Deníček uživatele aga-aga2

20.11.2008

Ahojte všechny! Podlouhé době se hlásím....už sem nechodím, ne že bych nechtěla ale on není moc čas a hlavně nějak to nezvládám jak je to tu pomalé!

je fakt úžasný, jak hafani malou berou, my se pereme s tím naším.. malýho bere, ale vodsaď podsaď.. :00:

In reply to by Martii

Děkujem. Jo berou ji a chrání, odhání na cvičáku cizí psy. Jsou velice opatrní. Trochu jsem měla strach s Quiny máme ji pár měsíců, pořizovala jsem si ji na chov bude jí 6 let, nikdy s dětmi nebyla ale je super chová se jako ti 3 co jsou s Markétkou od jakživa.

ivka2222

psi to jsou nááááádherný,hned bych do něj šla,ale máme již dva a to stačí,malá se také povedla :///: je kouzelná a mezi těmi hafany je super.a to jste všichni doma??myslím hlavně pejsanánky :)

In reply to by ivka2222

Děkujem! Jo jo všichni doma....to bylo až bude malá ne světě pujdou ven, až bude teplo půjdou ven, až bude štěňě pujdou ven....štěně ven přeci nemůže! Až bude fenka půjdou ona je to naučí je zvyklá venku....nakonec oni ji naučili spávat u ustředního. prostě psi ven nepůjdou to raděj budu otrok uklízení.

08.10.2008

Ahojte všechny! Potřebuju radu...Markétce bude za týden 8 měsíců, minulý týden jsme začali s příkrmy - do té doby byla plně kojená.

Děkuju vám za odpovědi! Zkusíme tedy mléčnou sunarku. Chutě jí problém nedělají jí i naškrábané ovoce, pije kyselé šťávičky.....a sežere opravdu všechno! Chtěla jsem začít s příkrmy pozvolna tak jak se to má, druh po druhu, ale fakt to nějak nešlo!

ahoj Ago, malymu chutna od bananova sunarka, taky lesni plody, ale pokud teprve zacinate tak s tou jeste asi pockejte. Jinak kase mlecne... Jo a ted jsem koupila od Hippu bananovou ryzovo-mlecnou a ta mu chutna taky.

Tak nám je 4,5měsíce a včera jsem dala první kašičku od Nutrilonu rýžovou, moooc nám šmakovala, máma se bála mi dát všechno, abych neblinkala, tak mi to sebrala, já bych jedla dál, ale nedaly mi... :n: :n: .No dneska dostanu, ale zase, když mi tak chutnalo... :one: .Jinak to to chce, fakt vyzkoušet co bude nej.. ;) .Tak at zvolíte tu dobrou a at Vám chutná... :a\|: :a\|: . :a: :a: .

13.09.2008

Ahojte všechny! Už jsem tu dlouho nebyla a ani tu nechodím! Ale chtěla jsem vás pozdravit, vložit pár fotek...Moc gratuluju všem novým maminkám a novým těhulkám!

úžasný fotečky, nádherná slečna a bomba vztah s pesanama :-) my teď zvykáme naší psici, že na ní adýsek sahá (bylo nám 5 měsíců), aby to pak nebyl hukot, páč ona se občas ožene, je to hyperaktivní pes (a na cizí ostrá), no.. že je s námi bere jako samozřejmost a když přijdeme domů, kontroluje, jestli je s námi :-) ale sahat na sebe, to je ještě trochu přepych :s: mějte se krásně a užívejte si :c:

31.07.2008

Tak konečně trošku slušné fotky té naší psinky Lavin.....Je šikulka doma už nečůrá ani nekadí, s Bajim a Arim je smečka a mají Markétku moc rádi!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkujéééém! Jo je to malá prďolka zubatá!Jo jo další přírůstek už 3! Uši se staví jak kterým některým brzy ale já mám těžší výstavní typ takže po 3 měsíci a pak ještě spadnou při výměně zubů kolem 5 měsíce, mezi 6 a 7 by měly stát definitivně. Trochu složité že? :s: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: jo blbce ze tebe nedělám :s: . Já jsem sice na psy velké ale říkám jakýkoli pes k dětem je lepší než žádný pes! Havaňáci jsou krásní, krásně chlupatí.Nějak se mě naskytlo splnit si sen a mít smečku ovčáků. Ty uši odborně ti to nepopíšu ale je to kvůli hospadaření těla s vápníkem, nějak se na čas přestanou vyživovat chrupavčité části a jde to do těch zubů, přidávat vápník rostoucím psům je už zakázené tělo ho nevyužije zase kvůli fosforu, vápník s fosforem musí být nějak vyvážený, když je vápníku nedostatek tělo se stím vyrovná ale nadbytek nedokáže vyloučit a ukládá se v orgánech. Některým psům ty uši stojí hezky ale zrovna tomuto typu co mám já většinou na čas klapnou. Jinak mám taky gaučáky....vždy jsem říkala až budu čekat mimi půjdou do kotců....nic, až bude na světě půjdou....nic, byla zima. Až bude teplo půjdou, jsou hyce a nic psi na gauči! Až bude doma to štěně pujdou....štěně je doma 3 týden a spí na gauči....no nevím jestli já je do těch kotců dokážu vyhostit chudáky moje! :s: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Je tak to teda zamrzí stou kulkou....to budete kvůli tomu úplně kastrovat nebo jen dávat pryč tu vnitřní? Vím že by se mohla změnit v nádor. Ale zase úplná kastrace chlupatého psa je děs! Já tak nechala vykastrovat dlouhosrstého jezevčíka a kvůli hormonům má teď štěněcí srst takže jemnou a dredovatou chodíme ho stříhat 2-3 x do roka do hola ty dredy se nedají ani při každodením česání! Si to nedovedu představit u havaňáčka, taky by musel asi do hola....ale zdraví je přednější!

21.07.2008

Ahojte, tak před necelým měsícem jsem vám psala že jsem se zbláznila a uvažuju o dalším psovi a už je doma! :00: Tak brzo jsem s tím nepočítala ale tak skvělá nabídka se neodmítá!

taky jsme meli dve mala psi klubicka,jenze jedno stenatko ma znami,a to druhy si nechal muj byvali otec maliho,moc me stenatko chybi mrzi me ,ze jsem nemohla videt jak vyrusta.byl to muj milasek psi. ted byvalimu zustane pes, a me mimisek

In reply to by jajinka223

Psi jsou super ale miminku se nevyrovnají! Nevěřila jsem můj první pes byl pro mě vším! Ti další taky a jsou rozmazlení ale chodám lavikma už je jen pes...mám markétku a už se jí nedostává tolik rozmazlení jao těm dvoum...ale jak ji tak sleduju újmu nemá žádnou! Neboj za čas přibude k miminku i štěňátko!

15.07.2008

Ahojte, vím že to už bylo ale přiznám se netýkalo se nás to tak jsem ty diskuze ani nečetla a nemůžu to najít...už se nás to asi týká.....Už pár dní sleduju že má Markétka něco n

musím říct, že Pavlík měl bílý jazyk a doktor říkal, že je to od mlíka. A je to asi týden, co měl na jazyku takový dva bílý hrbolky, což si myslím, že to ta moučnivka asi byla. Vzala jsem vatový tamponek na uši a setřela mu to. Šlo to dobře a od té doby tam nic nemá. Takže si nejsem jistá, jestli to bylo nahromaděný mlíko, což bych se divila, nebo ta moučnivka, což je asi pravděpodobnější!

In reply to by marthy1

Tak pokud to šlo setřít tak to asi nebyla moučnivka myslím.Dr říkala at to prve skusím setřít a potom mazat když tak.

je lepší než špejličkou dát si na prst gázu a namočit do fialky a setřít jazyk lépe se to setře a je to i rychlejší pak ji dej napít klidně z prsu je to hořké tak aby zase nezvracela sisina a Matějíček

13.07.2008

Ahoj, tak to letí, Markétka má zítra už 5 měsíců! Už je to velká cerka, točí se ze zad na břicho, s břica na záda, pase koně a je ukecaná! Dělá mě jen radost!

ivka222

všechno nejlepší k svátku Markétko,´jsi mocinky krásná holčička :///:

26.06.2008

Ach jo....nejsem normální :n: a mám to těžké....Mám 2 velké psy a milovanou Markétku :h: , ale už se doma nudím a nestačí mě to....byla nám nabídnuta 6 letá fenka, napřed jsem ji ch

jé a když už budete mít psí miminko co další vaše aby si měla maličká ským hrát ;) }:) sisina a Matějíček

21.06.2008

Ahoj, před chvílí jsme se vrátili s canisterapeutických zkoušek....dělal je Arísek a zvládl je na 100%!

Gratuluju, je to pasak! KRASNE FOTKY! Vlcaci jsou stejne NEJ! ;)

My mame krizenecka a jsme teprve ve fazi seznamovani se s novou situaci ( :e): a :dog: ), ale doufam, ze jednou budeme moci taky polozit nasi Angelku vedle Lenny s naprosto cistym svedomim, ze se nic zleho nestane... To chce ale jeste cas a hodne trpelivosti - s obema ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka