Přidat komentář

Ahoj, neboj neboj nálady se ustálí, já byla prvně těhu b 2008 a to byla zrovna letní olympiáda a pamatuji, že když hodila Špotáková zlato a slyšela jsem hymnu, tak jsem řvala jak želva ...
Při obou těhu jsem pracovala až do porodu, ale nijak jsem to nehrotila, co já bych dala za to mít čas pro sebe. Ale to je vždycky tak, že chceme přesný opak.
Podruhé jsem otěhotněla, když staršímu nebyly ještě 2 roky. Jen jsem ráno vstala a už jsem si přála, aby šel Matěj po o spinkat a já s ním :-) Pak se přehoupl první trimestr a uteklo to jako voda.
Teď fakt poslouchej své tělo, když chce spát, tak spi, když jíst, tak jez. Už se Ti nikdy v životě tohle nepoštěstí, věř mi, já už pořádně nespala 3 roky ..., ale stojí to za to.
Taky si vyřeš všechny resty, co máš, srovnej papíry, vyházej nepotřebné věci, udělej doma pořádek (nemyslím takový ten běžný, ale prostě to co se dělá jedniu za "100 let"), přečti co můžeš, poslouchej hudbu a rádio (pak už budeš chtít poslouchat jen ticho :-)), za chvíli bude hezky, tak si užiješ procházek a budeš vystavovat pupík a připravovat výbavu, vymysli nějakou pěknou dovolenou, co bys ještě chtěla stihnout, je toho fakt moře ...
A taky neboj se sportovat, miminko je ještě malinké a nemůžeš mu ublížit (myslím rozumné sporty - plavání, kolo, turistika, pilates, jóga). Já jsem v druhém těhu v 26tt lítala s prcekm a mužem po Šumavě a ještě v 33tt jsem prvorozeného tahala na ramenou.
Jinak mám doma taky Zářijňátko, ale 2011, teď mu bude 5 měsíců a léto jsme si užili parádně.
Tobě taky přeji, aby sis užívala toho jiného stavu a buď na sebe hodná :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka