Deníček uživatele adalie

06.10.2010

Ahoj holky čekatelky :a:

Včera nám bylo 5 dýdnů
Včera nám bylo 5 dýdnů
Včera nám bylo 5 dýdnů
Včera nám bylo 5 dýdnů
Včera nám bylo 5 dýdnů

Ahojky, vy jste ale šikovni, všichni čtyři a mooooc krásní :one: !! Držím palečky a ať jste brzy doma! papa Gabka

Jste všichni moc stateční, jak to zvládáte. Hlavně aby Anička brzo dohnala Honzíčka a mohli jste jít všichni domů. Přeju moc zdravíčka a štěstíčka

Tak to je dobře,že pěkně dětičky rostou.A koukám,že měli docela velký rozdíl váhový mezi sebou.Honzík už je pěkně velký,asi už půjde brzo s maminkou domu a za sestřičkou budete jen jezdit než naroste a nebo půjdte až všini společně domu?přeju Vám plno sil,je to náročné,já sama ležela 2 měsíce v nemocnic a smalou pak ještě 14 dní,narodila se v 36

To jsou mali bojovnicci!!!Preji jen a jen dobre zpravy, hodne zdravicka, at broucinci pekne pribyvaji a prospivaji a muzete jit co nejdrive domu.
Hanka

16.09.2010

Ahoj holky,

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no jo, já si to pak uvědomila, že to vlastně mají jednovaječná dvojčátka že jsou právě spojení vic než dvojvaječní:) No hlavně že to takhle dopadlo a nebyla žádná tragédie!! Takovým šikovným doktorům by se měli líbat neustále ruce!!:) Tedka už bude jenom líp...a koukala jsem jak Anička Honzíka dohání, že tloustne rychleji než on, to je moooooc dobře!!!Tak se rodinko držte!!:)

16.09.2010

Ahoj holky, straaašně dlouho jsem tu nebyla. Nevím vůbec žádné novinky od vás... Ale hlásím se z nemocnice, kde si nás od 16.8.

Už 16 dní jsme na světě!
Už 16 dní jsme na světě!

jak my :-D my jsme se narodili 17.8. Jedne z holcicek zacala odtekat plodovka,tak museli ven obe, a meli uplne stejne 1830g. Jinak je mame doma teprve tyden,byli tam skoro mesic nez nam je pustili domu.Ja jsem teda byla doma a za holkama jsme kazdy den dojizdeli.Prejeme at jste brzo doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a drzime palce at jste zdravy!!!!!!!!!!! Lucie,Lucinka a Laurinka
PS:nerodila jsi v Bohunicich?

11.08.2010

Ahoj spolutěhulky,

ahojky, tak jsem se včera dozvěděla že naše známá čeká taky dvojčátka a to přelom přosinec-leden...ale už za měsíc musí do nemocnice, protože je tam něco od 13.týdne špatně...mám to informaci přes přítele a tak nebyl schopný říct co špatně, ale má doma 16 měsičního chlapečka a ona bude muset být tak dlouho v nemocnici, tak to ty jsi v pohodě..teda přiteli tvrdili že s dvojčátkama si maminy takhle chodí lehat, ale ty jsi živým důkazem že takhle brzy ne:))))tak muze byt i hůř, užívej si :)

In reply to by Janinaaa

Ajeje, to je chudinka :( Tak snad to nebude nic vážného! Být v nemocnici není žádnej med (a zvlášť když má doma tak malýho chlapečka :jawdrop: ), ale asi je to pro ty nenarozený miminka větší jistota, že je doktoři ohlídají...

Ahojky :-) Neboj, určitě bude všechno v pořádku :-) Zase tak veliký rozdíl to není a holčičky jsou od přírody větší bojovnice, takže to jistě hravě dožene :-) :one:

In reply to by Evinek

Jojo, to máš pravdu s těma holkama - bojovnicema :one: U nás jsou vlastně bojovníci oba dva už od začátku (z 10 oplodněných vajíček při IVF nám zbyli jen tihle 2 bojovníci), tak snad jim to vydrží až do konce! Musííí!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju za podporu - taky si myslím, že nemůžou být stejně velcí. Tak uvidíme, jak to bude dál... Doktor taky říkal, že 200 g není moc velký rozdíl, ale musí se to prostě hlídat. :€}€:

28.07.2010

Ahoj spolutěhulky,

ahojky snad se ti brzy uleví ,co se týká těch poloh mimíšků tak to se ti ještě mockrát změní hold si tam spolu hrají dokud ještě můžou :D my měli pořád váhový rozdíl toho se vůbec neobávej my i byli o 3týdny od sebe(vývojově) ;)držíme palečky ať jste všichni 3 v pořádku a mamince ať ji brzy odezní ty nepříjemné stavy :a:

tak to mě mrzí, že Tě tak trápí záda. Mám takový pocit, že nás ti doktoři pořád jenom straší, určitě budou broučci na příštím ultrazvuku o.k. a ty váhový rozdíly jsou u dvojčat docela běžný. Držím pěsti a pohlaď :€O:

Ahojky.
Tedy takovéhle trápení a bolesti musí být strašné. A já si stěžuji na brnění rukou a otoky. Být na tvém místě tak bych asi umřela .-(
Neporadím ti ale bohužel nic. Snad jedině nějakou speciální masáž. Ale bacha na odborníky na slovo vzaté. Jinak váhový rozdíl myslím,že není tak strašný. To jsou daleko horší případy. U nás to také bývalo kolem 70g rozdílné a vždy doktoři říkali,že je to ok. Ale lepší bude, když vás pořádně zkouknou a ty budeš mít klid.
Tak přeji brzkou úlevu od bolestí a kontrola ať dopadne dobře. Ahojky

In reply to by Lůca.K

moc děkuju za podporu :) Přes den už se mi ty záda zlepšily, ale večer je to pořád děs. Snad to ustoupí úplně, jinak asi už ty 3 měsíce nevydržím. Ale asi budu muset - kvůli těm našim zlatíčkům. Taky se držte a moc opatrujte. :a: Vy už to máte za pár, viď? Kolik vám zbývá?

In reply to by adalie

Za pár to máme. Ve středu už opravdu nastupuji do porodky a nevykroutím se z toho. A do týdne je vyndají, takže počítám max. 14 dní. Ale už jsem i docela ráda, Je to celekm dřina.

14.07.2010

Ahojky Lupínkačky :a: ,
bohužel nelze vytvořit blog a zařadit ho do více klubů :( , tak vám aspoň posílám odkaz, abyste nás taky viděli, jak rosteme!

Krásný hadříky, je to fešák s fešandou? Na to, že tam ty Lupínky máš 2, tak to bříško zatim není zase tak veliký.:) a hodně štěstí s kočárkem.

14.07.2010

Ahoj spolutěhulenky,

Začínáme 24. týden a rosteme...
Začínáme 24. týden a rosteme...
Začínáme 24. týden a rosteme...
Začínáme 24. týden a rosteme...
Začínáme 24. týden a rosteme...
Začínáme 24. týden a rosteme...

Ahojky Ádo,kdepak se v tom bříšku schovávají dva pidilidi?Také jsem si myslela,že bude větší.Ale je lepší,že větší není,co?Jinak oblečky máš parádní.Dnes je fakt hodně věcí na výběr.Já už nesmím kupovat nic,jinak by mě manžel zastřelil :s:

In reply to by letuska

Taky už s oblečením končím - jsem hrozná. Jenže to se nedá odolat - a ještě k tomu když můžu vybírat věcičky jak na kluky, tak na holky... Na mě je břicho velký až až... ale prďolkům je asi malý - pořád se tam handrkujou a pořád častěji si jeden z nich musí udělat místo tak, že se mi udělá na břiše boule o velikosti pořádného pomeranče :s: Je to sranda - zatím... :c:

Ahojky. Bříško máš krásné ! Ale čekala jsem, že bude větší, když jsou tam 2 lupínci. A oblečky jsou roztomilé !

08.07.2010

Ahoj holky, mám opět jeden dotaz. :? Řeším teď koupi sterilizátoru lahví, tak se chci zeptat na vaše názory a zkušenosti.

Ahoj, vzhledem k tomu, ze nevis, jestli budes plne kojit, doporucuji poridit zatim tak 3 lahvicky pro strycka prihodu...pokud je miminko plne kojene neni treba do ukonceneho 6. mesice lahvicky pouzivat, pak je vyuzijes treba na cajiky. U dokrmovanych deti se lahvicky vyuziji...maly je bohuzel od narozeni dokrmovany...zacinali jsme strikackou, ale tak v mesici a pul jsme presli na lahvicky, protoze jsme se nerozkojili a ze srikacky lokal moc vzduchu a mel pak velke boleni briska. Ted je mu skoro 11 tydnu, stale castecne kojime a musim rict, ze nam na vyvarovani staci obycejny hrnec ( pouzivam ho jen na vyvarovani ) a jen na cestovani ( minuly tyden jsme prespavali v hotelu a tam v hrnci vyvarovat neslo ) jsme poridili elektricky cestovni sterilizator na 1 lahvicku Topcom Kidzzz za 500,-...na cestovani je supr...sterilizuje se cca 15 min, da se v nem ohrat voda na Sunar, udrzi hodinu tekutinu v lahvicce ohratou na konstantni teplotu a lze v nem ohrivat prikrmy ve specialni nadobce, coz vyuzijeme pozdeji.

ahojky mám z Tesca obyčejnej za 250,- a nedám na něj dopustit.Je velkej vejde se mi tam 5 lahviček a účel splní takže pohoda z kraje jsem vyvařovala,ale pak jsem ho nakonec pořidila a super.Bohatě stačí :one: Lelulka

k nám teda miminko přijde až v prosinci. Ale už jsem si sterilizátor pořídila - potřebovala jsem utratit body z bonus programu u české spořitelny a měli tam sterilizátor od Chica do mikrovlnky - přišel i s jednou lahvičkou. Přijde mi to do té mikrovlny praktičtější než se s tím vyvařovat v hrnci.

29.06.2010

Ahoj spolutěhulky,

Náš velký ultrazvuk ve 21+0
Náš velký ultrazvuk ve 21+0
Náš velký ultrazvuk ve 21+0
Náš velký ultrazvuk ve 21+0

In reply to by letuska

Jojo, kočárek máme vybraný, dokonce máme už koupený korbičky :one: a před chvílí jsem objednala ten zbytek. :c: Budeme mít Easywalkera v limetkové barvě. Váží "jen" 17 kg (a to prázdný!) :00: Je sice drahý, ale oproti těm levnějším je i o 6 kg lehčí a parádně se s ním manipuluje i jednou rukou, má velký nafukovací kola do terénu... ale i tak - s dvojčátkama se prostě nadřu - a to ještě bydlíme na kopci - takže furt z kopce do kopce kamkoliv jdu. A jsme na tom podobně jak vy - nemůžem si vybrat barvu podle pohlaví...ale ta zelená je fakt dobrá - a třeba s černýma doplňkama :one: Jenže vy si chvíli počkáte a budete to taky vědět, do jakých barev jít :///: A pro jedno miminko mají tolik různých kočárků... :h:

In reply to by adalie

Easywalker je naprosto úžasnej kočárek.Je to jeden z nejlepších pro dvojčátka.Má ho moje kamarádka pro svoje dvě holčičky a nemůže si ho vynachválit.Dokonce ho i doporučovali v nějakém testu.Takže super výběr.A ta limetková bude určitě krásná.Neboj,všechno zvládneš na jedničku.Fakt jde jen o to,se do toho dostat.Se vsadím,že já budu mít větší problém s jedním,než ty se dvěma :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky