Deníček uživatele alusaP

07.01.2012

Ahoj kočky, tak jsem založila drbárničku, at se nehledáme.

Tak se hlásím zpět od dr.,prcek má 2cm, jsem 9+1tt,ale podle utz je o dva dny menší, srdíčko bije, takže je vše ok, za dva týdny jdu na první testy a pro průkazku.v 15tt na tripple testy a ve 20tt do Motola nautz srdíčka.

Ahoj kočky,
přemýšlíte už nad jmény? U nís už je jasno..chlapeček bude Roman-po tatínkovi a holčička Simonka. První holku máme Nelu.

In reply to by alusaP

Ahoj, my máme už doma Esterku. pokud bude kluk tak máme jasno to už máme dohudnuto z předchozího těhu - Samuel, a holčička buď Sára nebo Sofie-ale není to úplně konečné- nicméně vybírat budu já protože manžel vybíral u dcery takže teď je to na mě ;) mi se sice Esteka taky líbila ale má právě 19.12 svátek, pak vánoce a 6.1.narozky- ale zatím jí nešidíme a dárky dostává třeba i v průběhu roku tak snad nám to nebude moc vyčítat..

21.12.2011

Ahoj těhulky,tak včera jsembyla na kontrole, mimi je uhnízděné, zatím je tam jen gest.

Tak já jsem měla poslední MS 25.11. objednala jsem se k doktorce na 2.1 takze to asi nepůjde videt nic,co?a já jsem si myslela,že jo:-D:-D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no dnes by měla být teprve ve 2+5tt, počítá se to ode dne ovulky, která je v průměru 14.den od MS...takže u dr. by měla být 3+4tt...

02.09.2011

Ahoj snažilky, ráda se přidám k Vám do klubu, mám skoro tříletou holčičku Nelinku, takže na těhle stránkách jsem strávila celé moje první těhu i po porodu ve skupině prosincovky 200

Ahoj snažilky, tak hlásím, že po 5 měsíčním snažení mám na testu //. za týden jdu k doktorce, tak snad se to potvrdí.

ahojky:) ty jsi na tom stejně uplně jako já!syna jsem rodila v prosinci 2008,a ted od června zkoušíme a zatím se nezadařilo..menses jsem mivala po 28dnech,co sesnažíme,po 26dnech,já ovu poznávám podle lepokavého hlenu,jinak se řídím že oplodnění jenejlepší od 10-17dne od prvního dne MS....držím palečky at se brzy zadaří:)hodně štestíčka všem:)

jééé, my máme taky Nellinku narozenou v prosinci 2008 :-), kolikátého je ta vaše??? My se teď taky pokoušíme o druhé, myslím že to bude akorát :-). Já akorát zkouším ovu testíky... tento měsíc vyšel, ale nevím jestli jsme se trefili ve snažení :-(.... Jinak držím palečky ať se co nejdřív zadaří :-)

04.12.2010

Posíláme pár foteček z dvojité oslavy narozeninek. Oslava se povedla, holky byly spokojené.
Doty jsou má výroba, ale moc se nepovedly, ale holkám se líbily a to je hlavní.

Oslava narozenin
Oslava narozenin
Oslava narozenin
Oslava narozenin
Oslava narozenin
Oslava narozenin
Oslava narozenin
Oslava narozenin
Oslava narozenin
Oslava narozenin

Prý, že se dorty nepovedly! Moc se mi líbí a figurky jsou úžasné! Jinak to vypadá na prímovou, pohodovou oslavičku a Neli vypadá spokojená s dárečky, moc jí to sluší :)

Krásné fotečky! Oslavička byla zajisté parádní! A dorty vypadají krásně!!! A ty figurky, ty jsi nemodelovala, že ne?

18.06.2010

Taj se jdeme pochlubit, jak máme šikovnýho tatínka. Vyrobil Nelince domeček i se skluzavkou, tak je malá nadšená...

Muj nový domeček
Muj nový domeček
Muj nový domeček

Děkujeme všem, už jsem tatínkovi chvály vyřídila. Nelince už se podařilo z klouzačky vypadnout, naštěstí to není vysoko...

Jůů, ted jsem objevila vás domeček, je úžasný! tatínek je neskutečnej šikula! Nelinka musí být naprosto nadšená, k tomu ještě ta klouzačka, teda, to muselo a musí být radosti :)

Tedy taťka by zasloužil 1 s hvězdičkou. Domek je opravdu krásnej a Nelinka je určitě moc spokojená. Opravdu krása :one: . Pa Markéta a Anička

10.06.2010

tak tady je pár aktuálních foteček Nelinky, abyste nezapoměy :-)

Cácorka Nelinka
Cácorka Nelinka
Cácorka Nelinka
Cácorka Nelinka
Cácorka Nelinka
Cácorka Nelinka

Nelinka má pěkné vozítko - sekačku :///: Všude krásně vyfešákovaná, moc jí to sluší :) jen koukám zachytit ji na foťák smějící se je asi docela umění. Neteř do foťáku taky vždy zvážní.

Bezvadný fotky, Nelinka je holka úžasná, chytrá a hodňoučká.
Holky, vy ty dětičky tak krásně strojíte i na ven, budu se muset polepšit....

ruzova to muze byt, nelinka je k nakousnuti :c: na sekacce truni jak kralovna a voda joooooo voda vsech deti kamaradka :qu:

Nelinka je materiálek, je to kus baby! Krásný fotečky, u mě teda vede v brýlích a gumácích na písku! :qu:

18.05.2010

Tak šup sem...

Ahoj holky.Jaroušek spinká a já jsem nějaká K.O.Je mi nějak divně, slabo.Ani jsem pořádně nedovařila.Sem jen mrknu a jdu si lehnout.Jarýmu začala rýma, ale ještě to celkem jde, snažím se ho učit pořádně smrkat.už to uměl, ale teď to zase fláká.No nic, mrknu sem večer, ať si vás aspoˇˇn pročtu, nějak teď nemám náladu.
http://www.mojetehotenstvi.cz/na-zahrade-0

:||): Moje sestra má holčičku Nikolku ale zatím vím jen to že měří 3200 g.Narodila se okolo půl desátý. Kolik měří mi Lenka neřekla protože jí po porodu museli ještě uspat neb měla přirostlou placentu. A když mi volala tak byla chuděrka ještě nějaká oblblá. No hlavně že už to má za sebou a naše Martinka má konečně sestřenici.

14.05.2010

Tak tady jsou moje další nehtíky, puvodně měly být uplně jiné, ale malá mi tu řádila, tak aspon něco.

Moje další nehty

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka