týdně chodí sportovat, teď byl dvakrát na koncertě, občas si zajde na nějakou tu kofolu, nebo do kina a jeden den z víkendu mi pláchne na celé odpoledne a večer, protože zkouší s kapelou. Je teda fakt, že je pořád v dosahu, jsme domluvení, že si kontroluje mobil a jezdí všude autem, aby se dostal rychle domů, kdyby něco...pláchnout za hranice bych ho ale asi nenechala, už takhle hudruju a dělám uraženou. Je to těžké, pro ty chlapy se to všechno změní, až když je mimi doma. My jsme domluvení, že zatím mu to budu jako (s kecama) tolerovat, ale po porodu si bere dovolenou a i pak bude co nejvíc s námi. A já i věřím, že to půjde samo a lepší, ať si to "odžije" teď. No nějakou univerzální radu Ti nedám, snad jen že výčitky a scény jsou na nic a že nejde spoléhat na to, že těm chlapům samo dojde, že věci už nemají tak, jako dřív. Takže radím: vybalit na rovinu, co Ti vadí, jak to chceš Ty, jak si to představuješ a uvidíš, co on na to ;)

u nás je to úplně stejný, jednak s tím spaním,taky nemůžu spát tak od 3 hodin a jen se převaluji a poslouchám jak to vedle v klidu oddychuje a přitom mi věčně tvrdí, že nemůže spát, protože chrápu. No a jak nemám chrápat, když na boku se mi špatně spí. Malá pořád šťouchá, že se ji nachce být nakřivo :s: . Jinak s tím že jsem věčně doma sama to máme taky stejné.....slovo výlet, mě dohání k šílenství. když není v práci,tak ve škole, nebo na výletě.....a nebo taky na půdě kde se realizuje na tvorbě nové ložnice a pokojíčku.To jedinné má omluveno---tu práci taky. O tom že by si vzal dovču až se malá narodí, nemůže být ani řeč. To už by mu nezbyla žádná na výlet do vánočního Krakowa se spolužáky.....jsou to fakt sobci. Co s tím naděláme. aspoň ty mimča nám to vynahradí....uvidíš!!!!

...mám ten samý problém. Večer tak tak stíhám dokoukávat večerní TV noviny, jak jsem z toho dne unavená a pak jsem od 3" od 5" (než přítel jde do práce) vzhůru. Mám pocit, že mi utvrdne břicho, nemůžu se pořádně otočit ze strany na stranu, na zádech to jde jen chviličku. A pak když lyším, jak vedle mě tvrdě odfukuje, ó všemohoucí, můžu se vzteknout. :) Ale ještě jsem se nikdy nedonutila jít něco dělat. A to touhle nespavostí trpím už asi měsíc. I když musím říct, že dneska jsem už hodně přemýšlela, že vstanu a půjdu třeba na internet, jestli tu někdo nebude. Koukám, že jsem klidně mohla... :-)
Snad se všechno vylepší, až budeme mít ty naše mimísky u vedle sebe a ne v sobě. I když to neustálý bušení v bříšku a různý těžkopádný převalování mi bude chybět. To vím jistě.
Měj se krásně, zkus víc relaxovat a užívat si, že jsi ještě 2v1 a nemyslet na to, že jsi sama. Vím, že přítel je moc důležitej, je to přece tvůrce Tvýho štěstí :|P:, ale máš tu nás.
Já mám taky problémy s přítelem, o tom bych taky mohla napsat román, ale musím říct, že tenhle portál MT mi tak přirostl k srdci a kolikrát mi tu holky pomohly, že se stal hned po emailový schránce mou nejnavštěvovanější net. stránkou. :-)
Měj se hezky a uvidíš, že až bude mimísek, bude hned všechno taky lepšejší.
:a:

Ahojky, taky jsem byla od 3hod. vzhuru a ne a ne zabrat... a ted jsem k.o. snad se mi podari neco dohnat pres den.. neb ja vubec pres den nespim.. Jinak se ti nedivim ze mas depky ze ten tvuj trajda a bude trajdat v dobe kdy ho potrebujes.. Toho to ziví nebo je to jeho zábava ?

16.11.2010

Ahoj holky,

11.11.2010

Ahoj holky,

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já mám dle menzes 18.12.10 - pan doktor říkal, že se mám řídit hlavně tímto termínem, ale je mi divné, že velký UV, co se má dělat od 30-32 tt mi ještě nedělal, takže vůbec nevím, zda je všechno OK a ani jak je moje beruška už veliká, ale myslím, že hodně - vzhledem k velikosti bříška:-) Na kontrolu jdu v úterý, tak se připomenu. Asi to bude tím, že jsme vždy řešili to krvácení:-(

In reply to by Amísek

ahoj já se taky i dr řídíme termínem dle menzes takže 12.12
já mám utz každou poradnu a jdu taky v uterý už do poslední porady a pak domluvit sekci pokud se malý neotočí jinak že?mi naposledy važil 34tt 2670gr

In reply to by hanelleora

Já mám malou už hlavičkou dole, ale už dlouho, už někdy od 30tt, jen doufám, že se nepřetočí, i když už by k tomu neměla mít tolik místa, ale znám i takové případy, kdy se prďolkové otočili ještě den před porodem a i to tu, myslím, někdo psal. Zatím teda cítím kopanečky pod žebra, takže vím, že je jak má:-) Tobě budu držet palce, aby se ještě malý otočil a sekce nebyla nutná....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka