Deníček uživatele a.j.a

19.11.2008

ahojte vsem.. holky poradte před 3 dny jsem zkusila dat Nelince dětsky caj oslazeny hr.cukrem, první den mi vypila 5 ml a dalsi dny si jen 3x cucne nekdy ani to ne.Proste ji moc nesmakuje.

ja dávám teda štávu a hodně to ředim vodou taky to moc nechce ale pořád ji s tim otravuju tak za den vypije necelejch 50ml nesladim vubec je nam 5 měsícu

taky jsem zkoušela čajík po 3. měsíci a odmítal.. tak jsem vydržela do půl roka a teď mi pije čajík hipp malinovo šípkový.. a od 4. měsíců jsme měli hipp jablečno meduňkový.. tak zkus třeba ještě tenhle, ale fakt bych to neuspěchala, pokud kojíš..

17.09.2008

ahojte holky,to moje 8-mi týdenní miminko dnes spí celou noc i skoro celý den, s vyjímkami kojení, to se probere co 3 hodky a pití a pak zase sí?je to tím počasím?nebo roste a roste?ani kd

ahojky třeba to je opravdu počasím, náš bobíšek v noci spinká, budí se akorát na jídlo a přes den toho moc nikdy nenaspal dneska mě spiná aspoň tak půl hodiny po každým pití a to je u nás zázrak jinak se mu moc spát přes den nechce. :a:

15.09.2008

Ahojte, mam dotaz kojite taky nekdy na etapy?např, večer.malá pije 5 min.

Etapy jsou u nás denně, malej má prso místo dudlíka, takže vycucne jedno, usne, spí 10 minut, vzbudí se a dá si druhé, další krmení za hodinu a půl až 2 hod. Takže mám pocit, že kojím celý den. Někdy chce už po hodině. V kočárku mi nevydrží skoro vůbec, takže ihned po jídle šup a rychle jdeme ven a do hodiny zas abych byla doma.... šílený.... :00:

no tak já mám prse jak švejžužu až mě to štve protože se bojím abych měla dost mlíka, ale zatím to malý stačí...... co se týká těch etap tak to máme tak jeden den v týdnu tak se to dá vydržet

jj ja taky piju meltu a kojící caj, taky hodně mlíko, , ale ty prsa mam poradne nalite tak 3-4 dny v týdnu a pak zas mekké a pak se zzase nalijou,když jsou nalite tak mi v noci i mlíko vytíká, no snad se to tak porad bude tvorit, hlavne aby bylo co tutat!!!!:-)

16.08.2008

Ahojte holky,
Tak jsem Vám přišla popsat můj porod:
Termín mel byt 10.8.08, ale 30.7.08 ráno, jsem cítila bolesti břicha jako při menstruaci, ktere ustupovaly a pak zase prichazely..

jé, já to chci taky rychle.. když už je jistý, že to nepůjde bezbolestně...
tak moc gratuluju k holčičce :one: :k: :k: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka