Deníček uživatele Ajik81

05.01.2009

Ahojte holky, tak jsem dneska byla se Simcou na kontrole ve 3 mesicich. Vazi 5960g, nemeri ji, tak to ja budu muset dodatecne... Jinak vsechno docela oka.

teda Ájí, čím ty tu Simonku krmíš? To je kus ženský. Tak to je moc dobře, že se máte fajn a já doufám, že se zase brzo uvidíme. My teď máme nějaké felčary tento a příští týden, tak až to vše oběháme (spíš probrodíme sněhem) tak se ozveme. Vojta se má taky dobře-je to malej vztekloun-nebaví ho hračky, jen ovladače, televize, hrnečky, lžíce apod. Příští týden nás čeká druhá hexa, tak doufám, že to proběhne podobně pohodově jako ta první. A zítra jdeme na to propláchnutí slzného kanálku, už se nebojím, už jsem se s tím smířila, těším se, až to bude mít Vojta v pohodě. přestane ho to trápit. zatím pa my jdeme na rehabilitaci a pak na plavání

In reply to by Kylli

Jani, tak doufam, ze to Vojtiska nebude moc bolet a ze to bude hlavne uz pak dobry... Taky mame ted nejaky doktory a dokud bude snih, tak autem jezdit nechci, jen na plavco, ale to mam docela blizko. Ale jak to pujde, tak vas treba zase prijedem se Simcou navstivit na Chodov, ju?
Tak budu drzet pesticky a moc pozdravuj. Papa

Ahojky! Tak to je fajn, že je vše relativně v pohodě a Simča je taková šikulka! nás čeká 2.2. už druhá dávka očkování, tak doufám, že to zvládnem tak dobře jeko tu první!! jinak je Vivi taky usměvavá a strašně zvědavá! Teď se pořád směje nahlas, to mě vždy dožene až k slzám, je k sežrání! slzy štěstí mi teď tečou nějak často!Katka a Vivi

21.12.2008

Holky, tak se nam to konecne asi podarilo. Mala ma zasebou zdarne uz druhou noc s ruckama venku a spinka ve spacaku misto v zavinovacce.

že má ručičky studený. Honzík taky a nic z toho nemáme :) Oni, jak s nimi v noci nehýbou, tak se jim dobře neprokrvujou, to se spraví :)Jinak gratuluji, k zavinutí už se nevrátíte. Už je to velká holka :)

19.12.2008

Maminky, tehulky, snazilky a vsichni mimisci, rady bychom vam popraly krasne a hlavne klidne proziti Vanoc, hodne pohody, darecku a usmevu tech vasich ratolesti a do Noveho roku spoustu zdravi, lasky,

janka.82

Taky krásné vánoce a hlavně zdravíčko Tobě a Tvým blízkým :h: :h: :h:

dekujeme a se šimůnkem taky prejeme krasne pohodove vanove a uspesny vstup do noceho roku a hlavne vsem snazilkam at uz se jim v brisku zahnizdi malej drobecek :||):

18.12.2008

Ahojky holciny, tak jse dneska byla na te biopsii a musim teda rict, ze jsem se bala fakt zbytecne. nebolelo to vuuuuuubec - odebiral mi tri vzorky a ja necitila ani jedno stipnuti.

Ahojky. Netuším, jestli máš to, co jsem měla já... ale mě dělali biopsii taky. Pro potěšení napíšz svůj příběh. V létě 2002 mi vyšli špatné výsledky z cytologie, tak taky ze mě utrhávali kousíčky čípku na rozbor (ani jsem netušila, že mi dělají biopsii...) vyšli zvýšené - tak jsem se s doktorem domluvila na operaci v zimě, jelikož jsem zrovna nastoupila na výšku a nechtělo se mi hned si jít lehnout do nemocnice. Takže mi v zimě udělali koonizaci čípku - pak mě hlídali. Hodnoty cytologie se upravila na CIN 0. Takže teď jsem pro ně zdravá a na stěry chodím klasicky jednou za rok. Každý gynekolog, který se na mě podívá, tak tu koonizaci čípku pozná, ale já dnes vůbec nevím, že mi něco takového dělali. Asi až půl roku mi kamoška sestřička vysvětlila, že sjem měla vlastně náběh na rakovinu, když jsem měla CIN 2-3, jelikož 5 je rakovina. Jsem dodnes ráda, že jsem se to dozvěděla až v době, kdy už byly výsledky zase v normě. Takže je vidět, že prevence se vyplatí... A pro tebe - i když ti něco najdou, tak bude dobře, že to bude v začátku a hned se s tím něco udělá - pak by mělo být všechno v poho ;-)

In reply to by omites

Diky moc za podporu a za tvuj pribeh... Hlavne doufam, ze to nebude tak horky a ze to vsechno probehne v klidku a bez nejakych vetsich zakroku :00: Ale jak pises, hlavne, ze se na to prislo vcas, at uz je to cokoliv....

tak to jsem ráda, že to proběhlo takhle klidně a teď už jen výborný výsledek. Budeme ti s Honzikem držet všechny palce co máme, i ty Belči :)

Ahoj Ajíku!!!!!!!!!!!Moc zdravim! Copak tě trápí? A jak se má mimi? Moje kupodivu právě usnulo doma, což se stává málokdy (chrníme přes den hlavně v kočáře).

26.11.2008

Holky, tak jsem dneska zkousela malou aspon castecne nakrmit strikackou, abych zjistila, jak ji to jde a mela pak moznost v budoucnu treba i na chvili nekam odejit a nechat ji s pritelem.

ja to nechapu vsude si pisou ze krmeni z lahve muze prcka odnaucit pit z kozy.... ale ted kdyz delaj tolika umelich ceciku co napodobuje maminu bradavku tak to mi prijde jako hloupost :) dobre si udelal naboj a po jednoum ci dvou nakrmenich ti se neodvikne verim tomu ze ja ted dat maly kozu tak se cyhtne jedna dve a to je na flasi uz 2a pul mesice

Ahojk :a: Já dávám 1xdenně čajík skoro půlročnímu Danečkovi, pije z flašky a kámoška mě dneska vylekala, abych si ho tím neodstavila, mimi je plně kojeno, takže se to nemá. Radila mi právě tu stříkačku ;)

Tak to mi ještě jinou alternativu než je prso nezkoušeli!!! zatím malou beru všude sebou! a jak často kojíš?? já co 2 hoďky!!Katka a Vivi

In reply to by Gasinka.

Kojim cca po 2.5 - 3 hodinach a v noci asi tak 2x. Taky ji beru vsude sebou, ale ted budu mit nejakyho doktora, kam proste se mnou nemuze, tak jen pro jistotu...
Taky mozna dostanu pozvanku na Vanocni vecirek nasi firmy, kam bych se moc rada zasla podivat, tak by to taky byla alternativa... Ale jinak ji urcite chci kojit normalne dal :e):

26.08.2008

Caute baby, tak jsem byla vcera s pritelem na predporodnim kurzu v Podoli. Bylo to fakt uzasny. Porodni asistentka byla moc mila a krasne nam vse vysvetlila.

to vedla taková ta sympatická drobná paní - myslím, že se jmenuje Mrkvičková, ale nejsem si jistá, takové světlejší vlasy do culíku????
Já se na ten kurz také chystám, a doufám, že manža půjde se mnou :j)
Tobě se to pomalu blíží, tak hodně štěstíčka :k:

In reply to by Ajik81

takže se mnou už i dýchala... Rozhodně se ale na ten kurz poptám, už začnu 29tt, a vím, jak je Podolí natřísknuté. To byla vážně klika, že na sále bylo volno. Já se bojím, že tam ani neodrodím, plánujou tam zase malování, a nějak kolem toho data mám rodit...
Jsme pomalu u konce, ale ten strach v nás je furt, co? No, musíme věřit, že bude všechno v pořádku. Tak hlavně vše dobré :k: :a:

In reply to by Lékor

No, urcite si tam zavolej co nejdriv, protoze je fakt, ze i na tech kurzech maji dost plno... S tim malovanim - nechci te strasit, ale myslim, ze se tam nekdo na to ptal a rikala, ze malovat budou nekdy v listopadu. Tak uvidis. asi to budou mit vcas napsane i na webu.
Zrovna dneska prozivam asi nejake poslicky, nebo co a tak jsem jak na trni. Snad to bude dobry a jeste to prejde. Rano jsem byla u dr. v poradne a nic nerikal, ze by se neco na me chystalo, tak to vudou asi jen nejake predzvesti...
Tak zatim papa a drzte se :one: :a:

In reply to by Ajik81

Já jdu v pondělí na 3D ultrazvuk, a ve středu do poradny, tak se na ten předporodní kurz zeptám. O tom malování právě vím, ale jak už jsem říkala, nechci se tím stresovat... Sice bych radši rodila tam, ale co nadělám, když se tam nedostanu, tak před barákem jim to rodit nebudu :s:
To je jak zákon schválnosti, co? Ráno, když jsi v poradně, tak ti nic není, a odpoledne pomalu kontrakce :) No tak snad to nic nebude, odpočívej, a buď v pohodě ;)
Zatím páček :a:

19.08.2008

Holcinky, tak jsem vam dala do fotogalerie pod zbozi a postylky dve fotky nasi postylky pro malou.

:cc): :cc): :cc): Máš to moc krásně nachystané,opravdu krásný pelíšek :qu: :one: :qu: !!!Ty ale poslouchej,to mi děláš naschvál :s: ...my jsme postýlku postavili v sobotu a já se celou dobu držím,že ji ještě chystat nebudu :n: a Ty přijdeš s tímhle,a co já teď :!k: ???Mě drží jen to,že bych to musela nachystat i s nebesy :ww: a na ně by se mi prášilo,tak to snad ještě vydržím :///: .Mám to v plánu až tak okolo 38-39 tt.,pokud se tedy mimískovi nebude chtít jít za námi dřív :||): .Ale to snad ne :ww: .Ale jinak Simonka bude mít opravdu pěkný pelíšek :c: ,ta bude pořád pěkně spinkat :'zz): !!! :a: :a: :a:

In reply to by ined77

:!k: :!k: :!k: tak naschval ti to vazne nedelam, to bych si nedovolila :n:
Ale chapu, ze te to svadi k tomu to taky nachystat. No, kdyby jsi to preci jen nevydrzela tak dlouho, tak nam sem hlavne nezapomen dat nejakou fotecku :s:
Doufam, ze se ji tam bude libit a bude pekne spat. Sestrence se ted narodilo mimi a od ty doby, co jsou doma z porodnice se prej malymu v noci nechce vubec spinkat a to ma postylku taky jak ze zurnalu... No nevim, nevim, jestli to necemu pomuze, ze je to tak nacancany... Fakt se modlim, aby mala dobre spala...
Tak zatim papa a pekny den :a:

12.08.2008

Tak jsem se s vami chtela podelit o tu radostnou udalost... Pocinaje zitrkem jsem uz na materske dovolene. Musim uznat, ze ten, kdo to vymyslel asi nebyl uplnej vul :s:

03.08.2008

tak tu tak sedim po tme u pocitace s namazanym pupkem olejickem (bez tricka, aby se to vstrebalo do kuze a ne do latky) a kdyz se na sebe tak divam, jak se mi ta velika vana leskne a prsa se mi poprve

Ajiku, já se včera přes den taky hodně namazala a pak šla vysávat a to břicho se mi při předklonu obtisklo do těch tepláků, no to jsem nepochopila :-( A ty prsa mi leží na břiše už dávno a jak píše Tesa, budě hůř :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka