Deníček uživatele adelkaaa

16.01.2014

Ahoj holky :a:
Tak dnes to jsou už 3 měsíce, co se narodil :||): ten náš poklad :h: A já si říkám, kde je to malé miminko? Minulý týden jsem byli na KO a Vincík má 6350g a 63cm ( porodní míry 53cm a 3680g) je to náš cvalda :///:

Vincík - 3 měsíce
Vincík - 3 měsíce
Vincík - 3 měsíce
Vincík - 3 měsíce
Vincík - 3 měsíce
Vincík - 3 měsíce
Vincík - 3 měsíce
Vincík - 3 měsíce

Ahojky Adél. Vincík je úžasné miminko! Moc šikovnej a krásnej!
Nám budou 3.měsíce 1.února! Neskutečně to letí! Taky občas kouknu na fotky z porodnice a říkám si kde je ta malinkatá Esterka :s: A to měla skoro 4 kila. Při poslední kontrole měla 5170gramů a 59cm. Kojim celý den a noc z jednoho prsa ale před prvním spinkáním vytáhne obě a nestačí jí to, takže někdy dokrmim. A taky toho vždy vypije strašně moc! Jednou dala i 240ml! Takže taky výkon :s:
Taky paseme,ale dlouho se jí nechtělo. Je to pár dní co to vypilovala :h: Na bok se ještě netočíme ale chechtá se hodně ale zatim bez zvukového doprovodu.
Tak přeju ať je Vincík tak krásné zdravé a usměvavé miminečko!

Adelko maly jekouzelny :€s€: a velky sikula jak ctu :k: jinak s tim neklidnym spanim bych rekla spis rustovy spurtik nebo trochu brisko ale zoubky bych jeste netipovala

24.09.2013

Ahoj holky, potřebuju poradit :?

Děkuju holky :kiss:
Tak já si zatím beru vždy jen ráno a po zbytek dne už to nějak dám, spíš aby nevadilo, že to takto budu brát třeba 2 týdny v kuse...ale snad to do té doby přejde samo :dance:
No a vidíte, píšete, že Ibalgin ne a doktor řekl, že jo...tak čemu má pak člověk věřit?? :s: Ale Ibalgin je sr**da, ten bych si ani nevzala :one:

In reply to by adelkaaa

ibalgin se skutečně může ve druhém trimestru ve výjimečných přípdech.ovšem ve třetím trimestru se opravdu nesmí,protože ibuprofen brání po porodu uzávěru botalovy dučeje,což je taková zkratka na srdíčku.Mimochodem i proto se nesmí dětem mladším tří měsíců dávat Nurofen a stejně tak nesmíš brát ibalgin pokuď kojíš až do uk. třetího měsíce dítěte ;)

Ahoj berusko ibalgin urcite neee. Paralen ano a myslim ze dva za den by nemeli uskodit ale jestli mas po ruce lekarnu tak bych se urcite poradila s lekarnici nez tady na webu. Drz se zkus mit zada v teple a odpocivej

Ahoj Adélko to mě mrzí že tě ty záda tak berou :( . Myslím si že když si vezmeš 1až2 paraleny za den tak se nic neděje . Drž se a doufám že se to rychle zlepší a po porodu rychle na rehabilitaci . Teda 37tt to už máš za pár ,odpočívej a opatruj se :a: :€s€: :€O:

04.06.2013

Ahoj holky!! :a: :a:
Tak máme za sebou velký ultrazvuk v Gennetu :///: Cesta přes Prahu teda byla zajímavá, ale dobře jsme dojeli :one:

Velký UTZ - Gennet
Velký UTZ - Gennet

Gratuluju;) tak ještě skoro jednou tolik a je venku:) já jsem zvědavá co se nám ukrývá v bříšku:))

:°~°: Huráááááááááááááá :dance: :dance: :dance: Mám velikou radost s Tebou....Gratuluji k chlapečkovi.....Já si to myslela,že tam v :€O: bříšku u maminky bude klouček.....Hlavně,že je vše v pořádku....To je to nejdůležitější......Já už se taky tak moc těším ach jo až za 14.dní :( a miminko zatím pořád nekope....No ale srdíčko slyším(angelsounds)tak snad se nic neděje....Už jsem z toho nervózní....Všechny mamči už to cítí a já pořád nic :( Jinak bříško Ti nádherně povyrostlo...Moc Ti sluší :€O: Tak se měj moc krásně a užívej si to..... :a: :a: :a:

02.06.2013

Ahoj holky!!
Teda úplně se mi chce brečet, když vidím to počasí :r: :r: Opravdu držím pěsti všem, co jsou třeba vytopený, protože to musí být katastrofa :r:

tohle je fakt na nic no :( už by to chtělo alespoň jeden den sluníčko, chytám z toho šílený depky :00:
Ale tak aspoň můžeš ject tím autem - I když po Praze to není moc žádná výhra - ale u nás jsme totálně bez auta, takže jsme zcela odkázání na MHD....a jelikož, ať chceme ject kamkoliv, musíme přes hostivařské náměstí, které je zatopené tak jsme pěkně v háji :( a zrovna tenhle týden, když mám náplánovaný všechno možný litany po doktorech, úřadech a tak....

já byla na velkém utz v gennetu, je to tam super.
Já byla u nějakého primáře a ten je známý tím, že uhádne pohlaví na 100%
Bohužel to počasí nic moc :-( snad se tam dostanete

no my už v Modřanech vyklízíme radši. Jsme sice vysoko, ale člověk nikdy neví :-( a někde už se tu evakuuje. Navíc jsme objednaní na dnes do Iscaru a vůbec netušíme jestli se tam dostanem a jestli vůbec oni dneska premávají :-(

Povidej mi o tom :( Na zitra taky velky ultrazvuk, srdicko a objednany hlidani a k nicemu, protoze se nedostanu pres reku :( Achjo, zmuzem houby.

:( :( :( , nikdy jsem povodně nezažila, ale byla jsem pomáhat vyklízet v těch pomocných akcích, a strašné. Až se (pokud tedy letos vůbec) konečně vyhoupne sluníčko, tak začnou takový množství komárů, až se z toho pos... Venku je teď zima (mě aspoň je), a teď ti lidé, co maj všechno vytopený, mokrý, kde to maj jako sušit... Já nechápu, co se to děje, proč nás letos počasí tak trestá... :(
Snad se tam zítra dostanete bez komplikací, a aspoň Tě snad nakopne to mimčo. :)

03.05.2013

Ahoj holky!! :a:

Ahojky, tak vidíš, už to máš taky za sebou, je fajn, že mrňousek pěkně roste a ultrazvuk dopadl dobře. Na ty výsledky si myslím, že tak 7-10 dní. Aspoň mě to bylo tak řečeno, až tam půjdu, že pokud mi nezavolají do 7-10 dní, tak OK. Já jdu na krev v 16 tt taky toho 13.5. jako Sluníčko. Info pro Sluníčko, tak jsem se na to ptala jak to je jestli je to povinné v tom 16 tt na tu krev a prý tam posílají standartně všechny pro jistotu. Nevím jestli to dělají tak jen v Heliosu, ale toto mi řekli, takže asi tak :-) Jo a už mám konečně průkazkuuuu !! No, sláva v 15 tt sem ji konečně taky dostala a je úplně jiná než mají holky, nafotím a přidám do galerky do listopadek, zatím papa

:one: :one: To jsou úžasný zprávy jen tak dál...To jsi nás tedy předehnala.....Jéééé já si ještě počkám do odběru na test...Ale miminko už uvidím v pondělí 13.5.tak se moc těším :dance: :dance: už,aby to bylo...pokud ti nic neříkali tak si tam zavolej sama....možná se ozvou :00: :00: no nevím....Jééé už velký UZ????? no mě to možná taky brzy bude čekat....No :) uvidím :) co mi řekne pane doktor v to pondělí a na kdy objednají mě.....Tak se měj moc krásně a pohlaď PUPÍKA :€O:

12.04.2013

Ahoj děvčata! Tak se jdu pochlubit, máme za sebou dnešní kontrolu, dle utz jsem 12+5tt a máme 6,2 cm!

Dnešní kontrola 12+5tt

Ahojky Adélko,
krásný snímeček, koukám, že prcek krásně roste, jen tak dál :one:
Gratuluji k těhu průkazce, to já si prý musím ještě počkat do 13 tt :a: ale to už přece jen uteče, hlavně, aby mrňousek byl v pořádku :h: Já jdu na NT+ test ve 13 tt, krev mi už brali a ještě mě čeká asi 30 ti minutový podrobný ultrazvuk.
Při další prohlídce se doktora určitě zeptej proč ti nenabídl ten NT+ test či kombinovaný screening. Je to zvláštní, že ti ho nenabídl. Tak se schválně příště zeptej proč? Sice si doktora chválíš, ale je to divné, že ti ho nenabídl. Protože ten v tom 16 tt (tripple test) dokáže zachytit jen 50-60% dětí s Dawnem. Ten v tom 13 tt je spolehlivější na 80-90% jak uvádějí. Není hrazen pojišťovnou, tak si ho musíš zaplatit (většinou je to 1500Kč někde chtějí míň).
Nechci tě ale zbytečně plašit, bude to dobrý, třeba tvůj doktor k tomu nemá důvod, tě na to posílat a bude stačit jen ten v tom 16 tt ale nabídnout ti ho teda mohl...
Opatruj se a neboj, vše je dobře dopadne! Pohlaď bříšenko papa

Moc jsem na Tebe Adélko dnes myslela,že napíšeš. :one: :one: A čtu jen samé krásné zprávičky :dance: :dance: juchůůůů.Mám radost s Tebou,že je vše v pořádku. :h: No vidíš fotečku jsi vložila a mě se stále nedaří.Mimísek roste jen tak dál :dance: Tak vidíš užívej si těhulkování :€O: a dávej na sebe pozor a pohlaď pupík :€O:

Ahoj, Tvůj gyndař má asi utz nic moc viď? Jinak hezké zprávy:) já jdu taky ve 12tt na screening, ale to je ten co si všichni hradí, divim se, že Ti ho Dr. Nenabídl, alespoň informovat by Tě o něm měl teda podle mě. Tobě udělají v 16tt no, ale to jsou staré tzv.tripple testy, který kdyby radši už zakázali, tak udělají líp;) tak hezké těhulení a ať je vše ok;)

In reply to by wond3r

No já se ten screening ptala a prý, že až v tom 16. týdnu...no jo co se dá dělat. Na netu o triplech radši nic nečtu, nechci se vynervovat. Utz také asi nic moc, ale nám to neva, doktora měnit nechci, jsem s ním spokojená a aspoň se budu víc těšit na ten velký :-) Tobě také hezké těhulkování, ať jste v pořádku :h:

In reply to by adelkaaa

Aha, no to je divný, že ti o tom ve 12tt neřekl. Je daleko přesnější než tripple testy právě, které vycházejí v dost velkém procentu falešně pozitivní na downův syndrom:( proto doktoři radši dělají ten NT screening, hlavně kvůli horšímu utz se divim, že NT nedoporučil :/ no tak přeju ať ke vše ok a v 16tt nevyjde pozitivně tripple test a nemusíš na plodovku;)

20.03.2013

Ahoj holky! :€s€: Tak jsem přetrpěla 3 týdny čekání na další kontrolu u lekáře, kdy minule viděl jen váček...ale dnes už to byla bomba! Podle doktora jsem 8+5tt.

Ahojky, tak já měla minulé úterý 8+5tt podle ultrazvuku :o)
Jak se cítíte? já už mam břicho obrovské, v práci to ještě tajím, protože jsem již jednou potratila, tak se bojím :(

In reply to by katuska.st

Neboj se! :one: určitě bude vše v pořádku! Také ti moc gratuluji, jsme na tom tedy také podobně :a: Hlavně musíš myslet pozitivně! To jsem si zrovna dala dnes za úkol a dávám to za úkol i tobě!!! Protože když by jsem řešili, co vše se může stát, tak se z toho za chvilku zblázníme!!! :n: Já tedy břicho nemám vůbec žádné, večer vždy jen trochu nafouklé, ale jinak nic...určitě jsem něco přibrala, ale to byla spíš má (jak to říct slušně) rozežranost. Takže bych to přičítala tomu :-) jinak kalhoty a vše mi je OK a do podprdy už mám také co dát :-) Ty už máš bříško jo? A máš nevolnosti?

In reply to by katuska.st

:one: :one: já bříško na sobě zatím vůbec nepozoruji.Ani nějak těhotenství.Cítím se naprosto normálně.Tak snad je vše v pořádku.Ale když čtu od ostatních holek,jaké mají pocity tak se děsím.Ale snad každé těhule :€O: je jiné a moje je první.To je mi líto,že jsi potratila :r: .Snad tohle já nepoznám.A v kolikátém????Jinak neboj tentokrát to určitě bude v pořádku a dočkáš se zdárného konce. :€O: :€O: Šetři se a nestresuj se vše bude fajn!!!!Držím palečky :one: :one:

No vidíš!!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: Já Ti říkala,že vše bude v naprostém pořádku.....Myslela jsem na tebe a čekala,že napíšeš.Tak GRATULUJI!!!!! :€O: :€O: :one: :one: Má radost s tebou.Tak a nečíst nic negativního,ale já to taky dělám a potom mám nervy.....a co fotečku pošleš?????Já ještě žádnou nemám ach jo.Snad se taky dočkám v pondělí. :dance: :dance: :dance:

In reply to by sluníčko8

Děkuji!! :h: :h: Jsem ráda, že nám to oběma takhle dobře dopadlo...teď už se z toho budem jen těšit a opravdu hlavně nic nečíst! ;) Fotečku dám třeba až další, na téhle tam opravdu nic moc k vidění není. Ale budu si foto dávat pokažde, když tam pujdu :-) Jaktože budeš mít fotku v pondělí? já myslela, že jdeš až 4.4. Ale jinak koukám, že jsme na tom dost stejně co? co se týče týdnů :s: taky máš tyto stránky občas tak střašně zasekané?? pohlaď :€O:

27.02.2013

Ahoj holky, dnes jsem byla u doktora.

Jééje tak se ti třeba posunula ovulka a jste prostě malinkatí, neklesej na mysli! Já byla poprvé u Dr. v 5+6 a už tam bylo vidět něco malinkého ale hodně malinkaté jen 0,386mm. Určitě vydrž mě si pak taky poznala za 3 týdny a rozdíl je opravdu veliký, prcek povyrostl na 1,71cm ale ultrazvuky vedle sebe jsou neskutečně vtipné jak se to změnilo :€s€: neboj to bude dobrý! držim palce a přeji hodně štěstí! :one: Užívej si :€O:

Díky holky, díky vám jsem klidnější, teď jen vydržet ty 3 týdny...budou nekonečné...ale snad se mimi ukáže ;)

Měla jsem to stejně. Za týden jsem šla znovu a už bylo srdíčko. Takže klid. Těhotná podle mě jsi, jen je ještě tak brzo, že tam ještě víc vidět není. Přiště radši chvilku počkám, abych pak zase od doktora neodcházela s tím, že vlastně nic nevím. :s:

Ahojky,
Chci tě trošku uklidnit, když jsem byla u doktora poprvé tak jsem byla 5+3 a nic nenašel jen říkal, že je zvětšená sliznice, měla jsem tedy přijít za týden kdy jsem byla 6+2 a jenom váček. Objednal mě za měsíc, ale jelikož jsem trošku špinila tak jsem šla po třech týdnech a mimi bylo potvrzené se srdíčkem a teď už se nám porod blíží neuvěřitelnou rychlostí a to podle ultrazvuku je pořád asi o 10 dní menší. Takže držím palečky, aby vše dobře dopadlo :one:

ahoj, neboj se! Ja to mela podobne. Sla jsem take s pozitivnim testem a na ZU nebylo videt ale vubec nic. Doktorka me hned desila mimodeloznim teh. odebrala bi krev (Hcg) a odpoledne jsem si volala na vysledky. Rikala ze to bude asi 50-100 a bude to uplny zacatek. Ja si zavolala a hodnota byla 2890. Takze je to divny a v pripade bolesti bricha jet ihned do porodnice a pod kudlu. Na dalsi kontrole cca po tydnu uz videla vacek s pidifazolkou :-)
Miminko je o 14 dni mladsi a ted zacinam 22 tt. Tak preju hodne stesticka a hlavne bud v klidu! Urcite to dobre dopadne!!!

18.02.2013

Ahoj holky, jsem tu nová, tak mi asi chvilku bude trvat, než se zorientuju...Vysadila jsem prášky, menses se mi zpozdila o týden a dnes jsem udělala test a je POZITIVNÍ! No je to vůbec možné?

Ahoj, moc gratuluji :C]]: . Já to měla taky tak. V červenci jsem vysadila (po 10 letech) a v srpnu jsem byla těhotná. Teď mi v postýlce spinká 10ti měsíční syn Jeníček. Opatruj se a přeji příjemné těhulkování :a: :a: :a:

Ahojky mě se taky podařilo otěhotnět první měsíc po vysazení HA - to jsem jí brala 10 let... Taky jsem tomu nechtěla uvěřit, protože vím jaké problémy měly kamarádky... Ted už jen kontrola u doktora, jestli je vše v pořádku. Budu držet palečky :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka