Deníček uživatele A1234

06.12.2015

ahoj holky, tak zitra touto dobou uz bude nase druhe ditko (cekame syna) na svete :). Rano nastupuju na planovany cisarsky rez. V pondeli v 38+1tt jsem byla na monitoru a utz v porodnici a vahovy odhad malyho 4400g a jelikoz uz 1 cisar mam zasebou, tak budu rodit i ted. Uz odpocitavam hodiny jak se nemuzu dockat :). Takze posledni noc s pupikem :€O:  a zitra uz budeme mit nas druhy poklad na svete :h: :h:  :cc): 

23.09.2015

ahoj holky, tak jsem dnes byla na utz. Jsem 28+3tt. Delal mi ho po 2 mesicich...hlavne kvuli tomu jestli se mi vytahla placenta nahoru jak mi v 21tt oznamil, ze je nizko a holka se vytahla *smile* :one: , takze budu moct rodit normalne. Jinak malej je hlavickou dolu, mam nahore 7kg a dalsi ko za 4 tydny + dalsi utz a to bude malyho merit jak je velky, kolik vazi a tak :)...vybavicku uz mam nachystanou...uz jen dokoupit pliny a lekarnicku. termin mam 13.12. :)

29.07.2015

ahoj holky, dnes jsem byla na velkém utz. Vše je v pořádku až na to, že mám nízko položenou placentu. Měla jste to taky některá? ve zprávě mám napsáno toto: placenta na ps v dds praevia. Dr. říkal, že musím být na sebe víc opatrná, abych se nebouchla do břicha nebo tak. Jinak říkal, že by se měla ještě placenta vytáhnout, tak doufám, že se vytáhne jak poroste děloha

Ahoj. Ja jsem mela placentu nizku vepredu u obou deti. U obou se vytahla a v pohode jsem obe deti donosila a porodila. Ted ji mam taky vepredu, ale nikdo nemluvil o tom, ze by byla nizko, tak je to asi tentokrat v poradku. :a: .

In reply to by Lucky78

děkuji za uklidnění :) ...a měla jsi nějaký klidový režim, že jsi ležela a tak? a nějaké potíže během těhu jako krvácení nebo tak něco? já se snažím odpočívat, ale dcera mě moc nenechá. od září jde do školky, tak budu mít víc klid :)

Záleží jak je přesně umístěná..já měla placentu preavia centralis, a bohuželu u ní není skoro žádná šance na vytáhnutí.Je to velmi rizikové...vydrželi jsem do 33tt, pak proběhl akutní císař. Vy nemáte centralis, ale je na přední straně - tam je šance na povytažení ;) ale budte na sebe opatrná, nic těžkýho nezvedat apod.

ahojky, taky mi při druhém screeningu řekli, že jí mám níž, 10mm od vnitřní branky, ale prý se určitě vytáhne. chodím do práce, pohlavní život mám také normální, nekrvácím (tuk tuk tuk) nikdo to neřeší, tak já zatím taky ne...
četla jsem na netu různé diskuse, kde ženský měli placentu 30mm od VB a už byly na neschopence a zákaz sexu, asi záleží na dr a jeho zkušenostech s tím, samozřejmě, taky na tom zda nekrvácíš, to je asi směrodatné...známá to ted taky měla, začala po 30tt sem tam krvácet a dost ji to pozlobilo při samotném porodu, dost při něm krvácela, nakonec to ale zvládli přirozeně i když kvůli velké ztrátě krve hrozil císař...hold ta placenta někdy zlobí:-) u prvního jsem měla hematom, ted zase toto, snad maj prcci vybráno:-) držím ti palce:-)

11.07.2015

ahoj holky,

mám dotaz ohledně vycházek. Jsem na neschopence - rizikové těhotenství. Jak to je s pobytem venku na zahradě před barákem mimo vycházky? Kdybych byla venku a přišla kontrola je to problém nebo to nevadí? Já si myslím, že ne. Zastihnou mě doma? Zastihnou, ale jak to je? Je to fakt na prd. Že těhule musí mít vycházky :(

na zahradě být samozřejmě můžeš,pořád jsi doma,ale musí se na tebe dozvonit ;) takže já měla taky bezdrátový zvonek a tahala jsem ho sebou,abych je případně slyšela :///: naštěstí u mě to byl jen měsíc,protože jsem stejně furt lítala do schrákny,jestli jsem je nepřeslechla :s: :s:

05.05.2015

ahoj holky, tak dnes další utz proběhl na výbornou. Dle utz jsem 8+0,miminko minulý týden mělo 9,8mm a dnes 15,7mm. :h: krásně buší :). Termín porodu 13.12. Akorát ty nevolnosti :sick: to je mazec, ale aspoň vím, že tam :cc): je :h: :)

MÁM VELKOOOOOOU RADOST :)
22.04.2015

ahoj holky, dnes jsem byla na dalším UTZ. Dle MS bych měla být 6+3 a dle OVU 4+1tt. Už máme 3,4mm a už máme i srdííííííííííčko :h: :h: :k: . Jsem šťastná. :)

09.04.2015

ahoj holky,

tak je to jasné :). Dnes bych měla být dle ms 4+4tt. Ve středu jdu na kontrolu. Čárka sílí a dnešní digitální test ukazuje 2-3 týdny. Letos se mooooc těším na Vánoce :) :one: :€O: :€s€:

TĚHOTENSTVÍ

Ahoj moc gratulujeme ja jsem dnes 5+0 a termin mame 10.12. U dr jsme byls vcera a vse he v naprosten poradku delal utz a vse krasme videl takze se tesim na dalsi ko 4.5. :) mam uz 19m princeznu :) takze se moc tesime na prosinec a asi teda budeme spolu v prosincatkach :)

Velká gratulace :-). Jinak já se také těším na vánoce, ale já bych měla mít termín 1.12.2015, takže jsem dnes 6+2 :-)

07.04.2015

ahoj holky,

tak si myslím, že je to jasné :). Dnes bych měla být dle MS 4+2tt. Snad bude vše v pořádku a v prosinci se dočkáme vytouženého miminka :)

PLÁNOVANÉ TĚHOTENSTVÍ
05.04.2015

ahoj holky, co myslíte? Dnes jsem 29dc a 12dpo. Je to těhotenský test lady max test 2v1.

HOLKY CO MYSLÍTE?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka