Deníček uživatele Adelhaid

22.04.2011

Nazdárek maminky, tak posílám fotku toho mýho štěstíčka. V neděli to budou 4 týdny co je na světě a já jsem i přeze všechno špatné co se mi teď děje, šťastná jak blecha. :-) Pa

Emily

Ahojky, malá princezna jak je kouzelně rozesmátá...neboj zase snad bude líp. Každý máme nějaké to trápeníčko. Měj se krásně Jana

Ahoj,
ta je krásně vysmátá :D Moc Ti přeju, ať jsi šťastná a brzy zapomeneš na všechno svoje trápení :k: Ať Ti malá dělá jen radost :€s€:

10.04.2011

Ahoj holky, tak už je Milynce 14 dní, utíká to jako voda. Je to miláček docela hezky spinká.

Emily 2 týdny
01.04.2011

Ahojky maminky,

Porod
Porod
Porod

Graaaatuuuulaaaaceee , ja si neumim predstavit ze by mi chlapa poslali domu...ja bych se zblaznila,ale jsi sikulinka...a ted uz jen ty hezke starosti.

Mám chvilku času a pěkně jsem si početla :) malá je moc krásná. Porod jsi teda měla docela dobrý, co? Trošku mi připomíná můj, mě taky nejvíce boleli kontrakce, samotné tlačení už byla hračka. :s: Ty naše zlatíčka za to stojí.

27.03.2011

Tak vám musím napsat,že dnes v podvečer se nám narodila naše vnučka Emily mamince Adélce vážila 3400G měřila 49 cm.Maminka psala,že to bylo hnusné,ale stálo to za to.Holčička ja okat

dobře pyšná babičko a my moc gratulujeme Adélce a přejeme Emily hlavně zdraví a ať se jí na světě líbí a daří :-)

Moc gratulujeme k narozeni male princezny :one: prejeme do zivota stesticko, zdravicko a vsechno nejlepsi:)

krásné jméno,krásné míry....oooobrovská gratulace mamince a spoooustu zdravíčka a štěstíčka do života Emily!!a těšíííme se na fotečky!! :one:

25.03.2011

Nazdárek, tak info z dnešní kontroly.

Držím pěsti,víkend je dlouhý,tak snad se té kontroly ani nedočkáš a budeš mít prcka už u sebe.Ať to jde rychle:-)

24.03.2011

Ahojky, tak dneska ze mě odešel zbytek hlenovky (asi, vypadalo to jako rosol) a od 12 mám bolesti nepravydelné, ale silnější než obvykle a do celého břicha.

Holky, já už bych to taky chtěla mít za sebou a mít už toho našeho prcka u sebe a ne v bříšku. Termínek máme v pondělí, ale ticho po pěšině :s: , takže to spíš vypadá, že se posuneme asi do dubňátek :r: . Dneska ráno mi psala kamarádka, že se jí narodil syn Víteček a to měla termínek až po nás. Ach jo...jsem z toho celá nějaká nervozní a dnes hrozně náladová :00: .

to se asi sejdete. Já měla u prvního to samé, odešla mi zátka, bolesti nic moc od 4 ráno a odpo jsem jen na zkoušku jela do porodnice a za 2 hodiny byl synáček na světě :\x: . Tak ti přeju, ať to zvládneš co nejdříve a máš mimi na břiše ne v břiše :C]]: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak, tak lepší samo než, aby pomáhali. Člověk by řekl, že je to jaro vyžene a oni né, potvůrky.

23.03.2011

Ahojky maminky, tak jsem přijela z poradny.

Počkej porod se může ještě rozběhnout. ;) Já mám termín 27.3.tak taky si říkám jestli nebudu mít dubnátko :s: Docela závidim maminkám co to mají už za sebou a radují se z miminka :°O°:

21.03.2011

Nazdárek maminky, tak jsem dnes byla na kontrole a stále nic, ozvy ok, tlak i moč taky, kontrola žádná, jen mi Dr. prohmátla břicho jestli je mimi hlavičkou dole - a je.

Drz se uz to bude kazdym dnem...to me dneska namichla osoba co si rika kamaradka,ja to beru tak optimisticky ze kazdym dnem to bude,kdyz zitra mame termin a delam si z toho srandu a ta zavistiva osoba mi rika:no tomu moc never ze to bude tak rychly,to bude az kolem dubna...hele me ti to tak namichlo...ja nemuzu za to ze ji manzelstvi nefunguje,ze sni manzel je jen kuli diteti a dalsi sni nechce...fakt nechapu,tady se vsichni podporujem,doma to samy a pak prijde nekdo takovej a zkazi mi uplne naladu...ale ty neboj uz to bude brzo a do konce tydne mas uzlicka u sebe.

já jsem dneska taky 40+1 a byla jsem v poradně. Tlak mi stoupl na 130/90 z toho asi ta moje bolest hlavy. A doktor mi pomohl, drtila jsem tam dcerce ručičku chudince, ale přežila jsem to, byla jsem na to připravená, že to nebude nic příjemného. Takže po doktorově zásahu krvácím a teď mě chvilkama začíná bolet břicho jako při menstruaci. Tak uvidíme co se z toho vyklube. Pokud nic, tak ve středu tam jdu znovu a pokud i potom nic, tak v neděli nástup do porodky.

tak my jsme na tom podobně, už mě to taky nebaví a to mi doktor dneska řekl, že když už jsem 1 přenášela ( dceru 12 dní a pak vyvolávačka), tak je pravděpodobné, že se to bude opakovat!! No a to mám termín v pátek a manžel mi odjíždí do Francie a mám být s malou sama doma, tak už teď mám s toho nervy. Nepomáhá ani víno, vana, sex mytí oken prostě nic. Ono se mu tam prostě nějak líbí :s: . Rodit pojedu asi nakonec se švagrovou :°:

19.03.2011

Nazdárek těhulky/maminky. Já mám zítra poslední termín a vypadá to, že pořád nic. Včera jsem byla v poradně a pokud se o víkendu nic nenarodí, tak v pondělí znova na kontrolu.

neboj, určitě se už brzy dočkáš, já zase nadruhou stranu problémy ani příznaky porodu nemám, v pondělí ale natupuju na vyvolávání, pokud to nezabere, tak císař a toho já nechci :n: tak nezoufej, budeš mít bobka určitě brzy u sebe :a:

taky jsem přenášela termín jsem měla 9.12 a narodil se 20.12 císařem :) ale stojí to za to jen si užívejte klidu :)

Ahoj, tak to jsme na tom stejně. Zítra druhý termín a pořád nic. Ale mám pocit, že u mě se vůbec nic neděje. Tvrdnutí občas, bolesti téměř žádné. A poradna v úterý. Tak uvidíme, co mi řeknou, ale už bych to chtěla mít taky za sebou :-)

15.03.2011

Ahojky těhulky, tak jsme stále 2v1. Jak jsem psala v sobotu, tak jsem myslela, že je to ono, ale v neděli to pomalu přestalo.

musíme holt vydržet :€[€:
Já mám sice termín až ve čtvrtek, ale taky mě sem tam probudily v noci bolesti, tak jsem se těšila, že je to tu a ono nic.
A to mi říkal doktor na kontrole v 37. týdnu, že už nemám čípek, hlavička pěkně naléhá a může to být každým dnem - chacháá, to určitě :-)
Tak se drž, je nás víc...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka