Přidat komentář

taky ty teorie ovládám, ale v praxi skutek utek. Synek má 21 měsíců. Teď to u nás vypadá tak, že si večer poručí "mlíčko uvařit" a "hají k mamince", takže usíná v manželské posteli se mnou a po usnutí ho tatínek přenese do jeho postýlky. S ranním mlíčkem ho někdy tatínek přesvědčí, aby si vlezl zase do své postýlky, ale tak v 50% případů ho opět bumbá v režimu "hají u maminky".

Kojením jsme uspávali v podstatě taky do roka. Synkův noční režim byl šílený, byla jsem tak vyřízená, že jsem v 11 měsících musela noční kojení zrušit, denní nám vydrželo ještě asi měsíc, pak jsme začali uspávat lahvičkou UM. Nějakou dobu se dařilo, že v průběhu pití usnul, posledních pár měsíců většinou vypije mlíčko a pak se po mě ještě hodinku povaluje než definitivně zabere.

Zrušení nočního kojení na ten noční režim trochu pomohlo (rozuměj místo 8x za noc se budil už jen 3x), hodně pomohlo, že k němu místo mě vstával tatínek a ten u něj přeci jen má větší autoritu, se mnou si vždycky chce hrát a říkat pohádky. Nejvíc nám ale na noční režim pomohlo, když se v 15 měsících naučil spát přes den jen jednou, do té doby usínal během dne dvakrát - třikrát na dvacet - třicet minut a v noci se budil hodně často. Když začal spát jen po obědě, budí se v noci většinou jen jednou, na čůrání.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka