Deníček uživatele Ajinka83

26.11.2010

16.11.2010 v 19.54 se nám narodila naše druhá holčička – Kačenka (52cm, 3610g) A jak to bylo tentokrát? :)

Ájinko,moc gratuluji ke Kačence(vypadá jako obrázek) a musím opět říct,jak jsme my ženský statečný.Máš,ale krásné dětičky,a proto ta bolest za to stojí.Jen jsi mě bohužel trochu zklamala,páč já myslela,že druhý porod je většinou lepší.Takže asi nééé.No nic.Moc si to užívej,přeji hodně energie na ty dvě cácorky,protože já mám doma jen jednoho a vydá za pět.Pa pa :a:

Alí, tak to jsi měla rychlý porod a dost podobný tomu mému, ale mně tedy nezaváděli tabletu...každopádně to za to stojí a i stálo, jen počkej, ty si to zopakuješ ještě do třetice :qu:

14.11.2010

Ahoj holky, tak už se mi to blíží - zítra ráno v 8h mám být v Podolí a začne se s vyvoláváním...strašně se těším a bojím zároveň, takže je mi jasný že v noci zas nebudu skoro s

Ahojenky, mooc na Tebe myslím.
Teď už si tě asi pěkně chystají, vyšetřují apod...
Tak at tě tam moc netrápí a maličká je rychle na světě!!
Ddrž se a těšíme se na zprávičku, že už nejsi 2v1 :a:

:a: moc na tebe budu myslet :one: , neboj zítra už určo budeš mít Kačenku u sebe :h: hlavně podávej hlášeníčko co a jak :metal: rači se pořádně na to vyspinkej ještě 2v1 a pak se už budeš starat o :h: :h: srdíčka co budeš mít :girl: i když já bych asi taky nervozitou neusla :n: takže : tfuj, tfuj, tfuj :c: ať máš zítra rychlej porod :qu: a malou brzo u sebe !!! :h:

Drzim moc a moc palce... Ja mela temer pred 1,5rokemnastup v 8h rano do Podoli na vyvolani :-) A byl to ten nejkrasnejsi den...

12.11.2010

Ahoj těhulky a maminky :)

Ahojky tak to bud ráda,že máš tak hodného doktora já byla dnes taky na KO a řekl mi že mě prostě těch 10dní přenášet nechá,že vyvolání nejdřív ve čtvrtek :r:

In reply to by Maja bobrik

To máš ještě dobré.... já jdu teprve k dr 10. den co budu přenášet :( a než kdesi cosi, určitě mně porod vyvolají nejdrříve po 13ti dnech přenášení!!!:( vůůůbec nechápu, proš nás tolik trápí!!! Já jak půjdu k dr na KO v to úterý, tak mu řeknu, že bud ten den nebo hned druhý (i když bude svátek), chci jít na vyvolání! A prostě bez keců.... pokud do té doby neporodím, což moc velká šance není. Už je to prostě na palici :(

In reply to by Mispulin

Budu držet palečky aby měli místo a vzali tě hned ten den (pokud tedy neporodíš do té doby, to ti samozřejmě přeju ještě víc...)
jinak prosím tě, mám asi hloupý dotaz, ale my to nikdy nedělali - jak se dělá ten svařák? Jako grog - tj. trošku vína zalít horkou vodou nebo se to musí to víno vařit? A myslíš, že pomůže i z růžového vína?

In reply to by Ajinka83

Děkuju moc, jsi hodná...
Tak svařák jsem si právě uvařila a mám ho před sebou. Grog nevím jak se dělá. Ale svařák dělám vždy z netu tak to:
Trošku vody povařit s hřebíčkem(4ks) a skořicí(1ks), cca 3min, pak tam vliju víno a cca 10min povařím, ale prý nesmí vřít, jsme kolečko měla na 3 (na půlce) a dáš tam cukr dle tvojí chuti. Já mám dnes u bílého, tak doufám, že je to fuk, z jakého to je vína ;) Udělala jsem si opravdu jen 1,5dcl, víc raději ne... to by byla bomba kdyby se nám to povedlo co?? Sice jsem byla ráno ve sprše, ale ještě si dám pak teplou vanu.

In reply to by Mispulin

Tak hřebíček nemám a skořici jen tu sypací, tak svařáček nebude :r: no tak snad stačí vínko...grog se dělá jen tak, že se troška rumu zalije vařicí vodou...tak to jsem zvědavá jestli ti to zabere a nebo tě tu zítra ještě uvidím ;)

11.11.2010

Holky prosím o radu...může být ta hlenovka jakoby průhledná? Nebo je to vždycky s krví?

Holky díky všem moc za info, asi to fakt bylo ono...no za chvilku odcházím směr Podolí, tak jsem zvědavá co se tam dozvím nového, pak hned dám vědět jak jsem dopadla...

jojo, mě odcházela postupně dva dny, den před porodem to taky bylo průhledný, v den porodu po Hamiltonu s krví a pak taky spíš do žluta, to je dáno zbytkem krve, že to vyoadá žlutě:)

týýý brdo, je to možné????? Já už potřetí píšu odkaz na tu hlenovku, aby jsi si od ní něco přečetla a můj koment tu prostě nezůstane!!! :€{€: :€{€:
Prostě jsem se dnes na hlenovou zátku koukala na netu a našla jsem web kde o ní bylo psané. A nemusí být jen do růžova, ale i jen klidně dožluta ;)

Ahoj. Já jsem byla v úterý v poradně, Dr.mi udělal Hamiltnův hmat a celý den jsem špinila a měla šílené bolesti. Pak jsem měla na intimce kus růžovohnědého nebo spíš jen růžového tuhého hlenu. Druhý den už jsem nešpinila a odpoledne jsem pak zase našla ten samý tuhý hlen, narůžovělý. A dnes už jsem měla třikrát na toaleťáku dost hodně žluto-bílého a místy průhledného hlenu a to jsem se musela utírat až na čtyřikrát, jak to ze mě teklo :O ...
A ještě jsem neporodila :n: ... a to jsem si přála, aby měla malá hezké datum narození a plánovala jsem si to dnešek ...
No uvidím, zítra mám I.termín porodu, v neděli II. ...

02.11.2010

Ahoj holky,
tak se zase hlásím po týdnu, pořád ještě 2v1 :€O: bohužel z dnešní kontroly nevím vůbec nic protože mě Dr. vůbec neprohlížela :( mrkla se na monitor a prý dobrý, tak že to není potřeba...takže vůbec nevím jestli se to za ten týden nějak hnulo (snad jo, já už chci rodit, už mě to fakt nebaví...)

01.04.2009

24.3. ve 14:40 se nám narodila krásná holčička - Verunka (2850g, 50cm)

In reply to by mikeska

Ahojky, jmenovala se I. (myslím že asi Iva?) Hrnčířová. Jinak já jsem byla celkově s personálem v Podolí spokojená (i na šestinedělí), kromě 2 sester, co zrovna asi neměli moc dobrou náladu (a naštěstí tam byli jen pár hodin), byli všichni hrozně milý a hodní. Takže příště zase do Podolí :) jinak taky pozdravujeme Nelinku, ty už moc často na březnovky nechodíš viď? Dlouho jsem tě tam neviděla...

No vidíš, šlo to jako po másle :one: :one: :one: :k: :k: :k: Ještě jednou ti gratuluju k maličké :c: :k: :k: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka