Přidat komentář

To jsou teda pokroky! Na prnví pohled mi JIřík přišel velký. Já mám taky pocit, že Petíka těžko unesu někdy :). Má teda 11 kg, což je prd, ale už je to znát. Obdivuji teda jeho stavbu, to je promyšlený hrad, je to šikula !! Petík taky skládá všechno možný, jsem ráda, že se umí koncentrovat. I u knížky vydrží velmi dlouho.
Tu školičku myslíš přímo ve školce nebo je to nějaký DDM nebo mateřské centrum? My se konečně do místního DDM dostali na jeden kroužek a minulý týden jsme tam byli poprvé - je to na 2 hodiny, je tam malá tělocvična a pak spousta hraček. A zrovna v ten den tam byla paní, co dělá crapbook, tak jsem si na hodinu odběhla a udělala si malé fotoalbum do kapsy a Petík tam po celou dobu byl jen s paní učitelkou, co viděl poprvé. Měla jsem radost, ale asi se mu musela věnovat, aby mě neběžel hledat. Do školičky jsme se nedostali.
Petík se ve svém zájmu smrkat naučil, ale teprve snad před 3 týdny,co měl také rýmu (instalovali jsme topení až na poslední chvíli a už měli 15 stupnů doma a odnesli to všichni rýmou :).
Adélka se chce vyrovnat bráchovi, to je jasný, co by ležela na zádech, když Jiřík vyvádí takový lumpárny, že :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka