Přidat komentář

Laura ma 2,5 roku, Kubik 3 mesice. Vstava se kolem 7 - 8 hodiny. Manzel jde vetsinou s malou do koupelny kde spolecne provadi ranni ritualy a ja lezim jeste chvili s malym v posteli. Ja povesim pradlo, ktere jsem si pres noc vyprala. Kolem 8:30 snidame a po devate manzel jede do prace. \ja zkontroluju maily a chvili pracuji (pracuju pres internet) Ja bud sbalim deti a jdeme do materskeho centra ktere je dopoledne otevrene od 9 do 12:30, (kazde utery tam jako dobrovolnik taky pracuji). Nebo jdeme na hriste, kde se potkavame s ostatnima maminama a hrajem neco s detma nebo proste kecame. V te dobe taky neco svacime.
Kdyz obcas zustaneme doma (vetsinou protoze se mi nahromadi prace a musim volat klientum), tak mladsi spi (jemu je jedno kde je, spi furt) a dcera si sama hraje, cte nebo ted nove sklada puzzle. Ja ji u toho vseho prubezne asistuju. Kolem poledne "hodim" neco na plotnu. Bud zbytek vcerejsi vecere, nebo neco rychleho jako nejaka ryba s bramborem a zeleninou, nudle nebo proste nejaka rychlovka. Kdyz neni vubec cas a chut na vareni, tak mala dostane sklenicku - porad jeste ji moc chutnaji.

Po poledni je poledni klid. Mala CHCE do postele a i kdyz uz vetsinou nespi, tk si v ni vypije mliko a proste si odpocine. Pak si jeste chvili sama hraje a ja pracuju. Male tak jednou za tyden poustim nejakou pohadku na PC, ale je to proste podle potreby a ne nijak pravidelne. Odpoledne jdeme vetsinou ven. S ostatnima maminama se domluvime, na kterem hristi se sejdeme. Pokud ne, tak sednem do auta a jedeme na nakup. Nebo se navstevujem s ostatnima maminama. Doma jsme vetsinou mezi 18 - 19 hodin. Pokud je cas tak varim neco trochu slozitejsiho, kdyz ne, tak zase nejaka rychlovka nebo mam vytazene neco predvareneho z mrazaku. Nebo si da mala kasi s jahodama a jak v 8 zaleze do postele, varim teprve pro me s manzelem. (Chodi vetsinou domu mezi 19 - 20 hod). Pak se teprve pousti televize. Kolem devate usedam k PC a k praci. To casto az do pulnoci.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka