Přidat komentář

In reply to by Veerca111

Tak zatím jsme navštívili tyto destinace: Sozopol, Primorsko a Kiten. Všude se nám moc líbilo. Cestovní ruch tam přináší peníze a je to vidět - všude se staví nové hotely, nádech bývalého režimu se pomalu vytrácí.... Co se týče teplot - vždy jsme tam byli v hlavní sezonu červenec/srpen a to byly takový ty typický vedra - kolem 30 stupňů. Jak je to mimo sezonu, to nevím, to by sis musela vyhledat na netu. Teplota moře - normálně snesitelná :)
Ceny zájezdů - to zase záleží na tom, co si vybereš (polopenze, plná penze, hotel, penzion,...) Nám se osvědčil jak penzion tak 3* hotel. Penziony mají vybavení jako hotely - TV, lednička, rychl. konvice. Budovy jsou povětšinou nově postavené, tudíž i vybavení je nové. A protože jsme s přítelem nenároční, tak upřednostňujeme pobyt beze stravy - na každém rohu je obchod, nebo restaurace a jídlo v restauraci tam stojí stejně jako u nás a člověk si může vybrat podle libosti a chutě.
Takže např letecký pobyt na 14 dní do penzionu, beze stravy nás vyšla na 11 000 Kč pro jednoho (samozřejmě + na útratu s sebou). Další rok jsme jeli do 3* hotelu na 10 dní se snídaní za 13 000,-/osoba.
Po večerech ruch, plno atrakcí, diskošky,stánky,....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka