Přidat komentář

Ahoj, tak s tou stydkou kostí tě úplně chápu :00: , mě to teda začalo tak kolem 25tt, ale nemohla jsem skoro nic... Bolelo to jako čert, kolikrát se mi z toho chtělo brečet, obléknout se třeba po sprše byl nadlidský úkol... Vím že kolem 28tt - 30tt to trochu přestalo a v nějakým 33tt to znovu začalo :00: . Můj dr mi na to bohužel nic nedal s tím, že to je jak se roztahuje pánev, tak to dole může celé bolet...že dřív se kvůli tomu i hospitalizovalo a svazovali se ženám nohy k sobě... Držím palečky aby to co nejdřív polevilo...
Jinak co se týče jmen, tak krásná jsou všechna :-). Doma mám 4 letou Nelly, která se původně měla jmenovat Elizabeth, ale kvůli našemu příjmení to bylo nakonec zavrženo a v létě se nám narodila druhá holčička a tam bylo taky spoustu jmen ve hře a jedno z nich bylo Mia, ale manželovi se nelíbilo, že se nedá nijak skloňovat a Miuško se mu nelíbilo ... Nakonec jsme dali Natalie :-).
Jen mě tak napadlo, že je i hodně v módě dávat dvě jména a mě jdou k sobě krásně Mia Sofie ;) , tak pevné nervy při vybírání :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka