balím do plátna nebo bavlněné utěrky, pokud to nespotřebujeme do 24 hod, tak pak i do igelitu a do lednice. Nakupujeme většinou na týden dva dopředu, pak pečivo mrazím - když to uděláš začerstva, vytáhneš to večer, ráno máš prakticky čerstvé pečivo (pokud se tedy nejedná o opakovaný proces, což se dost často stává u Tesca nebo Lídlu apod.). Den dva staré pečivo pak ohřívám v troubě nebo na té nástavbě topinkovače, úmyslně jsme si koupili takový, který má tuto funkci.
balím do plátna nebo bavlněné utěrky, pokud to nespotřebujeme do 24 hod, tak pak i do igelitu a do lednice. Nakupujeme většinou na týden dva dopředu, pak pečivo mrazím - když to uděláš začerstva, vytáhneš to večer, ráno máš prakticky čerstvé pečivo (pokud se tedy nejedná o opakovaný proces, což se dost často stává u Tesca nebo Lídlu apod.).
Den dva staré pečivo pak ohřívám v troubě nebo na té nástavbě topinkovače, úmyslně jsme si koupili takový, který má tuto funkci.