Přidat komentář

In reply to by Kvetinka 2011

Přesně tak :€s€: taky mám ráda procházky, ale poslední dobou už to mám složitější. Maličké se sesunulo dolů a když delší dobu chodím, tak to dosti bolí až řeže :00: ale aspoň o sobě dává vědět :h: :h: Každopádně hned jak mě pustili z porodnice, mě vyzvedli naši i s tetou (manžel spal po noční a před druhou noční směnou) a jeli jsme na výlet za rodinou... celej den jsem procestovala a bylo to super :€s€: Tolik dobrot do mě po cestě narvali, že jsem myslela, že prasknu :s:
Jojo, teď si budeme s manžou užívat každej den, kdy budeme "sami"... pak už bude vše jinak. Bude to určitě zajímavý a super :€s€:

Jo, jak jsem byla v té porodnici a procházela se v noci po chodbě...viděla jsem něco, co mě zase uplně rozněžnělo a dojalo k slze...

Po temné chodbě tam pochodoval jakýsi hubeňour.. furt přešlapoval tam a spátky kolem vrat vedoucích k porodním sálům... zachvíli se ty vrata otevřely, vyjela sestřička s vozíčkem a říká mu... Tatínku, tak máte krásnou holčičku! a on, co mám??? Holčičku?? rozběhl se k ní a koukal skloněnej do toho vozíčku a málem brečel, když říkal jak je krásňoučká a jaká to bude jeho princeznička... no nádhera, ještě teď jak to píšu a vzpomínám na to, vlhnou mi oči. :h: Už se tak těším na ten náš zázrak :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka