Bílé zelí x Hlávkové zelí
Ahojte, asi vám tahle odpověď příjde divná ale já včera koupila Bílé zelí, chci dělat o víkendu zelí s bramborem a masem no a jsem celkem nejistá protože jsem v jiném obchodě viděla Hlávkové zelí a to mi nepřišlo takové zelené, bylo víc dožluta a bylo hodně tvrdé. To co jsem kupovala má listy podobné salátu tak nevím jestli nemám ještě skočit do obchodu a koupit hlávkové. Jelikož jsem ještě nikdy zelí nevařila tak se omlouvám za blbou otázku.
To zelí, co vypadá jako salát je to samý, co to kulatý až dožluta, to "salátový" je mladý zelí. takže určitě bych řekla, že lepší.
In reply to To zelí, co vypadá jako by Karluša
tak to děkuji, asi to tak bude, že je to mladé zelí. Jen jsem byla celkem zmatená že jsem koupila něco špatně, většinou jsem dělala zelí kyselé z toho sáčku jak se prodává, až teď budu dělat z čerstvého tak jsem zvědavá. :-)
In reply to Aha by johny.bello
no, mi to kolikrát z čerstvýho chutná víc jak z kysanýho.
In reply to no, mi to kolikrát z by Karluša
dělala dneska na oběd a je moc dobré. :o)
já teda nevím..ale ted se prodává zelí staré a nové..tak je možné,že už máš to nové? Jestli bylo dražší...
Já kupuju kysané a mám po problému ;)