Deníček uživatele amelierei

13.11.2009

tak to taky trosku popisu, jake to u nas bylo. byla jsem v 37 tydnu a tusila, ze to brzo prijde. tak jsem si nachystala tasku, uklidila byt a rikala si, ze by to mohlo zacit. a tyky ze jo.

No to je hezké. Gratuluju k holčičce a na bolest člověk časem zapomene.. já už si to skoro nepamatuju :)

Ahoj, gratuluji k miminku a přeji hodně štěstíčka a zdravíčka vám oběma. Já bych teda ale doma v žádném případě nerodila, měla bych hrozný strach o malou, nehazardovala bych s jejím životem. Já rodila v Brně a staral se tam o mě taky skoro jako doma, takže si na nic nemůžu stěžovat. Ale ještě jednou gratuluji :a:

Gratuluju k miminku. :) Ale já bych doma asi nerodila.Mám z nemocnic taky hrůzu,ale pořád si říkám,že kdyby se nedejbože něco stalo,tak oni tam mají vše potřebné,aby miminku pomohli.Už jen to,že si po porodu miminko nechají a sledují ho,mě uklidňuje.Bála bych se,že se mu něco stane.Přeci jen,pár hodin po porodu,je ještě hodně rizik a já bych si nikdy neodpustila,kdyby se mu něco stalo.Neodsuzuji tě.To vůbec.Spíš obdivuju,že si takové riziko podstoupila.

08.09.2009

ahoj holky,

nedelni prekvapeni aneb porod v 37t

Ahojky, tak maličká byla zvědavá a chtěla za vámi dřív :C]]: mooc gratuluji, hlavně hodně zdravíčka :h: maličká je mooc hezoučká tak se mějte moc krásně :a:

In reply to by Bystřinka

rodila jsem v nemecku, porodni asistentka k tobe chodi domu po celou dobu tehu a pak pri zacatku porodu se prijde kouknouti, jestli uz to je na prevoz do porodniho domu, nebo radsi nemocnice atd.. kdyz prisla poprve, nic moc se este nedelo, po par hodinach kdyz prijela podruhe uz se zase delo az moc, tak jsme zustali doma a privolala i kolegyni, ktera dovezla vsechny veci potrebny pro porod. jiny kraj, jiny mrav:))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka