Deníček uživatele Alena_Kira

22.07.2010

Ahojky maminky, tak posledních pár dnů máme doma "žrouta".

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

JJ to máš pravdu, jsou tam i tam stejný. Nic proti ale testy MF jsou dost o ničem, když testovali stejnou věc jak Ida Rozová, tak došli k jiným výsledkům :D Ale já se testy nezabývám, tak nevím... Ale ten jogurt ve skle, asi vím co myslíš, takový hustý smetanový, ne?? Však tam to ovoce a marmeláda je až dole a musí se to zamíchat, ne?? Tak když vemeš jen tu bílou část, máš bílý jogurt... :D:D:D

11.05.2010

Ahoj holky, jak je to s tím srazíkem příští týden v Jihlavě? Kdo to organizuje? Kde to je? Kdo tam jede? :#o:

Teeeeda tak vy budete mit u nas v Jihlave takovej obrí srazik Lpcek :) to je super,tak at vam vide pocasi :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja nevim,prece je to vas sraz....asi bych tam moc holek neznala..a kdo vi jestli by jim to nevadilo...

08.05.2010

Milé tetičky, říkala jsem si, že vám musím napsat, jak to má ten můj malý šestiměsíční kluk těžké s láskou.

Venda je náš Oldřich Nový
Venda je náš Oldřich Nový

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ale Vikinka je jeho srdeční záležitost, já to říkám pořád. :|-|: Co kdybys jí trošku domluvila, aby nedělala takové drahoty? :qu:

26.03.2010

V neděli bude našemu Vendovi 5 měsíců. Hurááááá. Bylo to těch nejintenzivnějších 5 měsíců mého života.

5 měsíců na dohled - nebe peklo ráj rodičovství
5 měsíců na dohled - nebe peklo ráj rodičovství
5 měsíců na dohled - nebe peklo ráj rodičovství
5 měsíců na dohled - nebe peklo ráj rodičovství
5 měsíců na dohled - nebe peklo ráj rodičovství
5 měsíců na dohled - nebe peklo ráj rodičovství

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: děkuji, děkuji, děkuji. I my se moc těšíme na Vikinku. Třeba tomu našemu prďolkovi vysvětlí, že spinkat se má bez zavinovačky. ;) Tak snad ten Zličín brzy dopadne. Už si pomalu dělám nákupní seznam, co tam budu chtít zařídit. Navíc, nejsem si jistá, jestli nás ty naši drobečci nechají dlouho sedět u kávičky. :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

fakt? Tak to je šikulka. Já když jsem si párkrát vyrazila s Mabis, tak Venda vydržel jen 10 minut. Pak chtěl nosit, aby mu něco neuteklo. :00:

Napsala jsi to nádherně, až mi ukápla slza:) Jsem ráda, že nejsem sama, kdo má doma líného a vyčůraného chlapa - Sašenka se přeci nebude převalovat na bříško, když ho tam mamka šoupne sama :s:

Vím, o čem mluvíš, mám doma to stejný v bledě modrým (a to teď doslova :s: ) línej a vyčůranej tvoreček to je :!k: Venda je podobnej našemu kulihráškovi, taky má krásný velký kukadýlka umí si takhle "podržet" flašku (tu máme taky stejnou :s: ) naprosto chápu to, co popisuješ, kolikrát jsem tak unavená, že bych usnula ve stoje a stačí aby se na mě Kubík usmál a najednou mám energie na rozdávání :c: to je blbý s těma testama :#o: tak snad to budete mít brzo v pořádu a Vendík bude už brzo úplně zdravej a naočkovanej :C]]: chlapeček :°O°: mějte se krásně :a:

25.03.2010

Tak jsem asi podcenila počasí. Odpoledne jsem už začínala být rozbolavělá, ale poslední hodinu mě strašně bolí v krku, že ani polknout nemůžu.

Neboj, dobře to dopadne, když kojíš, tak má Vašík protilátky. Já jsem byla strašně nachcípaná, z nosu mi teklo proudem, sotva jsem koukala a Sašenka nic, ani nepšíknul. V mlíčku jsou protilátky a ty mu pomůžou i v budoucnu :k:

jak píše Miška, jeslti to má Venda chytit, chytí to! Mě bolelo taky jeden den v krku, ale jen trošku a druhý den jsem musela k Dr a dostala jsem antibiotika, i když jsem nosila roušku, k malému jsem se moc nepřibližovala- přítel měl dovolenou- tak to stejně 3. den chytil! ty bacily jsou prostě všude!! doufám, že jsme to podchytili včas a ta nemoc se u malého moc nerozjede!! a kdyby Venda náhodou onemocněl, tak si to nevyčítej!! to já bych pro výčitky svědomí nemohla spát :j) na ten lék se zeptej v lékárně, určitě něco poradí :one:

15.03.2010

Nejoblíbenější hračka našeho Vendy se ukázala jako životu nebezpečná. Holky moje, dneska jsem zažila infarkt. Náš Venda miluje umělohmotné chrastítko klíč.

nebezpečná hračka - POZOR !!!!!!
nebezpečná hračka - POZOR !!!!!!

:jawdrop: no já ho včera koupila.....,můžu se zeptat co to bylo za značku,já koupila od Farlinu a na tom obale byla ještě veliká nálepka že je to testováno v nějakým středisku testovacím nebo co.....tak teď nevím co dělat,Alinkovi se fakt nejlíp drží,tak nemáte nějaký tipy na jinou první hračku pro miminko?

In reply to by wjerush

tak mě se to stalo právě od farlingu,tak určitě jsou i jiné chrastítka,které mají uzké chycení,my měli ještě oblíbené taky od té začky kroužky ;) ,nám se to stalo,když měl malej tedy 8.měs ,ale nedovedu si představit,kdyby se mu to stalo když byl menší byla to jeho taky první hračka a nejoblibenější :00:

Ty jo Alo tak to mi ani nežikej,uplně mě polil studeny pot,ja jsem chtěla koupit Vikče taky ,poněvač jezdime ke kamaradce a ona ma taky špendlik a Viktorce se moc libi,to snad neni možne,ještě že malimu nic nestalo fuuuuuj...Dobře jso udělala že jsi podala namět,to takhle nesmi projit,vždyť to je pro miminka..Vubec co se tyče dětiček,ja bych je vraždila za tohle...

Ahojky holky, tak jsem vás poslechla a podala podnět k prošetření na ČOIku. Poslala jsem jim fotky a hračku jsem dala stranou , abych jim ji kdyžtak dodala k prozkoumání. Na Novu volat nebudu, nechci být v televizi. I když Venda je model, toho bych jim klidně ukázala. :s:
Jinak, jak jsem o tom dneska každému říkala, tak jsem zjistila, že maminek, co mají stejnou zkušenost je víc. Je jen zázrak, že se zatím žádnému miminku nic nestalo....
Nový špendlík nekoupím, pořídila jsem mu jiná chrastítka! ;)

In reply to by Alena_Kira

No nestraš!! my máme taky špendlíka! I když po dnešní návštěvě Dr. půjdu spíš do dřevěných hraček :one: hlavně, že se malému nic nestalo!!! :one:

14.03.2010

Milé tety, tak musím říct, že za jeden z nejlepších vynálezů je klokanka. Náš Venda ji miluje a to nejen na procházky ven. Jenom škoda, že je zatím pořád taková zima.

Klokanka je ten nejúžasnější vynález na světě - co říkáte?
Klokanka je ten nejúžasnější vynález na světě - co říkáte?
Klokanka je ten nejúžasnější vynález na světě - co říkáte?

Taky mám doma klokanku, ale myslela jsem si, že jí můžu používat, až malý bude sedět :jawdrop: No to jsem truhla, mám jí koupenou už dáááávno a pořád na ní slintám a těším se, hned zítra jí vytáhnu a vyzkouším :\x: :\x: :\x: Na krosničku už šetřím, zatím jsem se dívala jen tak zběžně, tak jsem zvědavá jestli tu někdo nějakou ještě doporučí :qu:

10.03.2010

Ahojky tetičky, potřebuji poradit, jak toho mého broučka naučit spinkat bez zavinovačky. Ač je to k nevíře, tak Venda ve svých 4 měsících neusne jinak, než stažený v zavinovačce.

Zavinujete ještě někdo?
Zavinujete ještě někdo?
Zavinujete ještě někdo?

Ahoj,tak nam zitra jsou 3měsice,na noc raději zavinu,ale přez den spiňka normalně,pod peřinou,troufnu řict že usne i v noci bez zavinuti,ale raději nezkoušim.Spiňka mi věčinou 8hod.nikdy i dele,rekord kolem 11hod...ale rano po kojeni se vsteka a neusne dokuď ji nepovolim deku(mam věči slabou deku,tak do ni zavinuji),pak povolim a je klidna,sice strka ručičky do pusinky ale aspoň po hcvilce usne a nevsteka se.taky jsem zvědava jestli navykne a bude chtit zavinovat..ale deka je dost velka tak mužu pokračovat do bezkonečna(i ja se do ni vejdu) :s: .Dudanka moc nechce,ale občas vyloženě po něm touži,tak ji dam a spiňka..v kočarku nebo ve vajičku,to jo musi dudat,jinak ne...

In reply to by ludinaml

Jééé, to bych taky někdy chtěla zažít, že mi Venda bude spinkat tak dlouho. Včera šel spinkat v půl 8, v půl 11 vstával poprvé, v 1 znovu, ve 4 znovu - to se i pokadil a durch poblinkal, takže se do postýlky dostal až na pátou a v 7:30 vstával definitivně. Tak tohle je naše obvyklá noc. :§)
Kdyby aspoň nebyl v té zavinovačce a netahala jsem pořád tu "mrtvou" váhu. Už je pěkně těžkej a když ho zvedám z postýlky, tak mi to dává zabrat. Tu slabou deku zkusím sehnat taky. Tetra plena 90x100 je nám malá a zavinovačka taky. Holt to nějak musím vymyslet. :00:

In reply to by Alena_Kira

ta deka je asi 20x120cm,a je něco jako larisa,akorat jemna,ja jsem ji pořidila v sekači za 70kč,a to jsem litovala penizky,ale tehdy ještě mladči dcera(ted už je z ni prostředni),mě nabadala abych ji koupil,a te´d jsem zato strašně rada,je opravdu hodně jemna atepla...no to taky koněčně uživam spanku s třetim miminkem,prvni měla otočeny den a noc,tak jsem byla mrtva....Spiňkame tak od 2měsice,ve dne ma jeden spanek taky dlouhy od 2do 4hod(jako myslim spi v kuse),doufam adelko že Venoušek bude taky tak spiňkat,vim co to je mit nedostatek spanku...

06.02.2010

Ahojky holky, tak si musím poplakat – Venda nechce papat z prsa. Už to trvá druhý týden – nejprve jsem si myslela, že se bude jednat o jednorázové dokrmení na noc.

ahojky...
tou flaškou jste si to pěkně rozhodili... :(
ale ano, musíš vydržet, ono se to zlomí...
- děláš to správně...
- přikládej co 2 hodiny, před kojením prsa masíruj teplou sprchou a během kojení pij teplý nápoj, po kojení 5 min odstříkávej...
- buď 2 dny jen doma v posteli a co nejvíc spi - ať nasbíráš co nejvíc energie!!!!! a jen jez, pij, a koj :)
- ticho, šero při kojení - sebe svlékni do půl těla a Vendu nech jen v plence... je možné mu před kojením dát do stříkačky MM a nejdřív ho uklidnit tou stříkačkou... taky je možné ho přiložit o 5-10 minut dřív než by se přihlásil sám, aby nestačil dostat hladovýho hysteráka... :)
- opravdu to přejde... hlavně se uklidni a důvěřuj si... nejsi první ani poslední maminka, co zvládla bojkot kojení!!!!

In reply to by ludinaml

Ahojky, děkuju za kontakt. Kytiií znám, už jsme si psaly a máš pravdu, opravdu tomu rozumí. Jen se obávám, že nám už pomůže jenom zázrak. :r:
Ty kojíš v pohodě? Četla jsem včera, jaké máš stresy s mužským. Smekám před tebou, jak jsi silná a statečná...

In reply to by Alena_Kira

Alenko(tak jse jmenuješ?!),musiš věřit že to pujde,zazraky se dějou,ja kojim,ale nikdy to je tak napnuty,jak se řika s odřenyma ušima,chvylku v poho,pak najednou mam prsa měky,chudak Vikča musi tahat,a tahat aby vubec něco spolkla,občas pobrečim,ale zaplať pan buh,za par dnu kojim zase v poho.Ja to mam jak nějaky začarovany kruh,když už si myslim že to bude v poho,tak nastane ten BUM,a to se tak opakuje každy tyden...Třeba večir odstřikam z pravyho prsa 175ml :jawdrop: ,z levyho 100ml(tam vždycky odstřikam miň),řikam si "to neni možny" :#o: ,a pak si v duchu řeknu,no a zitra bude krize,taky že jo.....
No a s tm manžou,no jo bohužel to tak v životě chodi,jsem blbec ktery dokola odpoušti...No nevim zda na mistě statečnost,ale hold musim zvladnout...Děkuji....pak napiš jak jsi na tom...

15.01.2010

Tak se musím podělit o další z našich zážitků. Dneska se Venda totálně pokadil. Ale fakt totálka, od krku k ponožkám. Tak jsme si dali ranní cvičení pod sprchou.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo, teď už vím, že v pět ráno nic neházet. V pět ráno hodit hezky po schodech. ;)

Ahoj. Tvoje články jsou vždycky skvost :s: . Minule ta romantická chvilka zkažená mlíkotryskem a teď tohleto :s: . Sorry, že se vám směju :$$: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka