Deníček uživatele Ajinka

06.11.2009

Joo Emmi jak to s tebou vypadá :-)

In reply to by eemily

Krásné, až je mi z toho štěstí na slzičky :-). V pozitivním slova smyslu. Já už bych taky chtěla :-). Tak se mějte pěkně a napiš, jaké to bylo na večeři. Já mám zas takovou představu - pořád nevím, co manželovi pod stromeček, tak bych mu tam dala dupačky, kdybych byla těhotná do Ježíška :-). Zpoždění pořád je, ale kromě sem tam křečíků a změny nálady :-) nic nepozoruji - snažím se nepozorovat. Nejhorší je, že na 99% vím že to mimi není a to 1% je takový ten hnusný červík co když jo. Říkám, čekám do neděle, jestli přijde MS - to by znamenalo cyklus 35 dní, pak to testnu a jinak budu muset k mudrcovi. Zjišťuju, jaké to bylo s HA. Člověk se pomalu ani neznal. Za 28 dní to přišlo a pak zas klid.

In reply to by Ajinka

Dekuju, ses moc hodna. Mne to porad nejak nedochazi, asi neni divu - vim to jeden den a hlavne samozrejme mam strach, aby bylo vse v poradku. Jinak muj pritel je o 10 let starsi a miminko si moc pral - vlastne jsme zacali hlavne na jeho popud. No ale i pres jeho vek, je to porad pubertak, tak cekam, ze pri oznamovani velka romantika nebude :s:, ale jsem strasne zvedava na jeho reakci. Je to takovej tvrdak a pragmatik, tak jsem zvedava, jestli s nim aspon tohle trochu pohne. Budu ti moc prat, aby ti takhle uzasny napad na vanocni darek klapnul. Jestli ti muzu poradit - zkus si merit bazalku, alespon 2-3 cykly - ja jsem tehotna jen diky ni. Super poznas, jak funguje tvoje telo, nic te to nestoji. Tak drzim palecky a treba to vyslo uz tento mesic :\x: :qu:

04.11.2009

Ahoj holky, tak jsem se na vás zase přišla podívat. Hlásím, že mám opět už 5. den vynechání MS. Tentokrát vše bez příznaků. :-) Jen v den MS mě bolelo břicho.

18.10.2009

Ahojte holky, tak je tu další měsíc... Ale snažení u nás doma můžem odložit :-). Mám 14 dní doporučeno nesexovat díky kvasinkám, an které se léčím. A jak naschvál přes ovulaci.

nevadí ten další měsíc to vyjde....já se snažím sníst zelný salát mám na něj tááákovou strašnou chuť , ale když dám do pusy sousto toho salátu je mi zle no chápete to???? A přitom mám na něj moc chuť a když ho ucítím v puse tak mě natáhne no toto :00: :00: :00: :00: :00:

In reply to by Ajinka

aJINKO NÁM TO SNAŽÍLKOVÁNÍ VYŠLO HNED NA POPRVÉ JÁ TOTIŽ 5MĚSÍCŮ STUDOVALA U INTERNETU JAK OTĚHOTNĚT HLÍDALA JSEM SI OVULACI A ČÍPEK A TAK VŠECHNO A KDYŽ JSEM SI BYLA NAPROSTO JISTÁ TAK JSME NA TO ŠLY A HNED ZA 14DNÍ JSEM MĚLA //

In reply to by Kamulik

Tak to je pěkné. To já to až tak moc nezkoumám. Až to vyjde, tak to vyjde. Ale doufám, že co nejdřív :-) Jen "hlídám" ovulaci a tu si myslím poznám. Tak zatím se mějte a držte palce ať nemusím dělat taky různá samovyšetření :-)

09.10.2009

Ahojte holky. Mám pár otázek na mé problémy, tak kdybyste se podělily o zkušenosti, pokud nějaké máte.

Ahoj, když jsem byla mladší, měla jsem taky docela časté mykozy, snad každy měsíc jsem s tím byla u doktora, daval mi ruzne mastičky a vag.čípky, aby se mi nevytvořila rezistence. Pak to už trvalo dlouho, tak mi napsal prášky, teda byla to jen jedna tableta (užita usty), myslim, že se to jmenovalo Mycomax, nebo tak nějak, opravdu je to už asi 10 let no a ta měla zabrat na delší dobu. Musím říct, že jsem fakt měla snad rok klid. Pak se to dost zlepšilo, když jsem brala antikoncepci, tu jsem vysadila a teď jsem těhotná, somozřejmě hned první měsíc jsem mala mykozu jako blázen. Taky jsem se ptala, jestli to nemůže ublížit miminku, ale pani doktorka mě uklidnila, že samotna mykoza plod nepoškodi, ale kdyby se opakovala a neléčila, tak to může vyvolat potrat, nebo později předčasný porod. Napsala mi vag.čípky Pimafucin (3ks), byli bezva, už po prvním mi bylo dobře, hlavně se nevstřebávají sliznicí, takže se klidně můžou brát i během celého těhotenství a kojení. Pani doktorka mi taky řekla, že za mykozu můžou hormonální změny a ruzne jine hormonální poruchy (které jsem si v mládí taky léčila). No a nějaké babské rady - všeobecně známo je, ža kvasinky rádi papají sladké, takže jsem se preventivně snažila sladké omezovat, když se mykoza projevila, sladké jsem nejedla vubec...a taky jsem četla, že prý u slabší formy mykozy, nebo hned v začátku pomáha si "tam" napatlat obyčejný bílý jogurt - flora v něm a kysele prostředí prý kvasinky zlikvidují, ale to jsem nikdy nezkoušela, tak to nemůžu potvrdit, jak to funguje.

In reply to by sycatko

Děkuji za odpověď. Prevenci se snažím dodržovat jak můžu - hygiena, málo sladkého (někdy se ale nemůžu udržet :-)), kupuji i femigel, ten používám např. po bazénu, taky jsem užívala gynex, po kterém se to možná zlepšilo, jestli to nebylo psychikou. Hlavně mě to omezuje i v sexu. Vždycky mám strach, že se to zas vrátí, chlap šílí zas ze mě :-), doktor dal i jemu prášek, s tím, že od chlapů se to málo kdy dá chytit, jsou prý odolnější apod. Mají to hold lehčí, že? Jogurt, ten mi poradil taky pan doktor :-). Ještě jsem to nezkoušela, možná je načase, ale kdybyste viděly reakci manžela :-), ten nevěřil, že je něco takového možné :-). Neumí si to chudák představit.

03.10.2009

No holky tak já pořád nic... MS nikde, příznaky nikde, mimčo nikde.... podle testu dneska ráno udělaného.

Ahoj Ajinko , tak já jsem na tom podobně mrcha nedorazila a na testu mám slabou čárečku a dneska jsem dělala test znova a je trochu silnější takže z doktorem počkám ještě týden a to další pondělí půjdu na kontrolu..... doufám,že mi :°O°: jen potvrdí... takže potichoučku pomaloučku ti gratuluju :\x: :\x: :\x:

In reply to by Kamulik

Ahoj kami. Tak to já gratuluji potichoučku a at to vyjde. Já MS dostala dneska takže zpoždění přesně týden. Snad na min přesně :-). No ale neva... Aspoň můžem zkoušet dál a nemusím čekat než přijde nebo chodit k doktorovi, aby zasáhl. Tak dej vědět

Ahoj Ajinko, kdy jsi to měla dostat? Já bych to ještě nevzdávala. Čárečka na testíku ti může zrůžovět i trochu déle. Udělej si testík třeba v pondělí, pokud mrcha nedorazí. Přeju ti, aby nedorazila!!! :one:

In reply to by LillaX

Ahojky Lillo, dostat jsem to měla před týdnem. Testy jsem už dělala dva a dneska mě začalo zase bolet břicho. Na jednu stranu už chci ať dorazí, protože přijde další možnost dělat mimi :-) Uvidíme uvidíme. :dance:

29.09.2009

Myslíte, že mám koupit ještě jeden a zkusit později nebo zítra ráno? Asi blázním...

Ahoj Ajinko, takhle brzy to chce delat urcite z ranni moci. A jen abys mela vic informaci a zkusenosti, ja jsem prvni MS po vysazeni HA dostala az za 36 dni, a nez dorazila bylo mi teda strasne - mdlo, zle od zaludku, pichani snad i za usima:). Castecne asi z nervu, ale hlavne asi z toho soku pro telo z vysazeni hormonu. Vubec ti nechci brat nadeji, jen abys mela vic nazoru. Samozrejme moc drzim palecky :one:

In reply to by eemily

Určitě děkuji. Pár slz už káplo :-), ale také to tak beru. Manžel už to ví a chudák, dělá, že mu to bylo jasné, ale myslím si, že ho to trošku štve. Ale je rozumnější než já :-). Tak snad příště. Jako bolestné jsem si před testem koupila kalhoty (nebo jako odměnu), tak aspoň je ještě chvilku ponosím :-). Mějte se zatím a vám ostatním více štěstí :-)

29.09.2009

Jojo asi si ho už udělám. Jsem z toho ale tak nervózní.... Jako kdyby něco tuším, ale zároveň se bojím, že budu zklamaná, i když si říkám, že třeba se to nepovedlo.

AHojky, a jak dlouho uz ma zpozdeni? no mozne to je takle za zacatku ja take chodila na wc velice casto uz nekdy ve 4 tydnu pry plod produkuje nejakou latku ktera nuti stale chodit na wc to mi rekla dr... nicmene o mimiska sme prisli ted zkousime znova no a take urcite "priznaky" mam nicmene cekam co prinese nasledujici dny protoze MS cekam az v sobotu... a take jsem napnuta jak ksandy dneska s emi dokonce o tehu testu zdalo asi zesilim.... urcite ale dej hned zitra vedet ju?

In reply to by žabičkax

Určitě dám vědět. Zpoždění je 3 dny dneska. Udělám ho už dnes - snad nebude vadit, že ne ráno. Udělalo se mi totiž, hrozně mdlo, až jsem se musela podržet, jen nevím jestli to není fakt ta psychika. Umím být nervák. Zítra jedu pryč, tak bych to nestihla a už chci vědět jak jsem na tom, ať se sklidním. Mám také různé sny, dokonce se budím kolem 4 a jsem vyspaná. To je mi líto, že jste o mimi přišli, ale bude další, uvidíš :-).

In reply to by Ajinka

jeeee tak sup do testikovani, a sup sem s vysledkem hm? No tka muze i nemusi to byt psychika, jinak tedy testik by vadit nemel ze bude takle odpolko idealne kup mamatest je nejlepsi..... a urcite mi pisni ju?
No jo zivot je nespravedlivy normalne bych to hodila za hlavu a cekala ale diky mem zdravotnim problemum mi cas utika tak rychle ze bud ted nebo pristi mesic a nebo take mozna nikdy ale to je jina kapitola, ted hlavne pisni co testik ju? Drzim vsechny pesticky

In reply to by žabičkax

Tak testík je za mnou... Bohužel negativní, jsem z toho trošku zklamaná, i když jsem si říkala, že se to z x procent stát může. Ty příznaky jsem měla ještě než jsem potom začala pátrat, tak nevím. Koupila jsem ten mamatest za 80 kč, tak pochybuji, že by ukázal špatně. Teď musím manželovi říct, že se ve skrytu duše těšil marně... Ach jo. Tak štěstí jinému :-).

In reply to by Ajinka

tak to ale nemusi uplne nic znamenat jeste byhc ho zopaknula rano a treba pozitri a uvidis na cem rpesne jsi nekomu se tesik ukaze treba aj tyden po ocekavane ms negativni zalezi kdy opravdu probehla ovulka, tak nehazej flintu do zita

28.09.2009

Děkuji holky za přivítání. Teda popravdě, mám tady z toho chaos. Pořádně si nepamatuji, jak sem mám psát. Jinak jsem zvědavá na výsledky :-). PD jsem měla 20.9.

Ájinko, pokud máš 2 dny zpoždění, tak zítra upaluj pro test (doporučuju Mamatest) a podej nám tady hlášení, jak jsi dopadla. Už by na testíku mohlo být něco vidět! Moc ti přeju // !! :one:

28.09.2009

Ahojte holky. Jsem tady nová, tak snad píšu tam, kde mám :-) S manželem jsme měsíc bez HA a teď čekáme na výsledek :-).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka