Přidat komentář

In reply to by Petyna

taky jsem si říkala, že pokoj nechám být, ale na to je ještě asi malá (nebo určitě nezralá)...jenže pak tam začalo něco smrdět,...po několika dnech jsem nevydržela a jen tak podotka, jestli tu něco nesmrdí. odpovědí mi bylo že jo, ale neví co :? ve školní tašce jsem našla téměř pohybující se svačiny...pak taky hledám spoustu věcí, které v pokojíčku končí - od drobností po nádobí - a to mi pak chybí. no a poslední věcí, proč pokoj sleduju je špinavý prádlo - z čista jasna je koš na špinavý prádlo plný (a bohužel nejen špinavýho, ale taky čistýho, který bylo vyzkoušený a hned sundaný a byla lenost ho složit).
kolikrát si taky řikám, že to řešit nebudu - je to její problém - až nebude mít co na sebe...jenže pak nastává můj problém, že dva dny peru jak poš.k.
asi ani tak nečekám, že se sama od sebe zvedne a půjde vysypat koš a jsem ráda, že se mi to potvrdilo :s: , ale na požádání by to jít mohlo....
kdybych neměla ještě ty dva malý, tak bych nechala klidně domácnost týden plavat, aby sama viděla, jak to pak vypadá, když se na to člověk vyprdne a nehne prstem (odhaduju, že za den by došly hrnky a skleničky, za dva ostatní nádobí apod), jenže maloši by v tom byli celkem nevinně.

ale jak píšeš, je to boj s větrnými mlýny. sem tam se snaží a to je pak pohoda,bohužel to je výjimečně

díky za přípěvek

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky