Přidat komentář

Holky...vůbec sem nestíhám něco připsát... koukla jsem sem a tady skoro 80 nových příspěvků...přečíst jsem to stihla, ale komentovat už nestíhám :s:
Každopádně teplotky už máme pryč a i to plakání a ty bolesti zubů jsou zažehnané...(od neděle do včerejška jsem jen chovala a houpala a chovala a houpala.... :00: :00: :00: ) až doktorka řekla, ať zkusíme chamomillu vulgaris a světe div se... zabralo to. Mareček už se zase směje...
Sachmetko...né nadarmo se jedné jedovaté kytce říká "tchýnin jazyk" :s: :s: :s: Ale s tím cvičením ti držím palce... já jsem s vůlí taky na štíru... Nikdy to nevydržím dodržovat dýl jak 5 dní :00:
Moje tchýně mě ale zlobí jinýma kecama... ta zase furt říká, že Marečkovi ujíždí očičko... řekne to snad vždycky, když ho vidí... to mě vždycky berou všichni čerti }:) }:) }:)
Doufám, že už se všichni nemocní drobečci uzdravili a že i vy se držíte zdravé a bez bacilů... Já jsem se dneska probudila a bolelo mě v krku, takže jsem najela na čajíky a zázvor s medem. Snad zítra budu mít chviličku přes den, Mára bude mít 5 měsíců, tak tu asi vytvořím nějaký ten deníček snad. Tak se zatím všechny mějte a užívejte těch svých radostí a starostí :h: :h: :h: :€s€: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka