Přidat komentář

tak předně mě zarazilo to praní v ruce. když má kvasinky? to musíš na 60 minimálně přeci. ale možná jsem to blbě pochopila.no praní v jemnym prášku,to je jasný,třeba lovela.nedávat hlavně aviváž,místo toho 2lžíce octa a 2xmáchání.
jídlo: protikvasinková dieta dobrý,ale dítě to dá asi těžko takže základ. kvasinky se živý cukrem. zakázat cukr,sladký,omezit těstoviny,bílou mouku a výrobky,mlíko kromě zakysanejch.
hygiena.nepoužívat chemický mýdla,ani pro děti,neni to na intimní hygienu.hlavně ne nic z reklamy.stačí přečíst složení. dej tohle,je to super pro těhotný,na problémy, i pro děti.http://www.imunita-shop.cz/product/kosmetika/detska-kosmetika/carun-kon…
utírat pořádně k zadečku,veškolce je to fakt bída.
s těma krémama na pipku.on ti pomůže jen lokálně,základ je to dostat pryč z těla.vyzkoušela si normál bepanthen na prdelky? řekla bych že je nejmíň zatěžující
rozhodně bych dala colostrum /tamtéž co to mýdlo /a pak aloe a hlavně pořád laktobacily,v kuse aspoň půlrok.dobrý má swis cucací nebo v DM v pytlíčkách a žádný antibiotika a hlavně cukr a chemii. a taky homeopatika bych prubla,kdyby nic.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka