Přidat komentář

In reply to by Lenka1806

začala bych určitě jogurtem-až ten nebude vadit,můžeš přejít na sýry a máslo... Je to zejména proto,že ty zakysané mléčné výrobky vadí dalweko méně než klasická BKM.Ta bílkovina je tam totiž relativně naštěpená tím kvašením-takže lépe stravitelná a navíc střevo zároveň chrání ty bifidogenní bakterie,které v tom zakysaném výrobku jsou.Až vám týden-14 dní nebude vadit jogurt (či jiné zakysané věci typu jogurt. nápoje,zakysané smetany),tak zkoušej další mléčné výrobky.Jogurt-nejlepší je Holandie,Jihočeský ve skle,Kunín je taky dobrý a pak jsem měla ještě ráda Klasik od Olmy.Ale ty bílé jsou vesměs dobré skoro všechny.Jen activii zrovna maminky moc nedoporučují,že dost prohání :( Máslo hlavně prosím tě normální,živočišné-značka je úplně jedno,hlavně ne nějaké náhražky typu Ramy nebo Perly :n: sýry určitě tvrdé-mozzarela,eidam,gouda,rozhodně ne taveňáky :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka