Deníček uživatele Aajka007

03.01.2009

Ahoj holky, tak jsem byli včera a dneska bruslit a bylo to senzační :one: Malá v kočárku ani nemukla, ale dneska už jsme to moc nepřeháněli, protože bylo přes den -5 C, tak jsem měla stra

Ahoj Ajíku,moc Vám to sluší a to bruslení tiše závidím. Já jsem poleno na zimní sporty a budu muset požádat SHARANE,ať mě naučí bruslit na našem rybníku :///: No mám strach,že Matýsek bude umět bruslit dřív než já :s: :a:

In reply to by rena2

Reni,
poleno jiste nejsi - vzdyt sem Ti to preci vysvetlovala, ne? (ty jasne disproporce k baletu atd.) ;)
A jestli chces, tak s tim bruslenim neni problem ... tedkon v zime to muzem prubnout na tom rybniku (vsak to mame kousek) a v lete zase klidne na te on-lajnacke draze ... po ktere sme v lete spolu jezdily s nasima ctyrkolovyma karama, no ne??? :dance:
Mas u me vyukove hodiny zdarma - ze znamosti. ;)
SHARANE+LUCINKA

Ahojky Ajko a Justynko! :a:
Naprosto dokonala zimni pohodicka!!!! :one: :h: :qu:
Strasne vam to tam vsem slusi a ten napad s kocarkem je supeeeer! :one:
Ja brusleni miluju, tak se budu muset po bruslich honem kouknout - kam sem je loni (tehde jeste s pupiskem) v ramci bezpecnosti tehdy vlastne zalozila. ;)
Posilame pusu a uzivejte si zimnich radovanek! :h:
SHARANE+LUCINKA

26.12.2008

Ahoj holky, tak si taky dám do deníčku pár foteček ze Štědrého dne :c: Byl to moc krásný večer a protože jsme to moc nehrotili, tak se to všechno moc povedlo a s tou malou cácorkou to m

Ahojky Ajuško, moc překrásné fotečky a Justýnečka je neskutečně krásná holčička :one: Je moc fajn, že jste si to užili :one:

Ahojky Ajko a Justynko! :a:
uzasne fotecky - cisi z nich vylozena rodinna pohoda. :h:
Ta fotka po prijezdu s porodnice s tou letosni - to je neco neuveritelneho ... jak se ten zivot dokaze za jeden jediny rok obrovsky zmenit, vid? ;) :00:
Je super, ze jste si letosni Vanoce s Justynkou hezky uzili, Justynka je moc krasna modroocka a musite z ni mit jiste velikou radost! :qu:
Tak jen tak dale a do bliziciho se roku prejeme jenom same krasne zazitky. :h:
SHARANE+LUCINKA

23.12.2008

Ahojky holky, včera jsme měli senzační oslavu. Měli jsme jí o den dřív, aby to malá rozdýchala, než dostane zase dárky od Ježíška.

21.12.2008

Krásný večer holky, odběhla jsem si od chlebíčků, abych se odreagovala.

18.12.2008

a Justýnka se u toho fakt tlemila nahlas, když to viděla :s:
http://elfyourself.jibjab.com/view/AIR67UiMeWawBtO8#/owner/AIR67UiMeWaw…

12.12.2008

Ahojky holky, dneska jsem se byla ostříhat a při té příležitosti jsem s sebou vzala i Justýnku, aby byla na ty svoje narozky krásná :girl: Říkala jsem si, že to nebude asi vůbec jednoduc

Ahoj holky jedny šikovný! Tak už jste připravený na Vánoce a můžou začít,co? Já jsem ještě holiče nestihla a už asi ani nestihnu :? Matýska jsem trošku ostříhala sama a vypadá fááákt dobře :///: Cukrovíčko už mám taky nějaký napečený,stromeček koupený,dárečky nezabalený,byt neuklizený atd. :s: Hlavně klid a pohodu,no nééé? PS: to plaváníčko je fakt super :one: :one: :one:

In reply to by rena2

Ahoj Reni, my se tu asi vůbec nepotkáme co? :00: Z toho co mi tu popisuješ, tak jsme na tom skoro stejně ;) Upekla jsem druhy a to bude muset stačit, stejně budou ještě dorty, tak abysme nebyli přeslazení :s: A tůvj přístup se mi moooc líbí...ten klid a pohoda :h: Doufám, že to tak bude i u nás. Jinak pozdravujeme Matýska a přejeme Veselé a pohodové Vánoce :c: :a:

ahojky holky já uklízení letos taky nehrotím nějak mě to nebere ještě stále přestavujeme a nebere to konce už jsem z toho pěkně utahaná jinak na pečení se hodlám vrhnou příští týden tak uvidím jak to dopadne sisina a Matějíček

In reply to by sisina

nehrotím nikdy }:) , ježíšek mě do prádelníku nekouká :s: , dárky mám zabalený napůl, cukroví upečený, slepený asi půl.....Jina, moc se těším na vánoce, karolínku teď všechno hrozně udivuje, vánoční osvětlení :one: .Stromek máme letos malý, musíme ho dát na stůl, aby ho zvědavka nezlikvidivala, všude leze.Taky jezdíme na plavání, do slaný vody a potápíme se, moc ji to baví :one: .přejeme krásný vánoce a justýnce hodně zdravíčka :k: :k: :k: :k: k narozeninám :a: :qu:

04.12.2008

Ahoj holky, tak se pomalu začínám ladit do vánoční pohody a změnila jsme si ikonku. A stejnou fotku budeme posílat jako vánoční přáníčka, společně s pozvánkou k narozkám :00:

30.11.2008

Ahojky holky, tak jsem si tento týden udělala vánoční výzdobu a místo adventního věnce jsem si postavila na stůl jenom 4 svíčičky a je to docela pěkný. Fotečky pošlu.

:one:Ahojky Ajuško, moc pěkná výzdoba...jsi šikulka :one: Já jsem začala s výzdobou včera, ale ještě dneska musím něco málo dokoupit...no a přes noc mi spadli svíčky v okně, tak přemýšlím jak je tam dám :?

ajko nádherná výzdoba!!!!!!!!!! :c: mě tu naše obydlí zdobí zatím jen bordel :-( no ale tenhle týden se do toho pustím :-) ještě že máme zatím jen 2+1 :s: my se dnes jedem podívat do loun na rozsvícení stromečku na náměstí :-)

Ahojky,mas to tam asi moooooc hezky :) Ja jak jsem doma,tak uz blaznim od listopadu.Minulej rok jsem zacina moc pozde a letos zase brzo :s: Dnesk nam v JIhlave rozsvicujou stromecek,tak jsem na nej zvedava :)

26.11.2008

Ahojky, tak si jdu postěžovat. Včera jsem Justýnku vytáhla večer z postýlky a byla jak kamínka, tak jsme jí změřila a měla 38,9C.

Beruška malá a jak píše Hanča, když to nesleze, tak raději zajdi k dr......člověk nikdy neví a v dnešní době se nesmíme nechat jen tak odbejt :w:

ajko, kdyz ji to do rana nesleze, jed k doktorce, malej mel takhle taky horecky, doktori po telefonu me uklidnovali ze to je "normalni", pohotovost mi neprijela, ze to je "normalni" a ono nebylo a skoncili jsme v nemocnici. Nechci strasit, jen to nenechavej dyl jak dva dny!Nebo aspon ja uz bych to nenechala byt..

In reply to by Hankitacz

Určitě budu, akorát, že naše dr. mi naordinuje to co dávám já a pošlš nás domů, takže bych stejně asi jela na pohotovost...ale určitě budu ve střehu, tak děkuju :k: Máš teda hroznu zkušenost, to je normálně na stížnost :?

23.11.2008

Čau holky, dneska je Justýnce 11 měsíců...už se to blíííííížííííííííííííííí :\x: :qu: :\x:

božínku to je úžasnýýýýýýýý :c: jusťulka je fakt bombastická a moc šikovná a sluší jí to! já dneska objednala adámkovi botky na doma.. ne že by chodil, ale často stojí a začíná kroutit kotníčky, tak abysme nic nezanedbali :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka