Deníček uživatele Ajinka181

27.08.2014

Tak za dva dny to budou tři měsíce, co jsme jeli ráno do porodnice. Sice naše začátky byly krušnější, ale jsi to nejkrásnější a nejúžasnější co nás mohlo kdy potkat. Ani slovy nejde vyjádřit co pro nás znamenáš! :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h:

Naše Elinka
Naše Elinka
Naše Elinka
09.06.2014

Musíme se pochlubit jak se nám daří, dnes je nám 11 dní. :a: Neuvěřitelný jak nám to všechno uteklo. I když na začátku jsem si myslela, že kvůli tomu jak mi bylo, nemam šanci malou ani donosit.. A nakonec je tady, naše malá holčička. :h: :h: :h:

Naše holčička
Naše holčička
Naše holčička
Naše holčička
30.03.2014

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Jsem ve 31.týdnu. Hodně mě trápili od začátku nevolnosti, které mě upustili tak na měsíc a půl, kdy jsem si trochu odpočinula, mohla se normálně najíst atd. Jenže teď se mi vrátili znova, ráno zvracení a někdy to rozchodím, někdy už ten den ne. Ani jídlo mi nechutná, stačila by mi snad jen studená voda.

já zvracela celé těhu až do porodu, mělo to velkou výhodu - nic jsem nepřibrala, nic jsem nemusela shazovat, naopak po návratu z porodnice jsem měla ještě o 4kg míň než před těhu :s:

ahojky, já měla nevolnosti v prvním trimestru, pak to ze dne na den zmizelo a pak se objevily znovu minulý týden - to byl 36. týden. Dost jsem se lekla, protože jsem myslela, že to budu mít znovu a ž do konce. Po třech dnech to ale zmizelo a teď zas normálně jím.. Taky mám myšku hlavou nahoru. Buď to mohla být nějaká viróza, změna počasí nebo byla prostě nějak blbě natočená a tlačila na žaludek.. Ale jen tě chci uklidnit, že to může být jen něco krátkodobýho :)

26.03.2014

Milá Eliško, za námi je už 30.týdnů co jsme spolu 2v1 :-). Nějak to teď rychle utíkalo. Kdyby jsi se mi občas v pupíku neozvala, že tam fakt jsi, ani bych to nevěděla při všech stresech a plno práce co jsme měli. Sice mě teď zlobí zase nevolnosti a zvracení, ale už se těším až to budeme mít za sebou a budeme už všichni tři spolu. :-)

My a 30.týdnů za námi :-)
04.03.2014

Ahoj holky :a: , tak my dneškem končíme druhý trimestr. Tak se musím pochlubit s našima ,,mírama" a fotkou :-) Máme přes břicho 96cm a navíc 1kg. Utíká to. Ještě tři měsíce :h: :$}: Mějte se krásně :-)

Tak dneska jsme 27+0

Ahojky holky :a: , děkuju za hezké komenty. No já měla velké problémy s tím, že jsem dost zhubla na začátku. Jinak jím pořád tak stejně jako předtím, ale víc pravidelněji a nejím bílé pečivo vůbec, protože mam bezlepkovou dietu :-) Takže až teď jsem se dostala konečně tak nějak na svou původní váhu a můžu alespoň fungovat. :€s€:

Ahoooj,

gratuluji! Jak to děláš? Já jsem taky ve 27.týdnu a mám nahoře 10kg!!! :s: I když každý říká, že už sem aspoň ženská :s:

jenom kilo? jak to delas?:) ja uz mam nahore 5kg a ted to navic stoupa raketove(coz nechapu, jim normalne), tak jinak vse nejlepsi do posledniho trimestru!:)

Jéé, to je hezké bříško :dance: . Já se bojím stoupnout na váhu :€z€: , ale za 14 dní mám kontrolu a to budu muset :00: ...Tedy já mám určitě bříško větší :O a jsem 24+6 :) Opatruj se :a:

26.01.2014

Ahoj holky :h: , tak přidávám i já fotečku z 20.týdne Elišky :girl: dosavadního bytečku (ještě, že jsem nezapomněla vyfotit a měla jí v pc, ptž teď mam břicho snad hodinu od hodiny větší :s: ) Opatrujte se. :€s€:

Fotka bříška - 20.týden :-)

Holky, děkuju moc. :€s€: Já si myslim, že kdybych nešla na začátku o tich 8 kilo dolu, tak teď mam i větší bříško. Ale ještě nemam nahoře ani svou původní váhu, chybí mi asi tři kilča ještě. Přitom jsem si vždycky myslela, že až jednou budu těhotná, budu mít pupík fakt velikej, měla jsem při své výšce 167cm/ 70 kg, někdy i přes 70. A zrovna břicho mě vždycky trápilo, díky práci jsem neměla na cvičení čas ani náladu a pojídání mňamin se mi usazovalo tam, takže se mi pak všechno ztratilo, když jsem šla dolu s váhou. :00: Doufám, že kdybych se rozhodla pro druhé jednou (partner je rozhodnut už, tak by mi takhle nebylo.. Ale kdo ví.. :00: :?

cobych dala zato ,kdybych měla jako to tve ,mě po třetim a poslednimjaksi břicho kapku zustalo samozřejmě i kila navic ,strašně moc mi jidlo chutna což nikdy nebylo je fakt že kojimi když mamaly rok a pul ,a to že kojenimsehubne teda nevěřim ,podvou dětech jsem měla svou vahu a kojila jsem je par tydnu u posledniho nejde přestat je to naše mala přisavka a chut na jidlo šilena,se omlouvam za roman ale musela jsem to ze sebe dat ven..

28.10.2013

Ahoj holky s budoucíma červňátkama :-)

:a: ja devaty tyden v utery koncim, nevolnosti postupne slabnou taky sem si ted ctrnact dni s nima hezky uzivala, motani hlavy, porad zle, ted se mi to vymenilo za neustalou unavu , venku hezky a ja byla taky tak odriznuta a pokud jsem se vypravila tak pro malou do skolky, do obchodu a do hodiny doma... tak snad uz mi bude lip a vytahnu se na dyl.. na ty nevolnosti piju caj se zazvorem ale jen po douscich jinak mi je i z toho zle, a najist se muzu jen vecer...to je v pohode nebo se najim a musim lezet hodinu aby mi to v zaludku zustalo... no mrnouskove o sobe davaji znat, prsa me boli kdyz sundam podprdu to je jak bych je mela z betonu, jaaaauuu... a masti se mi vlasy az hruza.. :00: jinak si prijdu netehotne:-) :-) a uz se tesim az se mrnatko bude hybat a kopat me abych o nem vic vedela nez jen z tech neprijemnosti....:-) jo a jinak jeste mi je soufl kdyz jsem nekde kde stoji vzduch, tramvaj, autobus, urady, fuuuj...tak snad to fakt uz prejde... nic se mi nejak nechce, jo a u me uz to vi mamka, tchynka a segra a dve nejblizsi kamosky, brucho mam spis natekle , tak se tesim az se zakulati a bude tehotenske, snad ne ale tak velike co sem mela s lenickou..:-) to byl mega pupek

16.09.2013

Dobrý večer holky,

Děkuji za odpověď, holky. :j) Jsem z toho taková zmatená nějak. MS by měla přijít až za týden právě. Dnes mě píchá zase v břichu, opět dole a okolí pupíku. Tak se jdu už po práci schovat pod deku :-) Pak jsem si říkala jestli nejsem nastydlá, ale to mi nepřijde. No jsem na to tedy příští týden zvědavá teda.

In reply to by mirkaberkys@se…

Ahojky Mirko, tak MS by měla přijít ve středu. Protože jsem ,,blázen" dělala jsem si test už předevčírem, samozřejmě, že nic. Ale teď jsem si ho udělala večer a vyšla tam nějaka čárečka, ne výrazná, ale je tam. Ale mam test od Pepina a četla jsem, že bývají špatné a ukazují duchy, tak nevím. Koupím si ještě jiný ten Mama a zkusim ten. Jsem z toho taková v rozpacích... Hlavně mi přijde, že mi MS každou chvilku spíš dorazí podle toho jak mi je... No zkusím test zase třeba ve středu. :a:

In reply to by Ajinka181

Tak já jsem si dělala test dr. Maxe, doporučuji, jsou spolehlivé. Testovala jsem až 4 dny po vynechání ms a už jsem tam měla pěknou druhou čárku. Fotku mám v blogu. Jinak přiznaky jsem měla také, hlavně bolest v podbříšku a ms už nedorazila. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka