Deníček uživatele Akina

29.10.2008

je tu někdo s těhu cukrovkou?

Ahoj já to mam akorát zvýšené ale vím že to má být po obědě do 7.8 a já mam většinou 8.5 tak mi daly glukometr a musím si měřit.Mám nasazenou dietu hlavně se vyvarovat sacharidům.Doktor řekl že to po porodu zmizí ale čím víc budu mít zvýšený cukr tím rychleji poroste moje mimčo a špatně by se mi pak rodilo 5kg dítě.U prvního těhotenství jsem taky měla cukrovku ale držela jsem dietu ne tu klasickou.Třeba jsem si dala jednou týdně oplatek,čokoládu když jsem měla chut a malý měl 4100kg jak se narodil.Taky jsem hodně přibrala 36kg ale bylo to tím že jsem se hodně zavodnovala. :dance:

In reply to by LIFIANA

Já jsem u prvního přibrala 30kg u druhýho 14kg a teď jsem v 28tt a už mám +12kg, který jsi ty te´d týden? a jak jsi na tom s váhou?
A nemáš náhodou dietku v počítači nebo nevíš nějaký dobrý odkaz na netu?
díky A.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mrknu na to,
taky to přibírání máme v rodině všechny ( ségra i obě sestřenice) jsem přibrali přes 25 kg a to ta jedna je hubená jak lunt.Jinak já mám te´d 12 kg nahoře a jestli budu držet tu dietu co mi doporučil Dr. tak už asi víc neneberu, mě teda příjde dost drastická zhruba takhle:ráno krajíček chleba s tvarohem a čaj, v poledne asi 7lžic brambor nebo podobně jiné přílohy, kousek masa a 150gzeleniny nebo 100g ovoce ( zhruba 1,5 kiwi, nebo asi 2 rajský) večeře je podobná jako oběd...( ještě tam byli vypsané 2 svačiny a 2.večeře, ale dr.říkal, že mi že mi 3x denně jíst stačí) dneska jsem se na to znova ptala sestry a ta mi potvrdila, když jsem obézní, tak mi prý 3x denně stačí....no nevím.doufám ,že po tom nespadnu do hypoglykemického kómatu:-)
jej zrovna dneska jsem pila vodu s citronem:-) to je náhoda
No zítra se chystám měřit glykemii- mám provést 7 měření za den, tak jsem na to zvědavá....
Jinak já jsem měla včera hodinu po obědě 5,9 a to jsem měla smažený karbanátek a omaštěné brambory máslem...

In reply to by Akina

No vidíš to maš normal.Já si myslím že můžem všechno ale v malých dávkach.Když mam prostě hlad tak se najím nebudu se mučit hlady a čekat třeba hodinu na jeden rohlík s rajčetem akorát si to hlídám aby se mi to nezvyšovalo.Já si taky musím měřit jeden den v týdnu a týdně docházet na diabetologii a není to tak hrozné.Ty už čekáš třetí mimi?

In reply to by LIFIANA

dneska mě čeká jen jedno měření a to před spaním, měla jsem celý den před jídlem 5,1-5,6 a po jídle 6,8-7,2 takže myslím, že se to bude Dr. líbit, ale jedla jsem jen 3x denně ,hlad mám teda děsnej, chtěla jsem ho jít zaspat, ale na netu mi to utěče a aspoň jsem nešla spát už v 8h:_)),ale zítra zařadím už i svačinky.
Jojo třetí, mrkla jsem ti do profilu, jak se bráška těší?už víte co to bude?
A.

14.06.2008

Ve čtvrtek jsem byla na KO(7+5), miminko je v pořádku,srdíčko bije, Dr. si mě pozval na uterý do poradny,mám moc velkou radost,ale také říkal, že do 12tt, ještě nemám vyhráno:-(...

Gratuluju :qu: :qu: :qu: !!!! Musíš se teď hodně šetřit! Ale jak je jednou tam, tak se bude snažit držet!!!!!! Držte se obá!!! :\x:

22.05.2008

Zdravím všechny spolutěhulky!

ahoj. já jsem měla poslední MS 10.4. a na pvní kontrole jsem byla 23.5. a už tam byla vidět taková bublinks, a řekla mi že je vše dobře položené. a na další kontrolu jdu 13.6. Moooc ti gratuluju

Ahojky, já si myslím že můžeš jít na kontrolu, že tam už bude něco málo vidět. A vítám tě tady.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka