Deníček uživatele 3kobra3

25.12.2011

Ahoj holky.. Tak náš Štědrý den taky nedopadl nijak dobře..

Jejda Veru, to mě moc mrzí, že jste si Štědrý večer neužili tak, jak jste chtěli :-(. Ale co, Štědrých večerů bude ještě spousta, hlavní je, aby se Tomášek brzy uzdravil. Nevím, jestli nemá nějakou virózu anebo zda to zvracení mohl způsobit pláč. Ale když mu takhle stoupla teplota, tak bych to tipla spíš na virózu. No uvidíš, jak se to bude vyvíjet dál, ale určitě by to měla vědět vaše doktorka.
Držím vám moc palečky, ať všechna vyšetření dobře zvládnete a ať se zjistí, čím můžou být jeho problémy způsobené. Hlavně, ať to není nic vážného.
Doufám, že zbytek svátků u vás proběhne lépe a Tomáškovi se nerozjede nějaká nemoc. Pa :a:

In reply to by alenkas

Alenko, samozřejmě máš pravdu, nejde o to, že Vánoce nebyly takové, jaké jsme chtěli, ale spíš mi bylo Tomíska hrozně líto. Vůbec jsem nevěděla, co se děje, proč tak vyvádí, co mu je.. Do toho Tomášovi bylo hrozně líto, že se ho malej bojí, ostatní tady na nás div nekoukali skrz prsty.. Fakt toho na mě bylo v jednu chvíli moc... Ale když jsem viděla, že se po tom prvním zvracení i zapojil u stromečku, byla jsem klidnější. Ale pak začal zvracet znovu, tak jsme ho vzali k nám do postele, abych ho měla pod kontrolou. Od toho večera nezvracel, a po té noční teplotě a Nurofenu už se mu teplota nevrátila. Tak snad to byla jen nějaká rychlovirozka. Ale pořád si pokládá hlavičku na zem a kňourá u toho, nejspíš ho bolí hlavička, ale nevím, jestli to způsobují rostoucí zoubky, které ho vždycky víc potrápily, nebo ouška, nebo jestli je to čistě jen bolest hlavičky...
Tak akorát zvažuju, jestli se s tím nemám obrátit na neurologii, kam sice máme jet až v únoru-a odtamtuď by nás poslala na oční pozadí, EEG a možná to CT, pokud do té doby nebude chodit-ale dětská se také přikláněla k tomu, že by byla raději, kdyby se mu tahle vyšetření udělala... Nebo jestli mám jít za naší dr a s ní to probrat...?

In reply to by 3kobra3

S tou hlavičkou je to fakt divné. Možná ho opravdu bolí anebo ho bolí ouška, těžko říct. Ale asi bych se objednala na tu neurologii dřív, aby vám udělali to EEG vyšetření. Někde jsem četla, že můžou být určité druhy epi záchvatů, kdy se děti v sedě předklánějí dopředu a pokládají hlavičku na zem. Nechci Tě tím samozřejmě strašit, ale díky EEG se aspoň ujistíte, že příčina není v epilepsii nebo podobném postižení mozku. Každopádně bych byla pro dřívější kontrolu na neurologii. :a:

Veru, to mi moc mrzí :r:, zlatíčko Tomášek, hlavně, že už je mu lépe :h: a to zvracení, mohlo to být asi z toho pláče, Denis taky občas řve tak, že ho to natahuje ://:!

S tím pokládáním, vím, že jsi to už jednou psala na květinky, budu držte palce na tom vyšetření, podle mě tam něco mít bude, už i jen to, že sám nechodí, tak jestli třeba kvůli sluchu, bolesti, atd. neztrácí rovnováhu :r:, ale je dobře, že to řešíte, jsi úžasná maminka a Tomík ti za to jednou poděkuje :h:!

In reply to by mimilinko

Péti, asi to nakonec opravdu bylo z pláče, protože sice nepapá tolik jako vždy, ale od toho sobotního večera už vůbec nezvracel. Tu teplotku měl taky akorát jednou, od té doby nic-včera večer po koupání měl 37st, a v noci dobrý, akorát se častěji budil na pití, ale to můžou být zoubky. Teď mu rozpouštím ty homeopatika na zoubky, tak uvidím, jestli mu to trošku uleví. Akorát s tou hlavičkou to dělá pořád, a pořád u toho kňourá.. On už Tomík chodí za jednu ruku, přešel tu i přes celý barák tam a zpátky, ale není to ještě nijak často, a chvílema opravdu ztrácí rovnováhu, pořád je dost nestabilní, a v ouškách je přece rovnováha, viď?
Moc děkuju za hezký slovíčka, až mi to vehnalo slzy do očí :-) Popravdě se nemůžu dočkat, až dojde na ta vyšetření...

08.10.2011

Pár foteček z veletrhu hraček v Letňanech :-D

Foto z FOR TOYS
Foto z FOR TOYS
Foto z FOR TOYS
Foto z FOR TOYS
Foto z FOR TOYS
Foto z FOR TOYS
Foto z FOR TOYS
Foto z FOR TOYS
Foto z FOR TOYS
Foto z FOR TOYS

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jjjj, to dělám taky, ale přítel se za mě stydí, zdrhá, a dělá že mě nezná :C]]:
Děkuju, opravdu se mu to moc líbilo, a mě taky. Popravdě bych si jak s tou stavebnicí, tak s tím piánem vyhrála i já sama :///:

In reply to by 3kobra3

tak to mame stejne povahy :s: Bud v klidu,ten muj me v podobnych situacich taky nezna,tak si z nej delam srandu a jeste vic ho mucim,chytnu ho,ze patri ke me,lidi kukaji,drzim ho pevne a on se snazi dostat se z mych sparu,ale marne a zacneme se tomu oba tlemit a lid sou nam pak ukradeni :c: ;) Casto slysim,ze si pry nahrazuju detstvi,kdy jsem moc hracek nemela a mozna na tom neco je,nevim :) :a:

verco, moc pekne fotky, Tomaskovi to na nich slusi a mate nadhernou spolecnou fotku :one: ta stavebnice vypada suprove,ale jaksi sem nepochopila tu cenu :€):

08.03.2011

Ahojky, od sobotního podvečera měl Tomášek horečku, a postupně se mu zvyšovala, i přes podávání sirupů byla pořád celkem dost vysoká.

Vyrážka-6.nemoc???
Vyrážka-6.nemoc???
Vyrážka-6.nemoc???
Vyrážka-6.nemoc???
Vyrážka-6.nemoc???
Vyrážka-6.nemoc???
Vyrážka-6.nemoc???

Ahojky, teda my to měli taky tak, takže si myslím, že jste ji prodělali taky. Super, máme to za sebou, ale bylo to hrozný viď? :00:

In reply to by svetla82

No, ráno už to měl i v obličeji a kolem vlásků a tak....Na zádíčkách to má celkem světlejší, ale asi se to slilo trošku do sebe...Bříško má pořád ťupkaté... Jinak večer měl normálka teplotu-36,1st po odečtu, pořád má trošku průjem, v noci ho bolelo bříško a hrozně "střílel"... A už normálně řádí jako vždycky... Jen ho pořád asi zloběj i ty zoubky, má to hooodně nateklé..
A co vlastně s tím může a co nemůže?

Veru, na té čtvrté fotce je to krásně vidět a řekla bych, že na 100% máte šestou nemoc :wink: !!!
Ten průjem bude nejspíše od toho sirupu nebo od zoubků!
Tomík má super vlásky :c: !!!

In reply to by mimilinko

Děkuji... Tak on i fakt hodně bumbá, dásničky má šíleně nateklé, a taky tady může něco řádit(popravdě už jsem taky měla teď průjem....)...
Asi radši ještě ráno zavolám dr... Ale když ty testíky vyšly dobře, tak to nic hrozného snad nebude.. Před chvilkou jsem mu měřila teplotku a měl 36,1st po odečtu... a to jsem mu sirup dávala naposledy v těch půl6 ráno.... :h:
Jooo, vlasatec to on je pořádný.... Taky to má pořád takové rozježené a to česání... Jako bych měla holčičku :c:

07.12.2010

tak tady jsem vyfotila papír, co byl u toho, s obrázkama dalších tapet...tam, kde jsem to kupovala, měli ještě asi 4druhy z těch na obrázku...koupila jsem to u Vietnamců a stojí to 35kč, a

tapetky
tapetky
tapetky

nooo, právě, že to moc nedrží...odlepuje se to...ale tak něčím to zítra zkusíme přilepit....jinak se mi to právě moooc líbí, tak bych teda byla docela naštvaná, kdyby se to nedalo něčím přidělat...

TAKY JSEM KOUPILA U VIETNAMCŮ A UŽ BYCH TO NIKDY NEKOUPILA, JE TO ŠUNT TAKŽE JSEM BYLA NUCENA TO DÁT DOLŮ A ZNOVU SI VYMALOVAT, DĚLÁ TO I FLEKY A JAKMILE TO SUNDÁŠ NĚKDY MÁŠ KOLEM ZAPRÁŠENO A NIC JINÝHO NEŽ VYMALOVAT BOHUŽEL NEZBYDE :(

je to krásné,taky mám samolepicích dekorací nakoupených hodně a čekám až vymalujem a pak to hned nalepím,mamka mi taky koupila od vietnamců za 20kč ale mám více nakoupených z netu a je to rozdíl jsou lepší jak od těh vietnamců ale některé jsou krasné a stačí...

20.11.2010

Ahojky, tak jsem včera byla na diskotéce, kde byla akce-Zelená Božkov zadarmo...A k tomu výzva-přijít v zeleném oblečení.. Já měla zelené tričko s pár béžovýma pruhama..

Výhra na diskošce:-D
Výhra na diskošce:-D
Výhra na diskošce:-D
Výhra na diskošce:-D
Výhra na diskošce:-D

No teda, ještě by to chtělo video :D. Správná zodpovědná máma :D :D :D . Šikulka, to je fakt mega balík.

07.09.2010

Začalo to ve čtvrtek 17.června...Už ráno se mi zdál Tomínek divný, tak jsem mu změřila teplotu...měl zvýšenou teplotu, tak jsem ho oblékla a vyrazili jsme k dr..

nejhorší chvíle mého života...
nejhorší chvíle mého života...
nejhorší chvíle mého života...
nejhorší chvíle mého života...
nejhorší chvíle mého života...
nejhorší chvíle mého života...
nejhorší chvíle mého života...
nejhorší chvíle mého života...
nejhorší chvíle mého života...
nejhorší chvíle mého života...

To verim, ze jsi si prozila sve teda..ja na Karlove mela maminku, ta mela take jednostrane febrilni krece a tam byla mudr a ta rikala, ze k tem jednostranym se prihlizi o mnoho prisneji nez k oboustranym..tez jejiho skoro rocniha chlapecka poslali na CT..a i on nastesti zadny nalez nemel... asi 4 den je pustili domu :) byla jsem za ne moc rada, my meli pred tou MR mozku..za coz jsem ted dokrorum moc vdecna..hlavne MUDR JEsina.. skvely clovek , lekar i z lidskeho hledoska..musim rict, ze lekari a sestry jsou naKarlove proste UZASNI!!!!!! opravdu... ja tam kolabovala.. oni byli skveli... za ten tyden a pul jsme tam schodila asi 5 kg... ale byla jsem strachy mimo..jsem moc rada, ze to vse dopadlo dobre !!!! Mam vzdy velikou radost z pribehu co dobre konci..i protoze clovek bohuzel v nemocnici videl i ty pripady, co dobry konec nemeli a nemaji :((( ... drzte se ..posilame pusu a pohlazeni...

No to jste si pěkně užili:-( tak přeju ať je to váš poslední pobyt v nemocnici a ať už se podobné zážitky neopakují.

Ahoj holky...upřímně, ani jsem nečekala tolik reakcí na náš zážitek..a jen co jsem si začala číst vaše příspěvky, opět jsem začala bulet jako mimino..
Co to bylo, do teď nikdo pořádně neví...Pravděpodobně to byly opravdu ty fibrilní křečové záškuby-z kolísání tělesné teploty..Také mě napadlo, že jak měl ten zánět v oušku, jestli se mu nedostal do hlavičky a tohle mu nezpůsobil. A tím, že mu podávali antibiotika, tak to třeba zaléčili. Když nás přijali do nemocnice, tak už v oušku žádný zánět neměl..Je možné, že by se přesunul?
Ani nedokážu tak dobře popsat, co se tam všechno dělo, obzvlášť ty první dny, jaké to bylo, koukat se na něj, bát se vzít vlastní miminko do náruče, protože jsem se bála, abych mu neublížila, jak byl křehočký.. V tu neděli, co nás přijali a já s ním byla na JIPu, měl ty křeče ještě několikrát, téměř pokaždé, než jsem někoho zavolala, tak to zase přešlo..Až mi přišlo, že na mě sestřičky a doktorky koukají, jako bych si vymýšlela. Ještě že tam byla ta Gabča, která to potvrdila. Doteď lituji, že jsem si na ní nevzala kontakt, kdyby tam nebyla, bylo by to pro mě mnohem horší..
Až po několika dalších záchvatech mu nasadili další nějaké léky, po kterých se to srovnalo...
Po několika dnech mu přestali dávat kapačkama léky, jen přes tu kanylu mu dávali z injekce. Pak když nás přestěhovali na normální oddělení, tak jsem mu na lžičce podávala Phenemaleten, takový hořký prášeček.. Po propuštění jsme dostali Diazepam, pro případ, že by se to opakovalo, a ty prášky, které jsem mu musela po 8mi hodinách dávat rozdrcenou půlku. Až měsíc po propuštění jsme šli na kontrolu na neurologii, kde Tomínek laškoval s mladou sestřičkou(no být starší, tak si myslím, že s ní flirtoval:-D). Ukázal, jak i přes to všechno je šikovný.. Dr mě poučila, jak postupně, pomalu snižovat ty prášky.. Ikdyž teda měla pocit(a napsala to i do zprávy), že má Tomínek třes v horních končetinách a chvěje jazýčkem..Což mi ale nepřišlo nic nenormálního, prostě je to čilé miminko, hýbe se, a jazýček vyplazuje a třese s ním už i proto, že to na něj dělá jeho tatínek..tak nevím..
Minulou sobotu(28.8.) jsem mu dala naposledy prášek. Od té doby nebere nic, a je bez záškubů.
21.9. jdeme na další kontrolu, kde dr ho musí opět prohlédnout, jestli nějak špatně nereaguje(já jako laik teda rozhodně nic špatného na něm nevidím, naopak), a také rozhodne o tom, jestli už konečně může být prvně očkovaný-kromě TBC ještě nic nedostal..
Každopádně vám holky moc děkuju za vaše reakce, opravdu mě až dojalo, co jste psali....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka